Kupci mogu iskoristiti dodatne ponude banaka i zamjene na Amazonovoj velikoj indijskoj festivali koja je započela za članove Prime. Ova rasprodaja će se proširiti na druge korisnike 8. oktobra i donosi popuste na popularne pametne telefone. Ali to nije sve, pored telefona, festival također nudi i druge elektroničke stavke kao što su laptopi, pametni satovi i drugi dodaci. Kupci imaju priliku iskoristiti i dodatne ponude banaka i zamjene. Tu su i sniženja na razne marke i modele pametnih telefona, laptopa, pametnih satova i drugih dodataka. Osim toga, festival donosi i popuste na razne druge elektronike kao što su televizori, punjači, power bankovi i mnogo više. Veliki popusti su dostupni na popularnim modelima pametnih telefona poput Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Flip 5, Honor 90 5G i Nokia G42 5G. Također su ponuđeni i popusti na Xiaomi 13 Pro, OnePlus Nord CE 3 Lite 5G, Motorola Razr 40 Ultra i iQoo Z7 Pro 5G. Festival nudi i snižene cijene na dodatke poput slušalica, pametnih satova i drugih mobilnih dodataka, kao i na proizvode kućanske elektronike poput televizora. Pored toga, festival donosi i snižene cijene na laptopove i MacBookove. Uz to, tu su i popusti na televizore popularnih marki poput Sonyja, Samsunga i LG-a. Festival traje neko vrijeme i nudi brojne ponude i popuste na razne proizvode, stoga je pravi trenutak da iskoristite ove pogodnosti i ostvarite uštedu prilikom kupovine elektronike i drugih proizvoda.

Kupci mogu iskoristiti dodatne ponude banaka i zamjene

Ponude za pametne telefone

Popusti na popularne marke pametnih telefona

Amazonova velika indijska festivala započela je za članove Prime, a rasprodaja će se proširiti na druge korisnike 8. oktobra. Jedan od glavnih fokusa ovog festivala su popusti na popularne marke pametnih telefona. Kupci će imati priliku da ostvare značajne uštede prilikom kupovine svojih omiljenih telefona.

Dodatne ponude banaka za zamjene

Pored popusta na pametne telefone, kupci također mogu iskoristiti posebne ponude banaka za zamjenu svojeg starog telefona pri kupovini novog. Ove ponude omogućavaju korisnicima da dobiju dodatne popuste ili povoljnije uvjete plaćanja prilikom zamjene svog starog uređaja. Ova opcija je odlična za one koji žele nadograditi svoj telefon i istovremeno uštedjeti novac.

Popusti na određene modele laptopa

Osim pametnih telefona, festival također nudi popuste na određene modele laptopa. Bez obzira da li tražite prijenosni uređaj za posao ili zabavu, sigurno ćete pronaći nekoliko odličnih ponuda koje će zadovoljiti vaše potrebe. Od popularnih brendova do visokih performansi, ove ponude pružaju izuzetnu priliku da nabavite laptop po sniženoj cijeni.

Popusti na elektroničke stavke

Ponude na laptopove i MacBookove

Festival također nudi nevjerojatne popuste na laptopove i MacBookove. Ovi prijenosni uređaji su vrlo popularni među korisnicima koji traže pouzdan i snažan računar za različite svrhe. Uz popuste na ove proizvode, možete dobiti kvalitetan uređaj po povoljnijoj cijeni i uživati u njegovim prednostima.

Snižene cijene za televizore i druge proizvode kućanske elektronike

Ako ste u potrazi za novim televizorom ili drugim proizvodima kućanske elektronike, festival Amazon nudi snižene cijene na ove stavke. Bilo da želite unaprijediti vaše kućno kino iskustvo ili dodati nove uređaje u svoj dom, ove ponude pružaju sjajnu priliku da nabavite kvalitetne proizvode po povoljnijim cijenama.

Popusti na slušalice, pametne satove i mobilne dodatke

Pored pametnih telefona i laptopova, festival također nudi značajne popuste na popularne dodatke poput slušalica, pametnih satova i drugih mobilnih dodataka. Bez obzira da li vam je potrebna nova oprema za slušanje glazbe ili nadogradnja vašeg pametnog sata, ove ponude će vas oduševiti. Smanjene cijene omogućavaju vam da poboljšate svoje iskustvo s elektronikom bez prevelikih financijskih opterećenja.

Kupci mogu iskoristiti dodatne ponude banaka i zamjene

Ponude na određene marke i modele

Veliki popusti na Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Flip 5, Honor 90 5G i Nokia G42 5G

Ako ste obožavatelj Samsunga, Honor ili Nokije, imamo odlične vijesti za vas! Festival nudi ogromne popuste na popularne modele pametnih telefona ovih marki. Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Flip 5, Honor 90 5G i Nokia G42 5G su samo neki od telefona koji su dostupni po sniženim cijenama. Ovo je izvrsna prilika da nabavite vrhunski telefon po povoljnijoj cijeni i iskoristite sve njegove funkcionalnosti.

Popusti na Xiaomi 13 Pro, OnePlus Nord CE 3 Lite 5G, Motorola Razr 40 Ultra i iQoo Z7 Pro 5G

Pored navedenih marki, festival također nudi popuste na popularne modele Xiaomi, OnePlus, Motorola i iQoo. Xiaomi 13 Pro, OnePlus Nord CE 3 Lite 5G, Motorola Razr 40 Ultra i iQoo Z7 Pro 5G su vrhunski telefoni koji su dostupni sa značajnim popustima tijekom ovog festivala. Bez obzira na vaše preferencije i potrebe, sigurno ćete pronaći neki od ovih modela koji vam odgovaraju i koji će zadovoljiti vaša očekivanja.

Kupci mogu iskoristiti dodatne ponude banaka i zamjene

Ponude izvan elektronike

Popusti na proizvode izvan elektronike

Iako je festival Amazon uglavnom fokusiran na elektroniku, također postoje popusti na razne proizvode izvan ove kategorije. Bez obzira da li tražite kućanske aparate, odjeću, igračke ili druge proizvode, ove ponude omogućavaju vam da uštedite novac i nabavite kvalitetne proizvode. Pregledajte ponude izvan elektronike i iskoristite priliku da kupite ono što vam je potrebno po povoljnoj cijeni.

Snižene cijene za televizore popularnih marki poput Sonyja, Samsunga, LG-a itd.

Jedan od glavnih trendova ovog festivala su snižene cijene televizora popularnih marki poput Sonyja, Samsunga, LG-a i drugih. Ove marke su poznate po kvaliteti i inovacijama u industriji televizija, a sada imate priliku da ih nabavite po povoljnijim cijenama. Bilo da želite unaprijediti svoje kućno kino iskustvo ili dodati novu televiziju u spavaću sobu, ove ponude su za vas.

Kupci mogu iskoristiti dodatne ponude banaka i zamjene

Trajanje festivala

Koliko će festival trajati

Festival Amazonova velika indijska festivala će trajati neko vrijeme kako bi dali dovoljno vremena korisnicima da istraže ponude i iskoriste popuste. Točno trajanje festivala može varirati, ali Amazon će pružiti informacije o tome koliko će dana festival trajati kako bi kupci mogli planirati svoje kupovine unaprijed.

Razni popusti i ponude tijekom festivala

Tijekom trajanja festivala, korisnici mogu očekivati ​​razne popuste i ponude na razne proizvode. Budući da je festival usmjeren na elektroniku, većina ponuda će biti povezana s tim kategorijama. Međutim, bit će dostupne i ponude na proizvode izvan elektronike. Ovo je izvrsna prilika da kupci ostvare značajne uštede i iskoriste sve što festival nudi.

Kupci mogu iskoristiti dodatne ponude banaka i zamjene

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.