Očekuje se da će linija iPhone 16 doći u dvije nove boje prema najnovijim glasinama. Ming-Chi Kuo, analitičar Applea, iznio je svoja očekivanja za izbor boja iPhone 16 linije, otkrivajući da će dvije nove boje zamijeniti dvije postojeće nijanse. Kuo vjeruje da će iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max biti dostupni u crnoj, bijeloj ili srebrnoj, sivoj ili „prirodnoj titanskoj“ i ružičastoj boji. S druge strane, iPhone 16 i iPhone 16 Plus će navodno biti dostupni u crnoj, zelenoj, rozoj, plavoj i bijeloj boji. Očekuje se da će Apple objaviti ovu novu liniju u jesen.

Uvod

Da li ste ljubitelj iPhone uređaja i volite ispratiti najnovije vijesti o novim modelima? Ako je vaš odgovor potvrdan, obradujte se jer navodno stiže još inovacija u obliku novih boja za iPhone 16 liniju. Analitičar Applea, Ming-Chi Kuo, otkrio je svoja očekivanja za boje koje će biti dostupne u novom iPhone 16 asortimanu. U nastavku članka, detaljno ćemo istražiti koje dvije nove boje dolaze s iPhone 16 modelima.

Novosti o Bojama za iPhone 16

Novosti vezane uz boje iPhone 16 linije predstavljaju uzbudljivu promjenu za sve ljubitelje Apple uređaja. Novi modeli će donijeti dvije potpuno nove boje, kao i promjene u već postojećim opcijama boja.

Najave za iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max

Kuo predviđa da će iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max biti dostupni u crnoj, bijeloj ili srebrnoj, sivoj ili „Natural Titanium“, te rozoj boji. Ovo znači da će Blue Titanium opcija za iPhone 15 Pro biti izbačena iz asortimana i zamijenjena novom roza bojom. Ova promjena potvrđuje raniji glas koji je došao iz Kine, koji je tvrdio da će postojeća Blue Titanium boja biti zamijenjena novom „rose“ titanium bojom.

iPhone 16 Lineup Dolazi u Ove Dvije Nove Boje

iPhone 16 i iPhone 16 Plus Opcije Boja

Kada je riječ o iPhone 16 i iPhone 16 Plus modelima, čini se da će biti dostupni u crnoj, zelenoj, ružičastoj, plavoj i bijeloj boji. iPhone 15 i iPhone 15 Plus su dostupni u crnoj, zelenoj, ružičastoj, plavoj i žutoj boji. To znači da će se bijela boja zamijeniti žutom, dok će ostale boje ostati iste.

Očekivanja i Informacije

Apple bi mogao promijeniti nazive nekih od postojećih boja, kao što je to učinjeno kada je „Bijela“ iPhone 12 postala „Starlight“ za iPhone 13. Također, ako se imena boja ne mijenjaju, stvarni tonovi i izgled mogu se i dalje razlikovati. Očekuje se da će iPhone 16 linija biti najavljena u jesen.

Zaključak

Ukupno, najave za boje iPhone 16 linije obećavaju osvježenje i raznovrsnost za korisnike koji vole personalizirati svoje uređaje. Pratite najnovije vijesti o iPhone 16 modelima kako biste saznali sve detalje o novim bojama i funkcijama. Apple nastavlja inovirati i oduševljavati korisnike širom svijeta, a nove boje iPhone 16 uređaja samo su jedan od primjera kako ova tvrtka prati trendove i potrebe svoje zajednice korisnika.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.