U sklopu Adventskog kalendara iPhoned, imate priliku osvojiti vrhunski sigurnosni sistem Ajax Systems StarterKit Cam Plus, koji vrijedi 471 eura! Ovaj sistem pruža visok nivo sigurnosti za vaš dom, sa senzorima za detekciju pokreta i otvora. Najbolje od svega je što možete pratiti stanje svog doma putem mobilne aplikacije, čak i kada niste kod kuće. Amac nudi ekskluzivan popust od 15% na najljepše božićne poklone za ljubitelje Apple proizvoda, kako online tako i u radnji. Adventski kalendar iPhoned pruža šanse za osvajanje nevjerojatnih nagrada svakog radnog dana od 4. do 25. decembra. Ne propustite priliku za osvajanje ovog vrijednog sigurnosnog sistema – prijavite se danas!

Osvajanje sigurnosnog sistema Ajax Systems StarterKit Cam Plus vrijednog 471 eura!

Dobrodošli u novi članak u kojem vam predstavljamo priliku da osvojite sigurnosni sistem Ajax Systems StarterKit Cam Plus. Ovaj izuzetan sistem pruža visok nivo sigurnosti za vaš dom, a njegova vrijednost iznosi čak 471 eura!

Amac nudi popuste od do 15% za ljubitelje Apple proizvoda

Prije nego što se detaljnije uputimo u svijet Ajax Systems StarterKit Cam Plus, želimo vas upoznati sa sjajnom ponudom Amac-a. Naime, Amac nudi popuste od do 15% za ljubitelje Apple proizvoda, kako online tako i u radnji. Ako ste ljubitelj Apple proizvoda i planirate kupovinu, iskoristite ovu priliku i uštedite novac!

Adventski kalendar iPhoned nudi šanse za osvajanje raznih nagrada

Ako ste ljubitelj adventskih kalendara i volite osvajati nagrade, imamo dobru vijest za vas! Adventski kalendar iPhoned nudi šanse za osvajanje raznih nagrada svakog radnog dana od 4. do 25. decembra. Danas je moguće osvojiti Ajax Systems sigurnosni sistem vrijedan 471 eura, što je zaista fantastična prilika!

Osvajanje sigurnosnog sistema Ajax Systems StarterKit Cam Plus vrijednog 471 eura!

Ajax Systems StarterKit Cam Plus pruža visok nivo sigurnosti za dom

Sigurnost vašeg doma je od najveće važnosti, a Ajax Systems StarterKit Cam Plus vam omogućava upravo to. Ovaj sistem pruža visok nivo sigurnosti zahvaljujući senzorima za detekciju pokreta i otvora. Bez obzira na to da li ste kod kuće ili van nje, ovaj sistem će vas obavijestiti o svakom neželjenom aktivitetu.

Funkcije sigurnosnog sistema

Ajax Systems StarterKit Cam Plus ima brojne funkcije koje će vam pružiti mirnu i sigurnu okolinu. Pored senzora za detekciju pokreta i otvora, sistem također nudi i kameru koja vam omogućava da pratite događaje u vašem domu putem mobilne aplikacije. Tako ćete uvijek biti u toku sa onim što se dešava u vašem domu, ma gdje se nalazili.

Osvajanje sigurnosnog sistema Ajax Systems StarterKit Cam Plus vrijednog 471 eura!

Praćenje doma putem mobilne aplikacije

Jedna od najkorisnijih funkcija sigurnosnog sistema Ajax Systems StarterKit Cam Plus je mogućnost praćenja doma putem mobilne aplikacije. Bez obzira na to da li ste na poslu, putovanju ili bilo gdje drugo, uz pomoć ove mobilne aplikacije možete vidjeti šta se dešava u vašem domu u realnom vremenu. Tako ćete uvijek biti sigurni i imati potpunu kontrolu nad sigurnošću svog doma.

Vrijednost StarterKita iznosi 471 eura

Ajax Systems StarterKit Cam Plus je izuzetno vrijedan sigurnosni sistem, čija vrijednost iznosi čak 471 eura. To znači da, osim što ćete dobiti izuzetan nivo sigurnosti za vaš dom, imate priliku da osvojite visoko vrijednu nagradu i uštedite novac koji biste inače morali potrošiti na kupovinu ovog sistema.

Osvajanje sigurnosnog sistema Ajax Systems StarterKit Cam Plus vrijednog 471 eura!

Trajanje i pravila nagradne igre

Nagradna igra koja vam omogućava osvajanje Ajax Systems StarterKit Cam Plus traje do 14:00 sati sljedećeg dana. Pravila nagradne igre su jednostavna – sve što trebate uraditi je da pratite upute na iPhoned stranici i unesete svoje podatke kako biste se prijavili za nagradnu igru. Pobjednik će biti nasumično izabran od strane iPhoned-redakcije.

Slučajno odabir pobjednika

Kao što smo već spomenuli, pobjednik Ajax Systems StarterKit Cam Plus nagradne igre će biti slučajno odabran od strane iPhoned-redakcije. To znači da svako ko se prijavi ima jednaku šansu da osvoji ovu vrhunsku nagradu. Sigurni smo da će sretni dobitnik biti oduševljen i uživati u visokom nivou sigurnosti za svoj dom.

Osvajanje sigurnosnog sistema Ajax Systems StarterKit Cam Plus vrijednog 471 eura!

Nagrade uključene u StarterKit Cam Plus

Ajax Systems StarterKit Cam Plus dolazi sa nekoliko sjajnih nagrada koje će vam pružiti potpunu sigurnost za vaš dom. Pored senzora za detekciju pokreta i otvora, sistem dolazi sa kamerom koja vam omogućava da pratite šta se dešava u vašem domu putem mobilne aplikacije. Ovo je sve što vam je potrebno da biste se osjećali sigurno i zaštićeno u svom domu.

Uživajte u ovoj fantastičnoj prilici da osvojite Ajax Systems StarterKit Cam Plus i obezbijedite visok nivo sigurnosti za vaš dom. Ne propustite priliku da uštedite novac i dobijete izuzetnu nagradu koja će vaš dom učiniti sigurnijim nego ikad. Prijavite se danas i možda baš vi budete sretni dobitnik!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.