Najveća prodaja godine u Ankeru dolazi sa sniženjem do 60% za Crni petak. Ankerova rana Black Friday prodaja prešla je u punokrvni Black Friday događaj danas, pa ističemo sve najbolje popuste koje ćete pronaći u novoj prodaji. Uz ovu prodaju, možete uštedeti do 60 posto na Anker dodacima, i ovog puta ne morate kupiti više od jednog dodatka odjednom da biste dobili popust na paket. Tu su također još nekoliko „misterioznih kutija“ koje mogu uključivati stotine dolara uštede, ako ste spremni rizikovati da ne znate što kupujete unaprijed.

Najava Ankerove prodaje za Crni petak

Ankerova najveća prodaja godine dolazi u obliku sniženja do 60% za Crni petak. Ova prodaja nudi izvanredne popuste na Ankerove proizvode i pruža vam priliku da uštedite novac na različitim dodacima. U nastavku vam donosimo sve detalje o ovoj prodaji i posebnoj ponudi misterioznih kutija.

Detalji o popustima

Tijekom prodaje za Crni petak, možete ostvariti popuste do 60% na Anker dodatke. Ovi popusti se odnose na širok raspon proizvoda, uključujući zidne punjače, prenosne baterije i prenosive energetske stanice. Ovo je odlična prilika da nabavite vrhunske Anker proizvode po povoljnim cijenama.

Važno je napomenuti da ne morate kupovati više dodataka kako biste ostvarili popust. Sada možete kupiti samo jedan dodatak i dobiti popust prilikom kupovine. Ovo je sjajna vijest jer vam omogućava da kupite samo ono što vam je potrebno i ipak uštedite novac.

Posebna ponuda su misteriozne kutije koje možete kupiti po cijeni od $19.99 i $29.99. Ove kutije su idealne za sve koji vole iznenađenja. Unutar svake kutije se nalazi Anker dodatak, ali nećete znati koji dodatak dobivate dok ne otvorite kutiju. Sve stavke u kutiji vrijede više od cijene kutije, tako da ćete sigurno dobiti dobar posao.

Najveća prodaja godine u Ankeru dolazi sa sniženjem do 60% za Crni petak

Prodaja tijekom Crnog petka

Prodaja za Crni petak odnosi se na razne Ankerove proizvode. To znači da ćete imati priliku kupiti različite dodatke za svoje elektroničke uređaje po povoljnijim cijenama. Popusti vrijede samo za ograničeno vrijeme, pa vam savjetujemo da iskoristite ovu priliku dok traje.

Jedna od prednosti ove prodaje je mogućnost kupovine putem interneta. To znači da ne morate napustiti udobnost svoga doma kako biste iskoristili ove popuste. Jednostavno posjetite Ankerovu web stranicu i odaberite proizvode koje želite kupiti.

Važno je napomenuti da su popusti ograničeni količinom. Budući da se očekuje veliko zanimanje za ove ponude, preporučujemo da ne čekate predugo kako biste ih iskoristili.

Misteriozne kutije

Kao posebna ponuda tijekom prodaje za Crni petak, Anker nudi misteriozne kutije po posebnoj cijeni. Ove kutije su idealne za sve koji vole iznenađenja i žele dobiti dodatne popuste. Različite opcije kutija dostupne su po cijeni od $19.99 i $29.99.

Unutar svake kutije nalazi se Anker dodatak, ali nećete znati koji dodatak dobivate dok ne otvorite kutiju. Uz ove misteriozne kutije, imate priliku stjecanja vrijednih proizvoda po snažno sniženim cijenama. To je izvrsna prilika da otkrijete nove proizvode i isprobate Ankerove inovacije.

Najveća prodaja godine u Ankeru dolazi sa sniženjem do 60% za Crni petak

Upozorenja o misterioznim kutijama

Važno je imati na umu da misteriozne kutije ne mogu biti vraćene, osim u slučaju problema s kvalitetom. Kao što je naznačeno, sve stavke u kutiji vrijede više od cijene kutije, tako da je rizik s ovim misterioznim kutijama neznanje o sadržaju kutije.

Ako ste spremni preuzeti ovaj rizik, misteriozne kutije mogu vam pružiti iznenađenje i priliku da dobijete vrijedne proizvode. Međutim, ako imate posebne zahtjeve ili preferencije, možda biste trebali razmotriti druge opcije.

Iznimke za povrat i kvalitetu

Važno je napomenuti da će se povrat robe prihvatiti samo u slučaju problema s kvalitetom. Anker se ponosi kvalitetom svojih proizvoda i udovoljava visokim standardima. Međutim, povrat robe zbog nezadovoljstva proizvodom nije moguć.

Prije donošenja odluke o kupovini, preporučujemo da pažljivo razmotrite proizvod i provjerite jesu li vam sve informacije jasne. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno se obratite Ankerovoj podršci za korisnike.

Najveća prodaja godine u Ankeru dolazi sa sniženjem do 60% za Crni petak

Trajanje prodaje

Prodaja za Crni petak započinje na dan Crnog petka i traje sve do 3. prosinca. To znači da imate dovoljno vremena da iskoristite ove popuste i kupite ono što vam je potrebno. Međutim, preporučujemo da ne čekate predugo kako biste osigurali svoje omiljene proizvode.

Rok iskorištavanja popusta i kupovine ovisi o dostupnosti proizvoda. Budući da su popusti ograničeni količinom, savjetujemo vam da brzo djelujete kako biste se osigurali svoje omiljene proizvode.

Popusti na zidne punjače

Tijekom prodaje za Crni petak, možete ostvariti popuste na različite zidne punjače Anker. Evo nekoliko primjera popusta na zidne punjače:

 • Anker 67W 3-Port USB-C punjač za $37.99, umjesto $59.99
 • Anker Nano II 100W USB-C punjač za $40.99, umjesto $59.99
 • Anker 150W 4-Port USB-C punjač za $79.99, umjesto $109.99
 • Anker Prime 240W 4-Port stolni punjač za $109.99, umjesto $199.99 (također dostupan na Amazonu)

Ovi zidni punjači nude brzo i pouzdano punjenje za vaše elektroničke uređaje. Iskoristite ove popuste i osigurajte si visokokvalitetne zidne punjače po povoljnijim cijenama.

Najveća prodaja godine u Ankeru dolazi sa sniženjem do 60% za Crni petak

Popusti na prijenosne baterije

Prijenosne baterije su vrlo korisne za punjenje vaših elektroničkih uređaja dok ste u pokretu. Anker nudi popuste na različite prijenosne baterije tijekom prodaje za Crni petak. Evo nekoliko primjera popusta na prijenosne baterije:

 • Anker PowerCore 20,000 mAh za $36.52, umjesto $49.99
 • Anker PowerCore 10,000 mAh za $69.99, umjesto $99.99
 • Anker PowerCore 24,000 mAh Power Bank s pametnim digitalnim zaslonom za $92.00, umjesto $159.99
 • Anker PowerCore 26,000 mAh za $99.99, umjesto $149.99

Ove prijenosne baterije pružaju veliku kapacitet za punjenje i dugotrajnu izdržljivost. Iskoristite ove popuste i nabavite pouzdane prijenosne baterije po povoljnijim cijenama.

Popusti na prenosive energetske stanice

Prenosive energetske stanice su idealne za dugotrajno napajanje vaših elektroničkih uređaja, pogotovo kada ste izvan dosega utičnice. Tijekom prodaje za Crni petak, Anker nudi popuste na različite prenosive energetske stanice. Evo nekoliko primjera popusta na prenosive energetske stanice:

 • Anker PowerHouse 535 za $349.99, umjesto $499.99
 • Anker SOLIX C1000 Power Station za $699.99, umjesto $999.00
 • Anker PowerHouse 757 za $799.99, umjesto $1,099.99
 • Anker PowerHouse 767 za $1,399.00, umjesto $1,999.00

Ove prenosive energetske stanice pružaju snažnu i stabilnu energiju za punjenje vaših elektroničkih uređaja. Uz ove popuste, možete nabaviti visokokvalitetne prenosive energetske stanice po povoljnijim cijenama.

Uživajte u Ankerovoj najvećoj prodaji godine za Crni petak i iskoristite ove popuste. Budite sigurni da će Ankerovi proizvodi pružiti pouzdanu i visokokvalitetnu podršku za vaše elektroničke uređaje.

Najveća prodaja godine u Ankeru dolazi sa sniženjem do 60% za Crni petak

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.