Novi iPad Pro modeli, koji se očekuju da budu lansirani u martu 2024. godine, donose niz poboljšanja u odnosu na prethodne verzije. Jedna od ključnih karakteristika ovih modela jest njihova tanja i veća izrada. Zahvaljujući upotrebi OLED ekrana, tableti će biti znatno tanji nego ikad prije. Dimenzije 12.9-inčnog iPad Aira bit će identične trenutnom iPad Pro modelu, dok će novi iPad Pro modeli biti nešto veći, ali istovremeno tanji od prethodnih modela. Očekuje se da će model 2024 iPad Pro koristiti čip M3, dok će iPad Air koristiti čip M2. Također, postoji vjerovatnoća da će novi iPad Pro modeli imati OLED ekrane umjesto mini-LED ekrana. Sve u svemu, ovi novi iPad modeli obećavaju da će ponuditi poboljšanja u odnosu na prethodnike, postavljajući još viši standard za tablet industriju.

Novi iPad Pro modeli će biti veći i tanji od trenutnih

Novi model iPad Pro

Novi model iPad Pro za 2024. godinu donosi nekoliko značajnih promjena i unapređenja u odnosu na prethodne verzije. Očekuje se da će ovaj model biti tanji i veći od prethodnika, što će pružiti korisnicima još veću površinu zaslona za rad i uživanje u multimedijalnom sadržaju.

Tanji i veći od prethodnika

Jedno od najznačajnijih poboljšanja novog modela iPad Pro je njegova tanjina i veći ekran. Prethodni modeli iPad Pro već su impresivni po pitanju kvaliteta izrade i performansi, ali novi model će nadmašiti ta očekivanja. Tanji dizajn ne samo da će pružiti estetski ugodniji izgled, već će omogućiti i lakše rukovanje uređajem.

Koristit će čip M3

Novi model iPad Pro će biti pokretan naprednim čipom M3. Očekuje se da će ovaj čip pružiti poboljšane performanse i brzinu, što će omogućiti korisnicima da obavljaju i najzahtjevnije zadatke na svom iPadu Pro. Čip M3 će pružiti stabilnost i snagu koja je potrebna za multitasking i pokretanje zahtjevnih aplikacija.

Vjerojatno će imati OLED zaslone

Jedna od najvećih novosti koja se očekuje na novim iPad Pro modelima je uvođenje OLED zaslona umjesto dosadašnjih mini-LED zaslona. OLED tehnologija donosi brojne prednosti, uključujući bolju reprodukciju boja, dublju crnu i veću energetsku efikasnost. Ovi OLED zasloni će omogućiti tanji tablet i poboljšanu kvalitetu prikaza slike na iPadu Pro.

Novi iPad Pro modeli

Novi iPad Pro modeli koji će biti lansirani donose nekoliko inovacija i unapređenja u odnosu na prethodne verzije. Očekuje se da će ovi modeli biti malo veći, ali istovremeno tanji od trenutnih modela, što će pružiti korisnicima još veću radnu površinu.

Malo veći, ali tanji od trenutnih modela

Sljedeća generacija iPad Pro modela bit će malo veća od trenutnih verzija, ali će istovremeno biti tanji. Ovo će omogućiti korisnicima da imaju veću površinu zaslona za rad i multitasking, bez potrebe za drastičnim povećanjem veličine samog uređaja. Tanji dizajn donosi estetske prednosti i olakšava rukovanje uređajem.

Koristit će čip M3

Novi iPad Pro modeli će biti pokretani naprednim čipom M3. Ovaj čip će donijeti poboljšane performanse i brzinu, što će omogućiti korisnicima da bez problema obavljaju sve vrste zadataka na svom iPadu Pro. Uz čip M3, korisnici će moći raditi na više zadataka istovremeno, pokretati zahtjevne aplikacije i uživati u tečnom i besprijekornom iskustvu korištenja.

Vjerojatno će imati OLED zaslone

Jedna od najvećih novosti koje se očekuju na novim iPad Pro modelima je uvođenje OLED zaslona. OLED tehnologija donosi brojne prednosti u smislu kvalitete prikaza slike. Boje će biti živopisnije, crna će biti dublja, a kontrast će biti bolji. Uz to, OLED zasloni su energetski efikasniji, što bi moglo produžiti trajanje baterije na novim iPad Pro modelima. Ovi OLED zasloni će omogućiti tanji tablet, bez žrtvovanja kvalitete prikaza i performansi.

Novi iPad Pro modeli će biti veći i tanji od trenutnih

OLED zasloni na iPad Pro modelima

Jedna od najznačajnijih promjena koja se očekuje na novim iPad Pro modelima je uvođenje OLED zaslona. Ova tehnologija će omogućiti tanji tablet, bez žrtvovanja kvalitete prikaza slike. OLED zasloni su poznati po svojoj sposobnosti prikazivanja živopisnih boja, dubokoj crnoj i visokom kontrastu. Ovi zasloni će omogućiti korisnicima da uživaju u još boljem iskustvu gledanja fotografija, videa i drugog multimedijalnog sadržaja na svom iPad Pro.

Dimenzije 12.9-inčnog iPad Aira

Dimenzije 12.9-inčnog iPad Aira bit će iste kao i trenutnog iPad Pro modela. Ovo znači da će korisnici ovog modela imati veliku radnu površinu na svom tabletu, koja će biti jednaka onoj na trenutnim iPad Pro modelima. Bez obzira da li se koristi za rad ili za zabavu, ovaj iPad Air će pružiti dovoljno prostora za sve potrebe korisnika.

Novi iPad Pro modeli će biti veći i tanji od trenutnih

Čipovi M3 i M2

Novi iPad Pro model za 2024. godinu će koristiti napredni čip M3. Očekuje se da će ovaj čip donijeti poboljšane performanse i brzinu, što će omogućiti korisnicima da obavljaju sve vrste zadataka na svom iPadu Pro bez problema. Sa čipom M3, korisnici će moći pokretati zahtjevne aplikacije, multitaskati i uživati u brzom i fluidnom iskustvu korištenja.

S druge strane, iPad Air će koristiti čip M2. Iako neće biti tako moćan kao čip M3, čip M2 će ipak donijeti unapređene performanse u odnosu na prethodne generacije. Korisnici iPad Aira će također moći raditi na više zadataka istovremeno i koristiti zahtjevnije aplikacije bez problema.

OLED zasloni umjesto mini-LED zaslona

Umjesto dosadašnjih mini-LED zaslona, novi iPad Pro modeli će vjerojatno imati OLED zaslone. Ova tehnologija će omogućiti tanji tablet, ali će istovremeno donijeti i poboljšanu kvalitetu prikaza slike. OLED zasloni su poznati po svojoj sposobnosti prikazivanja živopisnih boja, dubokoj crnoj i visokom kontrastu, što će korisnicima pružiti izvanredno iskustvo gledanja fotografija, videa i drugog sadržaja.

Novi iPad Pro modeli će biti veći i tanji od trenutnih

Lanziranje novih iPad Pro i iPad Air modela

Očekuje se da će lansiranje novih iPad Pro i iPad Air modela biti održano u martu. Korisnici i ljubitelji Apple proizvoda s nestrpljenjem očekuju ovaj događaj koji donosi unapređene funkcionalnosti i performanse. Nova generacija iPad Pro modela sa svojim tanjim dizajnom, naprednim čipom M3 i mogućnošću korištenja OLED zaslona, zasigurno će biti impresivna. Sa druge strane, iPad Air će svojom velikom radnom površinom i čipom M2 pružiti izvanredno iskustvo svim korisnicima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.