Pozdrav! Evo je nova ažuriranja za Pixel uređaje koje je nedavno objavio Google. Ova ažuriranja donose mnogo novih funkcija i poboljšanja za vaše Pixel uređaje. Među novim značajkama su ažuriranja za pozive, brzo uparivanje, podrška za HDR sadržaj na Instagramu, proširenje funkcije „Circle to Search“, ažuriranja za Pixel tablet i Pixel Watch. Tu su i promjene u Bluetooth postavkama, poboljšani kontrolni klizač za glasnoću, bolji nadzor snimanja zaslona, jednostavnije dijeljenje Wi-Fi mreža, poboljšanja sigurnosti mikrofona i kamere te promjene u temama zaključanog zaslona i ostale manje promjene. Osim toga, spomenuta je i mogućnost dobivanja besplatnih pozadina za vaše Pixel telefone. Sve ove promjene su dostupne s najnovijim ažuriranjem za Pixel uređaje, tako da provjerite ažuriranja i iskoristite sve nove značajke.

Nova značajka Pixel

Google je objavio novu značajku Pixel za mart 2024. Ova ažuriranja donose niz novih funkcija i poboljšanja za Pixel uređaje. Neke od novih značajki uključuju ažuriranja za pozive, poboljšanja u brzom uparivanju, podršku za HDR sadržaj na Instagramu, širenje funkcije „Circle to Search“, ažuriranja za Pixel Tablet i Pixel Watch. Također su dodane promjene u Bluetooth postavkama, poboljšani kontrolni klizač za glasnoću, bolji nadzor snimanja zaslona, jednostavnije dijeljenje Wi-Fi mreža, poboljšanja sigurnosti mikrofona i kamere, promjene u temama zaključanog zaslona i ostale manje promjene. Također je spomenuta mogućnost dobivanja besplatnih pozadina za Pixel telefone.

Poboljšanja poziva

Pixel uređaji su dobili ažuriranja koja poboljšavaju funkcionalnost poziva. Ključno poboljšanje je interaktivnost Call Screen značajke. Sada možete tapnuti gumb s upitnikom kada poziv postane tih, što će poslati poruku započinjanja razgovora sa pozivateljem i smanjiti mogućnost spam poziva. Dodana je i nova opcija brzog odgovora koja vam omogućava da odgovorite na poziv s porukom „Samo trenutak, provjerit ću je li osoba koju ste nazvali“. Ove značajke trenutno su dostupne samo na Pixel 6 i novijim modelima u SAD-u, ali mogu se pokušati koristiti i na drugim regionalnim postavkama jezika putem postavki Google Assistanta.

Nova ažuriranja donose poboljšanja poziva za Pixel uređaje.

This image is property of i.ytimg.com.

Brzo uparivanje

Brzo uparivanje je proces koji omogućava lako uparivanje Pixel uređaja s drugim Bluetooth uređajima. Nova ažuriranja olakšavaju ovaj proces tako da sada možete dodati Bluetooth slušalice ili zvučnike u popis „novo korištenih s uređajem“ u postavkama. To vam omogućava bržu ponovnu povezivanje s tim uređajima bez potrebe za ponovnim uparivanjem.

Podrška za HDR sadržaj na Instagramu

Pixel uređaji sada podržavaju prikazivanje HDR sadržaja na Instagram aplikaciji. Korisnici Pixel 7, 7 Pro, Fold 8 i 8 Pro mogu sada dijeliti ultra HDR fotografije i vibrantne 10-bitne HDR videozapise na Instagramu. Da biste koristili ovu značajku, trebate omogućiti postavke HDR-a u aplikaciji Pixel kamera. Nakon što to učinite, fotografije i videozapisi koje dijelite bit će svjetliji i prikazivat će se u velikom kontrastu u odnosu na uobičajene Instagram objave.

Nova ažuriranja donose poboljšanja poziva za Pixel uređaje.

This image is property of pixabay.com.

Funkcija ‘Circle to Search’

Nova funkcionalnost ‘Circle to Search’ dostupna na Pixel uređajima omogućuje brz pristup Google pretraživanju. Nakon što zadržite prst na traci za geste, možete nacrtati krug na zaslonu i brzo pristupiti Google pretraživanju. Ova značajka je korisna za identifikaciju elemenata na web stranicama ili za dodatna istraživanja putem brzog pristupa pretraživanju slike ili teksta.

Ažuriranja za Pixel Tablet

Ažuriranja za Pixel Tablet donose dodatne značajke i poboljšanja. Jedno od ažuriranja je dodatak Gboard Voice Toolbar-a, koji pruža brz pristup emoji ikonama i drugim postavkama prilikom korištenja glasa za unos teksta. Ovo poboljšanje čini unos teksta učinkovitijim jer skriva cijelu tipkovnicu i prikazuje je kao alatnu traku na dnu zaslona. Ovo je dostupno uz Gboard 13.9 za Android tablete.

Nova ažuriranja donose poboljšanja poziva za Pixel uređaje.

This image is property of pixabay.com.

Ažuriranja za Pixel Watch

Pixel Watch dobiva nova ažuriranja koja donose dodatne značajke i funkcionalnosti. Prvo generaciji Pixel Watcha dodana je aplikacija Fitbit Relax, koja omogućava vođene vježbe disanja za upravljanje stresom. Također je dodan automatski način vježbanja koji može prepoznati različite vrste vježbi poput trčanja, hodanja i bicikliranja. Treniranje ritma omogućuje vam praćenje ritma vježbanja i ostajanje unutar ciljane zone za preciznije rezultate vježbanja.

Promjene u Bluetooth postavkama

Pixel uređaji imaju nove promjene u Bluetooth postavkama. Sada možete proširiti Bluetooth brzi izbornik da biste vidjeli popis do tri uređaja koji su povezani s vašim telefonom ili tabletom. Također, možete brzo prebacivati između povezanih uređaja s ovog izbornika. Ova promjena čini upravljanje Bluetooth uređajima bržim i praktičnijim.

Nova ažuriranja donose poboljšanja poziva za Pixel uređaje.

This image is property of pixabay.com.

Poboljšani kontrolni klizač za glasnoću

Kontrolni klizač za glasnoću na Pixel uređajima dobio je poboljšanja. Sada klizač za glasnoću ima vizualno poboljšanje s vidljivom linijom koja označava razinu glasnoće. Ovo poboljšanje omogućava korisnicima da lakše prilagode glasnoću prema svojim željama i brzo vide trenutnu razinu glasnoće.

Zaključak

Nova ažuriranja za Pixel uređaje donose mnogo novih značajki i poboljšanja. Ažuriranja za pozive, brzo uparivanje, podršku za HDR sadržaj na Instagramu, funkciju ‘Circle to Search’, ažuriranja za Pixel Tablet i Pixel Watch donose nove mogućnosti i poboljšavaju ukupno iskustvo korisnika. Dodatna poboljšanja sigurnosti mikrofona i kamere, promjene u Bluetooth postavkama i promjene u upravljanju glasnoćom pružaju dodatne mogućnosti korisnicima Pixel uređaja. Sve ove značajke imaju pozitivan utjecaj na korisnike i pružaju poboljšano iskustvo korištenja Pixel uređaja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.