Nova verzija watchOS 10.1.1 koju je Apple nedavno lansirao predstavlja rješenje za dugotrajne probleme sa baterijom na Apple Watchu. Ova manja nadogradnja, iako ne donosi nove funkcionalnosti, nudi izuzetno značajno poboljšanje u trajanju baterije. Od trenutka kada je instaliran watchOS 10.1, mnogi korisnici primijetili su brzo pražnjenje baterije svog uređaja. Međutim, nova verzija rješava ovaj problem i sada je dostupna za instaliranje putem Watch aplikacije na vašem iPhoneu. Također je vrijedno napomenuti da je tu i nadogradnja iOS 17.1.1 koja rješava slične probleme na iPhoneu. Napokon, Apple je pravovremeno reagovao na ovu zabrinutost korisnika i pružio efikasno rješenje za trajanje baterije na Apple Watchu i iPhoneu.

Apple je lansirao watchOS 10.1.1

Apple je nedavno lansirao novu verziju svoje operativne platforme za pametne satove – watchOS 10.1.1. Ova nadogradnja donosi nekoliko značajnih poboljšanja, prije svega u pogledu baterije na Apple Watchu.

Nova verzija rješava problem sa baterijom na Apple Watchu

Nova verzija rješava problem sa baterijom na Apple Watchu

Jedan od ključnih problema koji su se pojavili nakon instalacije prethodne verzije watchOS-a, 10.1, bio je brzo pražnjenje baterije na Apple Watchu. Korisnici su se žalili da se baterija prazni znatno brže nego prije nadogradnje. Ovaj problem je posebno frustrirajući jer je baterija jedna od ključnih karakteristika pametnog sata.

Apple je odmah reagirao na ovu situaciju i lansirao watchOS 10.1.1 kako bi riješio problem. Nova verzija ima optimizirani algoritam za upravljanje baterijom koji osigurava duži vijek trajanja baterije i manje pražnjenje tijekom korištenja. Ovo će biti od posebnog interesa za korisnike koji redovito koriste svoj Apple Watch tijekom cijelog dana.

watchOS 10.1.1 je manja nadogradnja bez novih funkcija

Iako je watchOS 10.1.1 donio značajno poboljšanje koje se odnosi na bateriju Apple Watcha, važno je napomenuti da ova verzija ne donosi nikakve nove funkcionalnosti ili znatne promjene u korisničkom sučelju. Umjesto toga, ovo je manja nadogradnja koja se usredotočuje na rješavanje konkretnog problema s baterijom.

Ova vrsta nadogradnje je uobičajena u industriji softvera, posebno kada se radi o operativnim sustavima koji podržavaju različite uređaje. Apple je prepoznao problem s baterijom i brzo reagirao kako bi osigurao da korisnici mogu koristiti svoje Apple Watch uređaje bez problema s trajanjem baterije.

Nova verzija rješava problem sa baterijom na Apple Watchu

Nova verzija dostupna za instaliranje putem Watch aplikacije na iPhoneu

Instaliranje watchOS 10.1.1 je jednostavan proces. Kao i kod svake nadogradnje, korisnici trebaju prvo osigurati da je njihov iPhone povezan s Wi-Fi mrežom i dovoljno punjen. Zatim trebaju otvoriti Watch aplikaciju na svom iPhoneu i pronaći odjeljak „Software Update“ ili „Ažuriranje softvera“.

Unutar tog odjeljka, korisnici će vidjeti informacije o dostupnim nadogradnjama za njihov Apple Watch. Jednostavno slijedeći upute na zaslonu, korisnici mogu instalirati najnoviju verziju operativnog sustava i ispraviti problem s baterijom.

Nova verzija rješava problem sa baterijom na Apple Watchu

Problemi sa baterijom su evidentni od instalacije watchOS 10.1

Problemi s trajanjem baterije na Apple Watchu postali su očiti nakon što su korisnici instalirali prethodnu verziju operativnog sustava – watchOS 10.1. Mnogi su primijetili da se baterija znatno brže prazni nego prije nadogradnje, što je rezultiralo skraćenim vijekom trajanja baterije.

Ovi problemi s baterijom nisu bili široko rasprostranjeni, ali su bili dovoljno rašireni da postanu primjetni. Apple je brzo reagirao na ove pritužbe i razvio rješenje koje je implementirano u watchOS 10.1.1.

Nova verzija rješava problem sa baterijom na Apple Watchu

Nova verzija rješava problem brzog pražnjenja baterije

Glavna svrha watchOS 10.1.1 je rješavanje problema brzog pražnjenja baterije na Apple Watchu. Nova verzija donosi optimizirani algoritam za upravljanje baterijom koji je dizajniran da umanji potrošnju energije i produži trajanje baterije.

Korisnici koji su instalirali watchOS 10.1.1 primijetit će poboljšanje u trajanju baterije svog Apple Watcha. Uz optimizaciju upravljanja baterijom, očekuje se da će Apple Watch sada moći izdržati cijeli dan aktivne uporabe bez potrebe za čestim punjenjem.

Nova verzija rješava problem sa baterijom na Apple Watchu

Također je dostupna i nadogradnja iOS 17.1.1 za rješavanje problema na iPhoneu

Uz nadogradnju za Apple Watch, Apple je također izdao nadogradnju za iOS – operativni sustav koji pokreće iPhone. iOS 17.1.1 donosi rješenje za nekoliko problema, uključujući i one koji se odnose na bateriju iPhonea.

Korisnici koji su iskusili slične probleme s baterijom na svom iPhoneu mogu instalirati iOS 17.1.1 kako bi ispravili te probleme. Nadogradnja je dostupna putem standardnog postupka nadogradnje softvera na iPhoneu.

Uz ove dvije nadogradnje – watchOS 10.1.1 i iOS 17.1.1 – Apple je pokazao svoju predanost rješavanju problema korisnika i poboljšanju performansi svog hardvera i softvera. Ove nadogradnje dodatno poboljšavaju iskustvo korisnika s Apple Watchom i iPhoneom, nudeći im bolje trajanje baterije i stabilnije performanse.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.