U Appleu su popularni AirPodsi, ali kompanija je uvidjela prostor za poboljšanje. Prema glasinama, u 2024. godini će lansirati tri nove verzije ovih bežičnih slušalica. Prva je AirPodsi 4, koji će imati potpuno novo dizajnersko rešenje, slično AirPods Pro modelu, ali bez silikonskih vrhova i sa opcijom za blokiranje buke. Luksuzna verzija AirPodsa 4 će imati posebno kućište s ugrađenim zvučnikom za lakše praćenje slušalica putem funkcije „Pronađi moj iPhone“. Jeftinija verzija neće imati ove dodatke. U isto vrijeme, AirPodsi 2 i 3 će biti povučeni s tržišta. AirPodsi Max će, nakon što nisu doživjeli nikakve promjene od lansiranja, dobiti ažuriranu verziju – AirPodsi Max 2, koja će uključivati ​​USB-C priključak, unaprijeđeni čip i nova boja. AirPodsi Pro će dobiti ažuriranje tek 2025. godine, s potpuno novim dizajnom i senzorima za napredne zdravstvene funkcije.

Nove AirPods stižu – ali morat ćete malo pričekati

Novi AirPods modeli su na horizontu, ali morat ćete se strpiti još malo prije nego što budu dostupni. Prema najnovijim informacijama, Apple planira izdati tri nove verzije svojih bežičnih slušalica AirPods u narednim godinama. Ove nove verzije uključuju AirPods 4, AirPods Max 2 i ažuriranu verziju AirPods Pro.

AirPods 4 – Novi dizajn i ruisonderdrukking

AirPods 4 će imati potpuno novi dizajn koji će nalikovati na trenutni dizajn AirPods Pro modela. Ovi novi AirPods će također imati ugrađenu funkciju ruisonderdrukkinga, koja će omogućiti korisnicima da blokiraju okolne zvukove bez potrebe da duboko umetnu slušalice u uši. Također, luksuzna verzija AirPods 4 će biti opremljena posebnom oplaadcase-om koji sadrži zvučnik, kako bi korisnici mogli lakše pronaći svoje slušalice putem funkcije „Zoek mijn“ (Pronađi moje).

Prethodne verzije AirPods-a

Kako se očekuje izlazak AirPods 4, prethodne verzije AirPods-a, AirPods 2 i AirPods 3, će biti povučene iz prodaje. AirPods 4 će zamijeniti AirPods 3, a datum lansiranja novog modela se očekuje oko septembra 2024. godine.

Nove AirPods stižu - ali morat ćete malo pričekati

AirPods Max 2 – Nova ažuriranja

AirPods Max 2 se očekuje u 2024. godini i dolazi sa nekim novim ažuriranjima. Ovi bežični slušalice će podržavati USB-C konekciju, poboljšani H2-chip i Bluetooth 5.3. Također, očekuje se da će biti dostupne nove boje, kako bi korisnici imali više izbora prilikom kupovine.

Najnovije informacije o AirPods Pro

AirPods Pro će dobiti ažuriranje tek u 2025. godini. Prema najnovijim informacijama, očekuje se potpuno novi dizajn ovih bežičnih slušalica, kao i ugrađeni senzori za pametne zdravstvene funkcije. Ovo ažuriranje će pružati korisnicima dodatne mogućnosti i poboljšanje performansi.

Nove AirPods stižu - ali morat ćete malo pričekati

AirPods 4 očekuje se u septembru 2024. godine

AirPods 4 se očekuje da će biti dostupni korisnicima u septembru 2024. godine. Ovi bežični slušalice će imati potpuno novi dizajn koji će sličiti na trenutni dizajn AirPods Pro modela. Također, korisnici će moći uživati u novoj funkciji ruisonderdrukkinga, koja će omogućiti blokiranje okolnih zvukova. Luksuzna verzija AirPods 4 će također sadržavati specijalnu oplaadcase-om sa ugrađenim zvučnikom.

AirPods Max 2 dolaze 2024. godine

AirPods Max 2 će biti dostupni korisnicima u 2024. godini. Ove bežične slušalice će imati poboljšanu povezivost, nova ažuriranja kao što je USB-C konekcija i različite boje koje će biti dostupne korisnicima.

Nove AirPods stižu - ali morat ćete malo pričekati

Nove funkcije i dizajn AirPods Pro

AirPods Pro će dobiti nove funkcije i dizajn u sklopu ažuriranja koje će biti dostupno 2025. godine. Prema trenutno dostupnim informacijama, očekuje se da će ovaj model imati mogućnost pametnih zdravstvenih funkcija, kao i potpuno novi dizajn koji će pružiti poboljšane performanse korisnicima.

Mogući datumi objave novih AirPods Pro

AirPods Pro će biti objavljeni 2025. godine, ali precizni datumi objave još nisu poznati. Očekuje se da će ovaj model imati nove funkcije i dizajn koji će poboljšati iskustvo korisnika.

Nove AirPods stižu - ali morat ćete malo pričekati

Prijavite se za najnovije vijesti o Apple-u

Ako želite biti u toku sa najnovijim vijestima o Apple-u i novim proizvodima kao što su AirPods 4, AirPods Max 2 i AirPods Pro, preporučuje se da se prijavite za primanje najnovijih vijesti putem Apple-ovog službenog newsletter-a. Na taj način ćete biti prvi koji će saznati sve najnovije informacije o Apple-ovim proizvodima.

Zaključak

Novi AirPods modeli su na putu, ali će biti potrebno malo pričekati prije nego što budu dostupni korisnicima. AirPods 4 će imati novi dizajn i ruisonderdrukking, AirPods Max 2 će donijeti nove ažurirane funkcije, dok će AirPods Pro dobiti potpuno novi dizajn i poboljšane performanse. Preporučuje se da se korisnici prijave za primanje najnovijih vijesti o Apple-u kako bi bili prvi koji će saznati sve najnovije informacije.

Nove AirPods stižu - ali morat ćete malo pričekati

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.