Lekovi o Google Pixel Fold 2 su već procurili, a spekulacije o ovom novom preklopnom telefonu su veoma uzbuđujuće. Fanovi su čak napravili 3D animaciju ovog telefona koji izgleda neverovatno. Očekuje se da će Pixel Fold 2 doneti neke značajne razlike u odnosu na prethodni model, uključujući impresivnu specifikaciju sa 6 kamera, Tensor G4 čip, 120Hz osvježavanje ekrana, 16GB RAM-a i bateriju od 5000 mAh. Postoji veliko očekivanje da će ovaj telefon biti predstavljen na Google I/O događaju u maju. Dok se još čeka na zvanične detalje, ljubitelji tehnologije jedva čekaju da vide šta Google ima da ponudi sa novom Pixel Fold 2 serijom telefona.

Lekovi o Google Pixel Fold 2 su već procurili

Lekovi o Google Pixel Fold 2 su već procurili

Google Pixel Fold 2, koji se očekuje da bude novi preklopni telefon kompanije, već je postao predmet brojnih spekulacija i interesovanja među korisnicima mobilnih telefona širom sveta. Iako još uvek nije zvanično predstavljen, procurele informacije o ovom telefonu su privukle pažnju javnosti i izazvale veliko uzbuđenje među ljubiteljima tehnologije.

Spekulacije o novom preklopnom telefonu

Spekulacije o mogućem Google Pixel Fold 2 telefonu su sveprisutne u svetu mobilnih uređaja. Mnogi smatraju da će ovaj telefon biti direktan konkurent drugim popularnim preklopnim telefonima koji već postoje na tržištu. Prema izvorima bliskim kompaniji, Pixel Fold 2 će imati elegantan dizajn, bogate funkcionalnosti i vrhunsku kvalitetu izrade.

Lekovi o Google Pixel Fold 2 su već procurili

Fanovi napravili 3D animaciju telefona

Velika popularnost Google Pixel Fold telefona među korisnicima inspirisala je fanove da kreiraju 3D animaciju Pixel Fold 2 telefona. Ova animacija daje uvid u mogući izgled ovog telefona, sa preklapanjem ekrana koje će korisnicima omogućiti veći prostor za multitasking i bolje iskustvo korišćenja. Iako ova animacija nije zvanična, ona je definitivno oduševila mnoge koji željno iščekuju dolazak ovog preklopnog telefona.

Razlike između Google Pixel Fold i Pixel Fold 2

Iako je Pixel Fold 2 naslednik prvog Pixel Fold telefona, postoje određene razlike između ova dva uređaja. Pixel Fold 2 će, prema procurelim informacijama, imati napredniji Tensor G4 čip, koji će mu pružiti veću brzinu i bolje performanse. Takođe, očekuje se da će Pixel Fold 2 imati poboljšanu kameru u odnosu na prethodni model, sa šest kamera koje će omogućiti korisnicima snimanje visokokvalitetnih fotografija i video zapisa. Ove razlike će svakako unaprediti ukupno iskustvo korišćenja ovog preklopnog telefona.

Lekovi o Google Pixel Fold 2 su već procurili

Očekivane specifikacije Pixel Fold 2

Prema procurelim informacijama, Google Pixel Fold 2 će imati impresivne specifikacije koje će ga učiniti jednim od najmoćnijih preklopnih telefona na tržištu. Očekuje se da će ovaj telefon imati 6 kamera, što će omogućiti korisnicima da zabeleže svaki trenutak sa izuzetnom jasnoćom i detaljima. Takođe, Pixel Fold 2 će navodno biti opremljen Tensor G4 čipom, koji će mu pružiti brže i efikasnije performanse. Dodatno, ovaj telefon će imati osvežavanje ekrana od 120Hz, što će omogućiti glatko prikazivanje sadržaja i intuitivnu navigaciju. Snažna baterija od 5000 mAh će osigurati dugotrajnu autonomiju telefonu, tako da korisnici mogu uživati u mnogim satima korišćenja.

Pixel Fold 2 će biti predstavljen na Google I/O događaju u maju

Prema izvorima bliskim kompaniji, očekuje se da će Google Pixel Fold 2 biti zvanično predstavljen na Google I/O događaju koji se održava u maju. Ovaj događaj je poznat po predstavljanju novih tehnoloških inovacija i razvoju softvera, pa je idealna prilika za Google da pokaže svoj novi preklopni telefon svetu. Mnogi korisnici s nestrpljenjem iščekuju ovaj događaj kako bi videli šta će Pixel Fold 2 doneti na tržište i kako će se takmičiti sa drugim preklopnim telefonima.

Lekovi o Google Pixel Fold 2 su već procurili

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.