WhatsApp je upravo lansirao novu funkciju koju milioni korisnika već godinama čekaju. Sa predstavljanjem „tajnog koda“ za zaključavanje razgovora, WhatsApp podiže privatnost i sigurnost vaših razgovora na viši nivo. Ova funkcija omogućava vam da postavite jedinstvenu lozinku kako biste zaštitili vaše zaključane razgovore. Lozinka je različita od one koju koristite za otključavanje telefona, što dodatno osigurava vaše razgovore. Uz „tajni kod“, možete potpuno kontrolisati svoju privatnost i imati opciju da sakrijete mapu „Zaključani razgovori“ na svojoj listi razgovora. Ova funkcija će biti dostupna širom sveta tokom narednih nekoliko meseci za sve korisnike WhatsApp-a.

Novi WhatsApp dodatak o kojem ste čekali godinama

Novi WhatsApp dodatak o kojem ste čekali godinama

Een extra privacylaag

WhatsApp je nedavno predstavio novu funkciju koju su korisnici čekali godinama – „geheime code“ za zaključavanje razgovora. Ova nova funkcija pruža dodatni nivo zaštite i privatnosti za vaše razgovore. Sada možete postaviti jedinstvenu lozinku za zaključane razgovore, koja je drugačija od lozinke koju koristite za otključavanje telefona. Ovo znači da su vaši razgovori sada još sigurniji, čak i ako neko ima pristup vašem iPhone-u ili ako delite telefon sa drugima.

Bescherming van gevoelige gesprekken

Ova nova funkcija pruža zaštitu za vaše najosetljivije razgovore. Možete sakriti mapu „Zaključani razgovori“ na svojoj listi razgovora, tako da ovi razgovori mogu biti pronađeni samo unošenjem vaše tajne šifre u traku za pretragu. Ako želite da ovi razgovori ostanu vidljivi na listi razgovora, to je takođe moguće. Proces zaključavanja razgovora je takođe pojednostavljen. Umesto da idete u podešavanja razgovora, samo pritisnite razgovor i on će biti zaključan.

Uniek wachtwoord instellen

Da biste koristili ovu novu funkciju, trebali biste postaviti jedinstvenu lozinku koja će biti potrebna za otključavanje vaših zaključanih razgovora. Ovo vam omogućava da imate potpunu kontrolu nad svojom privatnošću i obezbedite svoje razgovore od neželjenog pristupa.

Verborgen map ‘Vergrendelde chats’

Novi WhatsApp dodatak takođe uključuje mogućnost sakrivanja mape „Zaključani razgovori“ na vašoj listi razgovora. To znači da će ovi razgovori biti vidljivi samo ako unesete tajnu šifru u traku za pretragu. Ovo je još jedan nivo privatnosti koji vam omogućava da zadržite kontrolu nad vašim razgovorima.

Vereenvoudiging van het vergrendelingsproces

Novi WhatsApp dodatak takođe pojednostavljuje proces zaključavanja razgovora. Umesto da idete u podešavanja razgovora, sada možete jednostavno pritisnuti razgovor koji želite zaključati i on će biti zaključan. Ovo vam omogućava brzi i jednostavan pristup sigurnosti vaših razgovora.

Volledige controle over je privacy

Novi WhatsApp dodatak vam pruža potpunu kontrolu nad vašom privatnošću. Možete odlučiti da li želite da sakrijete ili prikažete zaključane razgovore na listi razgovora. Takođe, proces zaključavanja je pojednostavljen kako bi vam omogućio brz i jednostavan pristup sigurnosti vaših razgovora. Ova nova funkcija vam omogućava da prilagodite svoje postavke privatnosti prema svojim potrebama.

Verborgen of zichtbare Vergrendelde chats

Sa novim WhatsApp dodatkom, možete odlučiti da li želite da zaključani razgovori budu vidljivi ili sakriveni na vašoj listi razgovora. Ako želite dodatnu privatnost, možete sakriti ove razgovore i pristupiti im samo unosom tajne šifre u traku za pretragu. Ako želite da ovi razgovori budu vidljivi, možete ih ostaviti na listi razgovora.

Vereenvoudigd vergrendelingsproces

Proces zaključavanja razgovora je pojednostavljen sa novim WhatsApp dodatkom. Umesto da idete u podešavanja razgovora, sada možete jednostavno pritisnuti razgovor koji želite zaključati i on će biti zaključan. Ovo vam omogućava praktičan i brz pristup sigurnosti vaših razgovora.

Beschikbaarheid

Nova WhatsApp funkcija je dostupna od danas i biće dostupna širom sveta u narednim mesecima za sve WhatsApp korisnike. WhatsApp je pažljivo slušao povratne informacije svojih korisnika i nada se da će geheime code funkcija učiniti chatvergrendeling još korisnijom. Planiraju dodavanje novih funkcija u budućnosti kako bi zaštitili privatnost svojih korisnika.

Vanaf vandaag uitgerold

Nova WhatsApp funkcija je dostupna od danas za korišćenje. Sve što trebate učiniti je da ažurirate svoju aplikaciju da biste imali pristup ovoj novoj funkciji.

Wereldwijde beschikbaarheid in de komende maanden

Nova WhatsApp funkcija će biti dostupna širom sveta u narednim mesecima kako bi svi korisnici mogli da je iskoriste. WhatsApp je posvećen pružanju najboljeg iskustva korisnicima širom sveta i nastavlja sa razvojem novih funkcija i poboljšanjem sigurnosti i privatnosti.

Toekomstige functies voor privacybescherming

WhatsApp je svestan važnosti privatnosti i sigurnosti svojih korisnika i planira dodavanje novih funkcija u budućnosti koje će dodatno poboljšati zaštitu privatnosti. Nadamo se da će ove funkcije korisnicima pružiti veći nivo kontrole nad svojim podacima i sigurnost njihovih razgovora.

Reacties weergeven

Nova WhatsApp funkcija vam omogućava da podelite svoje znanje ili postavite pitanje putem komentara. Možete komentarisati anonimno ili se prijaviti putem Disqus naloga. Ovo vam pruža mogućnost da se angažujete sa drugim korisnicima i pružite dodatne informacije ili odgovore na pitanja.

Lezers kunnen kennis delen of vragen stellen

Nova WhatsApp funkcija vam omogućava da delite svoje znanje ili postavite pitanje putem komentara. Ovo vam pruža mogućnost da se povežete sa drugim korisnicima, razmenjujete informacije i odgovarate na pitanja.

Reacties kunnen anoniem of met een Disqus-account worden geplaatst

Komentari mogu biti anonimni ili se možete prijaviti putem Disqus naloga kako biste ostavili komentar. Ovo vam pruža mogućnost da izaberete način na koji želite da se uključite u diskusiju.

Novi WhatsApp dodatak o kojem ste čekali godinama

Net binnen

WhatsApp je konačno predstavio novu funkciju koju su korisnici čekali godinama. Ova nova funkcija dodaje dodatni sloj privatnosti i sigurnosti za vaše razgovore.

Op deze WhatsApp-functie heb jij al jaren gewacht

Nova WhatsApp funkcija je konačno stigla i ispunjava očekivanja korisnika koji su čekali godinama. Sa ovom funkcijom, vaši razgovori će biti sigurni i zaštićeni od neovlašćenog pristupa.

Dit weten we al over de iPhone 16 (iPhone-nieuws #48)

Uskoro možemo očekivati novi iPhone 16, a već imamo neke informacije o ovom novom uređaju. Ovaj članak vam pruža pregled onoga što znamo o iPhone 16 do sada.

De beste iPhone-wallpapers van de week (Wallpaper Weekly #48 2023)

Ako tražite nove pozadine za svoj iPhone, pogledajte ovaj članak koji vam daje najbolje pozadine za ovu nedelju.

iPhone-tips: 5x handige tips voor Google Maps

Ako koristite Google Maps na svom iPhone-u, ovaj članak vam pruža pet korisnih saveta kako da maksimalno iskoristite ovu aplikaciju.

Mooi: deze Apple-functie zal waarschijnlijk voor altijd gratis blijven

Apple ima funkciju koja je trenutno besplatna i koja će, prema najnovijim informacijama, ostati besplatna zauvek. Otkrijte o kojoj se funkciji radi u ovom članku.

KPN Weekenddeal: Apple iPad t.w.v. €389 cadeau

Pogledajte najnoviju ponudu od KPN-a koja uključuje besplatni Apple iPad vredan €389.

De beste iPhone-wallpapers van de week (Wallpaper Weekly #48 2023)

Ako tražite nove pozadine za svoj iPhone, ne propustite najbolje pozadine za ovu nedelju u članku Wallpaper Weekly. Ovde ćete pronaći razne stilove i teme koje možete koristiti za personalizaciju svog iPhone-a.

Novi WhatsApp dodatak o kojem ste čekali godinama

iPhone-tips: 5x handige tips voor Google Maps

Ako koristite Google Maps na svom iPhone-u, postoje neki korisni trikovi i saveti koje možete koristiti da biste maksimalno iskoristili ovu aplikaciju. Ovaj članak vam pruža pet korisnih saveta za navigaciju i korišćenje Google Maps-a na vašem iPhone-u.

Mooi: deze Apple-functie zal waarschijnlijk voor altijd gratis blijven

Apple ima funkciju koja je trenutno besplatna i koja će ostati besplatna za korišćenje zauvek. Ova funkcija pruža korisne mogućnosti i prednosti koje će korisnici moći da koriste bez ikakvih troškova. Otkrijte o kojoj se funkciji radi u ovom članku.

Novi WhatsApp dodatak o kojem ste čekali godinama

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Pretplatom na iPhoned newsletter možete biti u toku sa najnovijim vestima, savetima i još mnogo toga o Apple-u. Ovde možete pronaći informacije o tome kako se prijaviti i više detalja o newsletter-u.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.