Tap to Pay je nova funkcija unutar Apple Pay-a koja omogućava korisnicima iPhonea da obavljaju brza i sigurna plaćanja putem svog mobilnog uređaja. Ova funkcija omogućuje kontaktloso plaćanje, čineći da se iPhone ponaša kao POS terminal, bez potrebe za fizičkim karticama ili termina. Korisnici mogu izabrati da plaćaju putem drugog iPhonea, Apple Watcha ili putem odgovarajuće kreditne kartica, debitne kartice ili digitalnog novčanika. Dodatno, Rabo SmartPin aplikacija koja je potrebna za korištenje ove funkcije omogućuje korisnicima ne samo plaćanje, već i dijeljenje i ispisivanje računa. Ova sigurna i praktična opcija će posebno privući male trgovce i tvrtke koje žele izbjeći troškove fizičkih POS terminala, a transakcije putem Tap to Pay-a koriste istu tehnologiju privatnosti kao i Apple Pay, osiguravajući tako razinu sigurnosti koju korisnici očekuju od Appleovih proizvoda. Sve što Vam treba je iPhone XS ili noviji model da biste iskusili ovu modernu i jednostavnu metodu plaćanja.

Šta je Tap to Pay funkcija

Rabobank je nedavno predstavio inovativnu opciju plaćanja na iPhoneu pod nazivom Tap to Pay. Ova funkcija je sastavni dio Apple Pay-a i omogućava korisnicima da bezkontaktno plaćaju putem svog iPhonea, kao da koriste POS terminal. To znači da više ne morate koristiti fizičku karticu ili novčanik, već jednostavno koristite svoj iPhone za obavljanje plaćanja.

Kada koristite Tap to Pay funkciju, imate mogućnost plaćanja putem druge iPhonea, Apple Watcha ili putem odgovarajuće kreditne kartice, debitne kartice ili digitalnog novčanika. Ovo čini plaćanje bržim i lakšim nego ikad prije. Bez obzira da li ste u prodavnici, restoranu ili bilo kojem drugom mjestu koje podržava ovo plaćanje, možete jednostavno prisloniti iPhone uz POS terminal i obaviti plaćanje u tren oka.

Korištenje Tap to Pay funkcije uz iPhone XS i novije modele

Upotreba Rabo SmartPin aplikacije

Da biste mogli koristiti Tap to Pay funkciju, potrebno je prethodno instalirati Rabo SmartPin aplikaciju. Srećom, ova aplikacija je besplatna i pogodna je za male trgovce i tvrtke koje žele izbjeći troškove fizičkih POS terminala. Koristeći Rabo SmartPin aplikaciju, možete jednostavno dijeliti i ispisivati račune, što je korisno za računovođe i vlasnike malih obrta.

Ova aplikacija ima intuitivno sučelje koje je jednostavno za korištenje, čak i za korisnike koji nisu tehnički vješti. Važno je napomenuti da za korištenje aplikacije potrebno je imati iPhone XS ili noviji model.

Korištenje Tap to Pay funkcije uz iPhone XS i novije modele

Kompatibilnost s iPhone modelima

Da biste mogli koristiti Tap to Pay funkciju i Rabo SmartPin aplikaciju, potrebno je imati iPhone XS ili noviji model. Ovi modeli dolaze s potrebnim tehnološkim mogućnostima koje omogućavaju brzo i sigurno obavljanje plaćanja putem aplikacije.

Ako posjedujete stariji model iPhonea, nažalost nećete moći koristiti ovu funkciju. Međutim, Apple kontinuirano radi na poboljšanju i proširivanju podrške za različite modele, pa je moguće da će ova funkcija biti dostupna i za starije modele u budućnosti.

Korištenje Tap to Pay funkcije uz iPhone XS i novije modele

Sigurnost transakcija

Kao i Apple Pay, transakcije putem Tap to Pay funkcije koriste istu tehnologiju privatnosti. To znači da su vaši podaci sigurni i da se transakcije šifriraju kako bi se osigurala zaštita vašeg identiteta i financijskih informacija. Apple je poznat po svojoj posvećenosti sigurnosti i privatnosti, tako da možete biti sigurni da su vaši financijski podaci u sigurnim rukama prilikom korištenja ove funkcije.

Osim toga, kada obavljate plaćanje putem Tap to Pay funkcije, ne morate davati svoje fizičke kartice drugim ljudima ili osoblju. Sami unosite podatke i vršite plaćanje putem svojeg iPhonea, što smanjuje mogućnost krađe podataka ili zloupotrebe kartica.

U zaključku, Rabobankova Tap to Pay funkcija predstavlja inovaciju koja olakšava korisnicima da obavljaju plaćanja putem svog iPhonea. Integracija ove funkcije u Apple Pay omogućuje kontaktloso plaćanje, bez potrebe za fizičkom karticom ili novčanikom. Uz to, Rabo SmartPin aplikacija pruža dodatne mogućnosti za dijeljenje i ispisivanje računa, štedi vrijeme i novac malim trgovcima i obrtnicima. Sigurnost transakcija je također zagarantovana, koristeći istu tehnologiju privatnosti kao i Apple Pay.

Korištenje Tap to Pay funkcije uz iPhone XS i novije modele

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.