U novim renderima je prikazan OnePlus 12 u svojoj punoj raskoši. Ove renderi prikazuju očekivani flagship koji će biti predstavljen za nekoliko mjeseci. Renderi su napravljeni u suradnji s pouzdanim izvorom OnLeaks, koji je već prikazao slične renderse u srpnju. OnePlus 12 dolazi s dizajnom koji sliči na svojeg prethodnika, OnePlus 11, s kamerama koje se protežu oko ruba stražnje strane uređaja. Renderi također otkrivaju prisutnost Hasselblad loga na kamerama, što potvrđuje ponovnu suradnju ovih dviju kompanija. OnePlus 12 će također imati alert slider, fizičko dugme koje omogućuje jednostavno podešavanje zvuka na tiho, zvuk ili vibraciju. Sa 6,7-inčnim ekranom, tankim rubovima i malenim rupica na vrhu za selfie kameru, OnePlus 12 obećava impresivno iskustvo. Očekuje se da će OnePlus 12 biti predstavljen u prosincu ove godine, a napajat će ga Snapdragon 8 Gen 3 procesor, imat će do 16GB radne memorije, 256GB interne pohrane, 5000 mAh bateriju s brzim punjenjem, i radit će na Androidu 14 s OxygenOS korisničkim sučeljem. Detalji o cijeni još nisu poznati, ali se očekuje da će biti slična prethodnom modelu.

Obnovljeni renderi OnePlus 12 u punom sjaju

Vernieuwde renders OnePlus 12 in vol ornaat

Pregled:

Nedavno su objavljeni novi renderi OnePlus 12 i pružaju detaljan uvid u ono što možemo očekivati od ovog novog vrhunskog uređaja. Ovi renderi su podijeljeni u saradnji sa OnLeaks i nude suptilne razlike u odnosu na prethodne rendere. OnePlus 12 izgleda slično svom prethodniku, OnePlus 11, ali također ima nekoliko primjetnih novih detalja, poput kamere u obliku otoka i Hasselblad loga. Također, vraća se alert slider, tu su tanke ivice i notch za selfie kameru. U ovom članku ćemo detaljnije razmotriti nove rendere OnePlus 12, kao i druge informacije o ovom uređaju, poput očekivanog datuma izlaska i operativnog sistema.“

Bekijk de nieuwe OnePlus 12-renders:

MySmartPrice heeft de nieuwe OnePlus 12-renders gedeeld in samenwerking met OnLeaks. Deze beelden bieden een gedetailleerd overzicht van het ontwerp van de OnePlus 12 en laten enkele opvallende kenmerken zien. De renders zijn ook vergeleken met eerdere renders, waardoor we de subtiele verschillen kunnen zien. Een van de meest opvallende details is het camera-eiland aan de achterkant van de telefoon, dat rond de zijkant ‘vouwt’ en drie camera’s bevat. Ook is er een vierde sensor rechtsonder waarvan de functie nog niet helemaal duidelijk is. Daarnaast is het Hasselblad-logo zichtbaar op het camera-eiland, wat erop wijst dat OnePlus opnieuw samenwerkt met dit bekende cameramerk. Verder is er een alert slider aanwezig, waarmee je snel en eenvoudig de geluidsinstellingen van de telefoon kunt aanpassen. Het scherm heeft dunne randen en een kleine notch voor de selfiecamera. Er wordt geschat dat het scherm een grootte heeft van 6,7 inch.

Vernieuwde renders OnePlus 12 in vol ornaat

Više informacija o OnePlus 12

Osim novih rendera OnePlus 12, poznate su i neke detalje o očekivanom datumu izlaska i operativnom sistemu ovog uređaja. Prema izvorima, OnePlus će vjerovatno najaviti OnePlus 12 u decembru za kinesko tržište. Početkom 2024. godine, uređaj će biti dostupan i na drugim tržištima, uključujući možda i Nizozemsku. Što se tiče operativnog sistema, očekuje se da će OnePlus 12 koristiti Android 14 s OxygenOS korisničkim interfejsom od strane OnePlusa. Korisnici mogu računati na četiri velika ažuriranja Androida i pet godina podrške za sigurnosne zakrpe. Ovo osigurava da će telefon uvijek biti ažuriran i zaštićen od mogućih sigurnosnih rizika.

Takođe postoje i glasine o nekim specifikacijama OnePlus 12, kao što su procesor, radna memorija i skladišni prostor. Spekuliše se da će OnePlus 12 imati Snapdragon 8 Gen 3 procesor, zajedno s do 16 GB radne memorije i 256 GB skladišnog prostora. Takođe se očekuje da će telefon biti opremljen baterijom kapaciteta 5000 mAh, koja će podržavati i žičano i bežično punjenje. Bežično punjenje je bilo odsutno kod OnePlus 11 kako bi se uštedjelo na troškovima, ali se navodno vraća kod OnePlus 12.

Što se tiče cijene OnePlus 12, trenutno nema dostupnih informacija. Preporučena maloprodajna cijena njegovog prethodnika, OnePlus 11, bila je 829 eura početkom ove godine, ali trenutno je telefon dostupan po cijeni od 719 eura. Još uvijek nije jasno hoće li OnePlus 12 imati sličnu cijenu ili će biti viša ili niža. Morat ćemo sačekati zvaničnu najavu OnePlusa da bismo dobili više informacija o tome.

Zaključno, obnovljeni renderi OnePlus 12 pružaju nam dobar uvid u očekivani dizajn ovog vrhunskog uređaja. Renderi, podijeljeni u saradnji sa OnLeaks, pokazuju suptilne razlike u odnosu na prethodne rendere i prikazuju neke primjetne detalje, poput kamere otoka i Hasselblad loga. Takođe se vraća alert slider i prisutne su tanke ivice i notch za selfie kameru. Možemo očekivati da ovaj uređaj dolazi s Androidom 14 kao operativnim sistemom i nekim impresivnim specifikacijama, poput Snapdragon 8 Gen 3 procesora i baterije kapaciteta 5000 mAh. Cijena OnePlus 12 još nije poznata, ali će vjerovatno biti u skladu s drugim visokoprezentiranim pametnim telefonima na tržištu. S nestrpljenjem očekujemo zvanično predstavljanje OnePlus 12 i s nestrpljenjem iščekujemo sve detalje i funkcije koje ovaj uređaj nudi.“

Vernieuwde renders OnePlus 12 in vol ornaat

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.