Planirate li kupiti iPhone 15 Pro Max? Tada morate biti brzi nakon što telefon bude pušten u prodaju. Evo zašto.

Apple će uskoro otkriti iPhone 15

Za tjedan dana je sve spremno, jer će Apple napokon predstaviti iPhone 15. Glasine predviđaju da će posebno iPhone 15 Pro Max doživjeti značajno unapređenje, s novim A17 Bionic čipom i novim akcijskim dugmetom na uređaju. Osim toga, iPhone 15 Pro Max ima periskopski objektiv koji omogućava mnogo dublji zoom od trenutnih iPhone uređaja.

Baš ovaj novi fotoaparat, prema glasinama, uzrokovao je značajne probleme u Apple-u. Problemi u proizvodnji su čak bili toliko veliki da se iPhone 15 Pro Max očekivao kasnije nego što je planirano. Sada se čini da će se telefon ipak pojaviti na vrijeme, ali zalihe će pri puštanju u prodaju biti ograničene zbog problema u proizvodnji. Evo što se dešava.

iphone-15-pro

Problemi u proizvodnji kod iPhone 15 Pro Max

Navodno, novi iPhone ima periskopski objektiv koji omogućava zoom do 6x. Kod iPhone 14 Pro (Max) modela to je do 3x, tako da periskopski objektiv vjerojatno znači značajno poboljšanje u mogućnosti zumiranja kod iPhone 15 Pro Max modela. Različiti analitičari Apple-a su izvijestili da je senzor kamere isporučen od strane tvrtke Sony, ali da se to dogodilo kasnije nego što je prvobitno planirano.

Novi periskopski objektiv je zbog toga uzrokovao probleme u proizvodnom procesu novog iPhone-a. Zbog kašnjenja u isporuci objektiva, proizvodnja iPhone 15 Pro Max modela nije išla prema planu. Apple je stoga proizveo manje uređaja za puštanje u prodaju, što je rezultiralo ograničenim zalihama.

iphone-15

Kupovina novog iPhone-a što prije

Ako planirate kupiti iPhone 15 Pro Max, savjetuje se da ga kupite što je prije moguće. Zalihe telefona će vjerojatno biti ograničene pri puštanju u prodaju, a vjerojatno će trebati još neko vrijeme dok se situacija ne normalizira. Stoga budite brzi, jer se čekanja za iPhone 15 Pro Max mogu brzo produžiti. Saznajte ovdje kada možete prednaručiti telefon!

Dakle, iPhone 15 Pro Max ima problema u proizvodnji, ali čini se da je time potvrđeno da će napredni periskopski objektiv doći na ovaj uređaj. Planirate li kupiti iPhone 15 i želite saznati više o novim uređajima? Sastavili smo sve glasine o iPhone 15 i iPhone 15 Pro Max modelima za vas!

Želite li uvijek biti u toku s najnovijim vijestima o iPhone 15? Onda se svakako prijavite za našu dnevnu/tjednu novosti. Također preuzmite besplatnu iPhoned aplikaciju i pratite našu web stranicu. Tako nikada nećete propustiti Apple vijesti!

7 thoughts on “Kupite iPhone 15 Pro Max što je prije moguće: evo zašto

  1. Pingback: iPhone 15 Pro Max neće imati povećanje osnovne konfiguracije skladišta - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

  2. Pingback: iPhone 15 Pro Max će biti lakši od prošlogodišnjeg Pro Max modela - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

  3. Pingback: A17 Bionic čipset sa poboljšanim performansama za iPhone 15 Pro i Pro Max - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

  4. Pingback: Razlike između iPhone 15 Pro i Pro Max modela - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

  5. Pingback: Ima ultrawide kameru i Face ID sustav za otključavanje - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

  6. Pingback: iPhone 15 je dostupan za predbilježbu kod KPN-a - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

  7. Pingback: iOS 17 je najnovija verzija Apple-ovog operativnog sistema dostupna za sve nove iPhone uređaje - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.