Uzbuđenje je veliko – novi MacBook Air 2015 je dostupan po izuzetno povoljnoj cijeni od samo 300 dolara tokom događaja Crni petak. Ova atraktivna ponuda vrijedi samo do 27. novembra, stoga je sada pravo vrijeme da iskoristite priliku i nabavite vrhunski prijenosni računar. MacBook Air je poznat po svom elegantnom i tankom dizajnu, ali neka vas to ne zavara – ispod površine krije se moćni procesor i impresivna RAM memorija. Opremljen je SSD memorijom velikog kapaciteta, kao i izuzetnom grafikom. Dodatna prednost je i trajanje baterije od čak 12 sati, a u standby modu može ostati čak 30 dana. Uz WiFi i Bluetooth funkcionalnost, ovaj laptop će vam omogućiti neprekidnu povezanost u svim situacijama. Sa zapanjujućim popustom od 43% na originalnu cijenu od 529 dolara, sada možete postati vlasnik ovog impresivnog računara za sjajnih 299.97 dolara. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku koja će vam omogućiti da unaprijedite svoje profesionalne potrebe i uživate u visokokvalitetnom računaru.

Novi MacBook Air 2015 dostupan po cijeni od $300 tokom Crnog petka

Novi MacBook Air 2015 je dostupan po cijeni od $300 tokom Crnog petka. Ova izuzetna ponuda je dostupna do 27. novembra, pa je sada pravo vrijeme da nabavite ovaj prenosivi, lagani i tanak laptop po povoljnoj cijeni. Sa svojim impresivnim karakteristikama, MacBook Air 2015 će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Prenosiv, lagani i tanak laptop

Jedna od najvažnijih karakteristika MacBook Air 2015 je njegova prenosivost. Sa težinom od samo 1.35 kg i debljinom od samo 1.7 cm, ovaj laptop je lagan i tanak, što ga čini idealnim izborom za putovanja i svakodnevno korištenje. Bez obzira da li ga nosite u torbi ili ranču, nećete osjetiti dodatno opterećenje.

Moćan procesor i RAM memorija

MacBook Air 2015 je opremljen snažnim procesorom koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Sa Intel Core i5 procesorom, ovaj laptop pruža brzo i efikasno izvršavanje zadataka. Sa 4 GB RAM memorije, možete raditi sa više aplikacija istovremeno bez ikakvih problema.

Novi MacBook Air 2015 dostupan po cijeni od $300 tokom Crnog petka

Veliki kapacitet SSD memorije

Još jedna impresivna karakteristika MacBook Air 2015 je njegov kapacitet SSD memorije. Sa 256 GB prostora za skladištenje, možete pohraniti sve svoje datoteke, slike, video zapise i još mnogo toga. SSD memorija je također brža od tradicionalnih hard diskova, omogućavajući vam brzi pristup vašim podacima.

Dobra grafika

Grafika je važan aspekt svakog laptopa, a MacBook Air 2015 ispunjava očekivanja. Sa Intel HD Graphics 6000, ovaj laptop pruža jasnu sliku i visok nivo detalja. Bilo da radite grafiku, igrate video igre ili gledate filmove, MacBook Air 2015 će vam pružiti vizuelno zadovoljstvo.

Novi MacBook Air 2015 dostupan po cijeni od $300 tokom Crnog petka

Baterija traje 12 sati

MacBook Air 2015 ima impresivnu bateriju koja traje do 12 sati. To znači da možete raditi, igrati se ili gledati filmove tokom cijelog dana bez brige o tome da će vam se laptop isprazniti. Ova dugotrajna baterija je štedljiva i omogućava vam da uživate u svemu što volite bez prekida.

Standby mod do 30 dana

Još jedan koristan aspekt MacBook Air 2015 je njegov standby mod koji traje do 30 dana. Kada niste aktivni na laptopu, možete ga staviti u standby mod kako biste štedili energiju. Ovo je posebno korisno kada putujete ili kada nećete koristiti laptop duže vrijeme, jer omogućava laptopu da bude spreman za upotrebu kada vam zatreba.

Novi MacBook Air 2015 dostupan po cijeni od $300 tokom Crnog petka

Wi-Fi i Bluetooth funkcionalnosti

MacBook Air 2015 je opremljen Wi-Fi i Bluetooth funkcionalnostima, što vam omogućava da se povežete sa internetom i drugim uređajima bez ikakvih problema. Bez obzira da li želite da pretražujete internet, provjeravate e-poštu ili da se povežete sa drugim uređajima kao što su slušalice ili zvučnici, MacBook Air 2015 će vam omogućiti lako i pouzdano povezivanje.

Popust od 43% na cijenu

MacBook Air 2015 je dostupan za samo $299.97 tokom Crnog petka, što predstavlja popust od 43% na redovnu cijenu od $529. Ovo je izuzetna ponuda koju ne biste smjeli propustiti. Sa ovom povoljnom cijenom, možete dobiti MacBook Air 2015 koji će pružiti izuzetne performanse i dugotrajnost.

Novi MacBook Air 2015 dostupan po cijeni od $300 tokom Crnog petka

Zaključak

Novi MacBook Air 2015 je izuzetna ponuda tokom Crnog petka. Sa svojom prenosivošću, snažnim procesorom, velikim kapacitetom memorije, dobrom grafikom, dugotrajnom baterijom i Wi-Fi i Bluetooth funkcionalnostima, MacBook Air 2015 će zadovoljiti sve vaše potrebe. Ne propustite ovu sjajnu priliku da nabavite ovaj kvalitetan laptop po povoljnoj cijeni od samo $299.97.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.