Ovaj članak pruža informacije o najnižim cijenama za različite modele iPhone-a, uključujući iPhone 15, iPhone 14, iPhone 13 i iPhone 12. Na kraju ćete pronaći kratke opise svakog modela i njihove glavne specifikacije. Također, obezbjeđujemo usporedbe cijena s i bez pretplate. Kako je model stariji, cijena je niža. Važno je napomenuti da svi navedeni modeli i dalje dobijaju najnovije ažuriranje softvera. U članku se može pronaći i link koji vodi do detaljne recenzije za svaki model. Također, članci sadrže i linkove ka drugim relevantnim člancima, kao što su najniže cijene za iPhone 14 i savjeti za zaštitu iPhone-a tokom karnevala. Pozivamo čitatelje da se prijave za iPhoned bilten kako bi dobili najnovije vijesti, savjete i ponude.

Najniže cijene za različite modele iPhone-a

Osnovne informacije

Ovaj članak pruža detaljne informacije o najnižim cijenama za različite modele iPhone-a, uključujući iPhone 15, iPhone 14, iPhone 13 i iPhone 12. Navedeni su kratki opisi svakog modela, zajedno s njihovim ključnim specifikacijama. Također su navedene cijene s abonmanom i bez njega, usporedbe cijena, utjecaj starosti na cijenu, najnovije ažuriranja, recenzije te povezani članci s dodatnim informacijama. Na kraju članka nalazi se poziv za pretplatu na iPhoned-ovu newsletter.

Specifikacije

Svaki model iPhone-a ima svoje jedinstvene karakteristike i specifikacije. Ovdje ćemo iznijeti glavne karakteristike svakog modela, kao što su veličina zaslona, tip procesora, kapacitet baterije, memorija i kamera. Ove specifikacije pomažu korisnicima da odaberu model koji najbolje odgovara njihovim potrebama i preferencijama.

Najniže cijene za različite modele iPhone-a, uključujući iPhone 15, iPhone 14, iPhone 13 i iPhone 12

Cijene s abonmanom

Jedna od opcija za kupovinu iPhone-a je putem abonmana kod mobilnih operatera. Ovaj dio članka pruža informacije o cijenama za svaki model s različitim mobilnim operaterima. Također su navedene različite opcije plaćanja na rate, uz naglasak na prednostima i mogućnostima odabira cijena s abonmanom.

Cijene bez abonmana

Ukoliko korisnici ne žele biti vezani uz mobilne operatere, moguće je kupiti iPhone bez abonmana na slobodnom tržištu. U ovom dijelu članka su navedene cijene za svaki model iPhone-a na slobodnom tržištu, kao i različiti prodajni kanali poput trgovina i online prodaje. Također ćemo navediti najbolje načine za pronalazak najnižih cijena bez abonmana, kako bi korisnici mogli uštedjeti prilikom kupovine iPhone-a.

Najniže cijene za različite modele iPhone-a, uključujući iPhone 15, iPhone 14, iPhone 13 i iPhone 12

Usporedba cijena

Usporedba cijena različitih modela iPhone-a može pomoći korisnicima da odaberu najpovoljniju opciju koja zadovoljava njihove potrebe. Ovdje ćemo prikazati grafikon s usporedbom cijena za različite modele, uz naglasak na najjeftinije verzije svakog modela. Ova usporedba pruža korisnicima jasniji uvid u cijene te im pomaže donijeti informirane odluke o kupovini iPhone-a.

Utjecaj starosti na cijenu

Starost modela iPhone-a može imati značajan utjecaj na njegovu cijenu. U ovom dijelu članka ćemo istražiti kako se cijena mijenja s godinama te razmotriti prednosti i nedostatke kupovine starijeg modela. Također ćemo predstaviti korisnicima važnost razmatranja prosječne cijene pri izboru modela, kako bi imali cjelovitu sliku o vrijednosti i performansama iPhone-a.

Najniže cijene za različite modele iPhone-a, uključujući iPhone 15, iPhone 14, iPhone 13 i iPhone 12

Najnovije ažuriranja

Svi modeli iPhone-a uključeni u ovaj članak i dalje primaju najnovija ažuriranja. U ovom dijelu članka ćemo pružiti informacije o najnovijim ažuriranjima za svaki model, kao i o mogućnostima povezivanja s App Store-om. Također ćemo istaknuti razlike u performansama između starijih i novijih verzija iPhone-a, kako bi korisnici imali sve potrebne informacije pri odabiru modela.

Recenzije

Pregled recenzija za svaki model iPhone-a omogućuje korisnicima da steknu uvid u iskustva drugih korisnika. Ovaj dio članka donosi prosječne ocjene korisnika i izdvaja najbolje i najlošije aspekte svakog modela. Recenzije pružaju korisne informacije o performansama, funkcionalnostima i kvaliteti svakog modela, što pomaže korisnicima u donošenju odluke o kupovini.

Najniže cijene za različite modele iPhone-a, uključujući iPhone 15, iPhone 14, iPhone 13 i iPhone 12

Povezani članci

Na kraju ovog članka nalaze se povezani članci koji pružaju dodatne informacije o određenim temama vezanim za iPhone. Na primjer, nude informacije o najnižoj cijeni za iPhone 14 ili savjete za zaštitu iPhone-a tijekom karnevala. Ovi članci su vrijedan izvor informacija za korisnike koji žele dublje istražiti određene teme vezane za iPhone.

Pretplata na iPhoned

Na kraju članka nalazi se poziv za pretplatu na iPhoned-ovu newsletter. Pretplata na newsletter omogućuje korisnicima da budu u toku s najnovijim vijestima, savjetima i ponudama vezanim za iPhone. Kao članovi newslettera, korisnici će dobivati redovne nadogradnje putem e-pošte, što osigurava da će biti informirani o svim novostima i promocijama koje se tiču iPhone-a.

Najniže cijene za različite modele iPhone-a, uključujući iPhone 15, iPhone 14, iPhone 13 i iPhone 12

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.