U današnjem brzorastućem tehnološkom svijetu, iPhone uređaji postaju sve popularniji među korisnicima koji traže napredne funkcije i kvalitetnu izradu. Za one koji žele uživati u moćnom performansu i vrhunskom iskustvu, a koji su ograničeni budžetom od 500 eura, postoji nekoliko sjajnih opcija dostupnih na tržištu u 2023. godini. iPhone 15 je privremeno na sniženju i predstavlja izvrsnu priliku za one koji žele iskoristiti najnovije tehnološke inovacije po povoljnoj cijeni. Međutim, ako tražite najbolji izbor ispod 500 eura, iPhone SE 2022 je uređaj koji trebate razmotriti. Ovaj model nudi 4,7-inčni zaslon i impresivni A15 Bionic čip, koji omogućuje brzo i učinkovito funkcionisanje. Za ljubitelje većeg ekrana, iPhone 11 je jedini uređaj koji se može kupiti nov ispod 500 eura, s 6,1-inčnim zaslonom i moćnim A13 Bionic čipom. Za one koji su spremni koristiti obnovljene uređaje, postoji izbor kao što su iPhone 13, iPhone 12 Pro i iPhone 11 Pro Max, koji pružaju vrhunsku kvalitetu i performanse po pristupačnoj cijeni. Bez obzira na to koju opciju odaberete, najbolji iPhone uređaji ispod 500 eura u 2023. godini pružit će vam nezaboravno korisničko iskustvo i pristupačnost.

iPhone 15 privremeno na sniženju

Ako ste u potrazi za novim iPhone uređajem po povoljnoj cijeni, imamo dobru vijest za vas. iPhone 15 je trenutno na sniženju i možete ga nabaviti po pristupačnijoj cijeni. Ovaj vrhunski uređaj donosi brojne napredne funkcije i poboljšanja u odnosu na prethodne modele. Sada je pravo vrijeme da iskoristite ovo sniženje i nabavite novi iPhone 15 po povoljnoj cijeni.

iPhone SE 2022

4,7-inčni zaslon

A15 Bionic čip

Kada je riječ o iPhone uređajima ispod 500 eura, iPhone SE 2022 je bez sumnje najbolji izbor. Ovaj kompaktni uređaj ima 4,7-inčni zaslon koji omogućava udobno korištenje jednom rukom, ali ipak pruža dovoljno prostora za pregledavanje sadržaja. Također ima A15 Bionic čip, koji donosi brzinu i performanse koje očekujete od iPhone uređaja. Bilo da koristite aplikacije, igrate igre ili surađujete na poslu, iPhone SE 2022 će vas impresionirati svojom moćnom hardverskom snagom.

Najbolji iPhone uređaji ispod 500 eura u 2023. godini

iPhone 11

6,1-inčni zaslon

A13 Bionic čip

iPhone 11 je jedini uređaj koji se može kupiti nov ispod 500 eura. Iako je malo stariji model, iPhone 11 i dalje nudi izvrsne performanse i značajke koje zadovoljavaju potrebe većine korisnika. Sa svojim 6,1-inčnim zaslonom, pruža vam prostor za gledanje sadržaja i multitasking. Također ima A13 Bionic čip, koji osigurava gladak rad aplikacija i brzo otvaranje programa. iPhone 11 je odličan izbor za one koji žele kvalitetan iPhone uređaj po povoljnoj cijeni.

iPhone SE 2020

Izgled iPhone 8

A13 čip

Ako vam je prioritet ekonomičnost, iPhone SE 2020 je idealna opcija za vas. Ovaj uređaj ima isti izgled kao iPhone 8, ali unutar njega kuca moćan A13 čip, koji pruža brzinu i performanse koje su vam potrebne. Iako ima manji 4,7-inčni zaslon, iPhone SE 2020 i dalje omogućava udobno korištenje i zadovoljavajuću kvalitetu prikaza. Uz pristupačnu cijenu, iPhone SE 2020 je idealan izbor za one koji žele isprobati Apple ekosustav bez velike investicije.

Najbolji iPhone uređaji ispod 500 eura u 2023. godini

Obnovljeni uređaji ispod 500 eura

iPhone 13

iPhone 12 Pro

iPhone 11 Pro Max

Ako želite još bolju cijenu, također možete razmotriti kupovinu obnovljenih iPhone uređaja. Ovi uređaji su pažljivo preispitani i obnovljeni kako bi osigurali visoku kvalitetu i performanse. Trenutno su dostupni obnovljeni iPhone uređaji kao što su iPhone 13, iPhone 12 Pro i iPhone 11 Pro Max. Svi ovi uređaji su izvrsni izbori i pružaju napredne značajke i performanse po pristupačnijoj cijeni.

Karakteristike iPhone SE 2022

iPhone SE 2022 je kompaktni iPhone uređaj koji se ističe svojim 4,7-inčnim zaslonom. Ovaj zaslon omogućava udobno korištenje jednom rukom, ali i pruža dovoljno prostora za prikazivanje sadržaja. Također ima A15 Bionic čip koji donosi brzinu i snagu koju očekujete od najnovijih iPhone uređaja. Ovaj čip omogućava brzo otvaranje aplikacija, igranje igara i multitasking bez ikakvih problema. Uz visoku kvalitetu fotografija i podršku za najnovije funkcije, iPhone SE 2022 je izvrstan izbor za one koji žele vrhunski iPhone uređaj po pristupačnoj cijeni.

Najbolji iPhone uređaji ispod 500 eura u 2023. godini

Karakteristike iPhone 11

iPhone 11 se ističe svojim 6,1-inčnim zaslonom koji pruža prostor za uživanje u sadržaju i jednostavno rukovanje uređajem. Ovaj uređaj ima A13 Bionic čip, koji osigurava brzinu i performanse potrebne za multitasking i zahtjevne zadatke. Kvaliteta kamera na iPhone 11 je također izvrsna, pružajući vam mogućnost snimanja visokokvalitetnih fotografija i videozapisa. Ovaj uređaj nudi izvanrednu vrijednost za svoju cijenu i korisnicima pruža sjajno iskustvo korištenja iPhonea.

Karakteristike iPhone SE 2020

iPhone SE 2020 ima isti izgled kao iPhone 8, ali unutar njega kuca napredni A13 čip. Ovaj čip donosi izvanredne performanse i brzinu, omogućavajući vam da bez problema pokrećete aplikacije i izvršavate zahtjevne zadatke. Iako ima manji 4,7-inčni zaslon, kvaliteta prikaza je i dalje zadovoljavajuća. Kamera na iPhone SE 2020 također pruža visokokvalitetne fotografije. Sve ove karakteristike čine iPhone SE 2020 fantastičnim uređajem po pristupačnoj cijeni.

Najbolji iPhone uređaji ispod 500 eura u 2023. godini

Karakteristike obnovljenih iPhone uređaja

Obnovljeni iPhone uređaji, kao što su iPhone 13, iPhone 12 Pro i iPhone 11 Pro Max, donose vrhunske značajke i performanse po pristupačnijoj cijeni. Iako su ovi uređaji iz prethodnih generacija, oni i dalje pružaju izvrsnu funkcionalnost i kvalitetu. Obnovljeni uređaji su pažljivo preispitani i obnovljeni kako bi se osigurala njihova visoka kvaliteta. To znači da možete očekivati pouzdan rad i izvrsne performanse od ovih obnovljenih iPhone uređaja.

Prednosti kupovine iPhone uređaja ispod 500 eura

Kupovina iPhone uređaja ispod 500 eura ima mnoge prednosti. Prvo, dobivate vrhunski uređaj po pristupačnijoj cijeni. Bez obzira jeste li odabrali iPhone SE 2022, iPhone 11 ili iPhone SE 2020, svi ovi uređaji pružaju visoke performanse i poboljšano korisničko iskustvo. Osim toga, dobivate i podršku i ažuriranja od strane Applea, što osigurava da ćete imati najnovije značajke i sigurnosne nadogradnje. Kupovinom obnovljenih uređaja također doprinosite održivosti i smanjenju otpada, jer dajete novu svrhu rabljenim uređajima.

Uzimajući u obzir sve ove faktore, kupovina iPhone uređaja ispod 500 eura je izvrsna opcija za sve one koji žele dobiti kvalitetan iPhone uređaj bez prekomjerne potrošnje novca. Bez obzira na vaše potrebe i želje, postoji iPhone uređaj koji će zadovoljiti vaše zahtjeve po pristupačnoj cijeni.

Najbolji iPhone uređaji ispod 500 eura u 2023. godini

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.