Neat je profesionalna aplikacija koja omogućuje skeniranje računa i evidenciju troškova na jednostavan i efikasan način. Sa početnom cijenom od 200 dolara godišnje, ova aplikacija pruža niz ključnih značajki kao što su mobilno skeniranje računa, automatsko usklađivanje transakcija, povezivanje s dokument scannerom i integracija s QuickBooks-om. Prednosti korištenja Neata uključuju mogućnost lakog odlaganja fizičkih računa, jednostavno usklađivanje transakcija i transparentni model cijena. Međutim, neki nedostaci ovog programa uključuju nedostatak mjesečne pretplate, potrebu za unosom informacija o kreditnoj kartici za besplatno probno razdoblje i dodatne troškove za generiranje izvještaja. Uz to, alternative Neatu uključuju QuickBooks, FreshBooks i Zoho Expense.

Neat – Automatsko usklađivanje transakcija i povezivanje s dokument scannerom

Neat - Automatsko usklađivanje transakcija i povezivanje s dokument scannerom

Osnovne informacije o aplikaciji Neat

Aplikacija Neat je moćan alat za skeniranje računa i evidentiranje troškova koji vam omogućuje da organizujete i upravljate finansijskim dokumentima na jednom mjestu. Neat vam pomaže da izbjegnete gubitak računa i olakšava arhiviranje i pretragu dokumenata. Sa svojim naprednim mogućnostima usklađivanja transakcija i integracije s QuickBooks-om, Neat je savršeno rješenje za sve vaše potrebe.

Neat - Automatsko usklađivanje transakcija i povezivanje s dokument scannerom

Cijena i ključne značajke aplikacije

Za cijenu od 200 dolara godišnje, Neat nudi niz ključnih značajki koje olakšavaju vođenje evidencije troškova i proces usklađivanja transakcija. Evo nekih od najvažnijih značajki Neata:

 1. Mogućnost mobilnog skeniranja računa: Aplikacija Neat omogućuje vam da jednostavno skenirate račune koristeći svoj pametni telefon. To vam omogućuje da brzo i efikasno snimite slike računa i odmah ih arhivirate.

 2. Automatsko usklađivanje transakcija: Jedna od istaknutih značajki Neata je mogućnost automatskog usklađivanja transakcija. Aplikacija koristi inteligentne algoritme za prepoznavanje informacija na računu i automatsko uparivanje s odgovarajućom transakcijom u vašem računovodstvenom softveru.

 3. Povezivanje s dokument scannerom: Neat također podržava povezivanje s dokument scannerom, što vam omogućuje da skenirate veće količine dokumenata brže i efikasnije. Povezivanje s dokument scannerom olakšava proces arhiviranja i pretraživanja dokumenata.

 4. Integracija s QuickBooks-om: Neat se može lako integrisati sa popularnim računovodstvenim softverom QuickBooks. Ova integracija omogućuje vam da sinhronizujete podatke između Neata i QuickBooksa, čime eliminirate potrebu za ručnim unosom podataka i osiguravate tačnost vaših finansijskih podataka.

Neat - Automatsko usklađivanje transakcija i povezivanje s dokument scannerom

Prednosti korištenja aplikacije Neat

Korištenje aplikacije Neat ima mnoge prednosti koje mogu poboljšati vaše iskustvo u vođenju evidencije troškova i upravljanju finansijskim dokumentima. Evo nekih od najvećih prednosti korištenja aplikacije Neat:

 1. Mogućnost lakog odlaganja fizičkih računa: Neat vam omogućava da jednostavno odlagate fizičke račune, smanjujući nered i olakšavajući njihovo čuvanje. Možete jednostavno skenirati račun koristeći aplikaciju i spremiti ga u elektronskom formatu za kasniju upotrebu.

 2. Jednostavno usklađivanje transakcija: Neat koristi sofisticirane algoritme za automatsko usklađivanje transakcija, što olakšava proces vođenja evidencije troškova. Neat će automatski upariti informacije sa računa sa odgovarajućom transakcijom, eliminirajući potrebu za ručnim unosom podataka.

 3. Transparentni model cijena: Neat nudi jasan i transparentan model cijena koji vam omogućuje da znate tačno koliko ćete platiti za korištenje aplikacije. Nema skrivenih troškova ili neprijatnih iznenađenja.

Neat - Automatsko usklađivanje transakcija i povezivanje s dokument scannerom

Nedostaci korištenja aplikacije Neat

Iako Neat ima mnoge prednosti, postoji nekoliko nedostataka koji treba uzeti u obzir pri odabiru aplikacije za vođenje evidencije troškova. Ovi nedostaci mogu uticati na vaše iskustvo korištenja aplikacije Neat. Evo nekoliko nedostataka koje treba imati na umu:

 1. Nedostatak mjesečne pretplate: Neat zahtijeva godišnju pretplatu, što može biti nepovoljno za korisnike koji preferiraju mjesečno plaćanje. Ovo može biti financijsko opterećenje za pojedince ili manje kompanije koje nemaju potrebu za dugoročnom pretplatom.

 2. Potreba za unosom informacija o kreditnoj kartici za besplatno probno razdoblje: Da biste se kvalifikovali za besplatno probno razdoblje korištenja Neata, morat ćete unijeti informacije o svojoj kreditnoj kartici. Ovo može biti nepoželjno za korisnike koji ne žele da dijele te informacije ili nemaju pristup kreditnoj kartici.

 3. Dodatni troškovi za generisanje izvještaja: Iako Neat pruža mnogo korisnih funkcionalnosti, generisanje detaljnih izvještaja može biti dodatno naplaćeno. Ovo može dovesti do dodatnih troškova za korisnike koji često koriste izvještaje u svom poslovanju.

Neat - Automatsko usklađivanje transakcija i povezivanje s dokument scannerom

Alternativa aplikaciji Neat

Uzimajući u obzir nedostatke aplikacije Neat, korisnici mogu također razmotriti neke alternative koje mogu zadovoljiti njihove potrebe za vođenjem evidencije troškova. Evo nekoliko alternativa koje treba razmotriti:

 1. QuickBooks: QuickBooks je popularan računovodstveni softver koji također ima mogućnost upravljanja troškovima i skeniranja računa. Ovaj softver nudi napredne značajke za finansijsko vođenje, ali može biti skuplji od Neata.

 2. FreshBooks: FreshBooks je još jedan popularan računovodstveni softver koji pruža mogućnost vođenja evidencije troškova i upravljanje finansijskim dokumentima. FreshBooks je poznat po svojoj jednostavnosti korištenja i intuitivnom sučelju.

 3. Zoho Expense: Zoho Expense je još jedna alternativa Neatu koja nudi mogućnost vođenja evidencije troškova i skeniranje računa. Ova aplikacija je pristupačna i može biti odličan izbor za manje kompanije.

U zaključku, Neat je moćan alat za skeniranje računa i evidentiranje troškova koji nudi brojne prednosti, ali također ima neke nedostatke. Pri odabiru aplikacije za vođenje evidencije troškova, važno je razmotriti svoje potrebe i preferencije kako biste pronašli najbolju opciju za vas.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.