iPhone 15 je sada dostupan bez priključnih troškova i s povoljnom cijenom. Ako imate kućni internet od KPN-a, dobivate dodatne pogodnosti. Ovaj najnoviji model Appleovog pametnog telefona dolazi s iOS-om 17, koji omogućuje brže slanje slika putem aplikacije „Berichten“. Uobičajeni postupak slanja slika preko plus ikone na dnu razgovora sada dobiva bržu alternativu. Dovoljno je držati pritisnutu plus ikonu da biste odmah otvorili galeriju slika i odabrali željene fotografije. Važno je napomenuti da ova opcija trenutno ne djeluje u aplikaciji WhatsApp, no očekuje se da će biti dostupna u budućim ažuriranjima. Ukoliko želite biti u toku s najnovijim Apple vijestima i savjetima, prijavite se za naš newsletter i preuzmite iPhoned aplikaciju.

iPhone 15 dostupan bez priključnih troškova i povoljnom cijenom

iPhone 15 dostupan bez priključnih troškova i povoljnom cijenom

iPhone 15 je sada dostupan korisnicima bez priključnih troškova i s povoljnom cijenom. Ova ponuda je posebno namijenjena korisnicima kućnog interneta od KPN-a, koji dobivaju dodatne pogodnosti u sklopu ovog paketa.

Pogodnosti za korisnike kućnog interneta od KPN

Korisnici kućnog interneta od KPN-a imaju priliku iskoristiti pogodnosti koje dolaze sa snagom pretplate. Pored brzog i stabilnog interneta, sada mogu nabaviti iPhone 15 bez dodatnih priključnih troškova. Ova promocija omogućuje korisnicima da uštede novac prilikom kupovine novog iPhone uređaja.

Dodatno, pretplatnici KPN kućnog interneta imaju privilegiju povoljnije cijene za iPhone 15. Ova ponuda je dizajnirana da bi korisnici dobili vrhunski pametni telefon po pristupačnoj cijeni.

Dodatne pogodnosti i paketi za korisnike KPN interneta

KPN je svjestan potreba svojih korisnika i trudi se da im ponudi vrhunsku vrijednost uz njihovu pretplatu na kućni internet. Pored povoljne cijene iPhone 15, KPN također nudi dodatne pogodnosti i pakete za korisnike KPN interneta. Ove pogodnosti uključuju brzi i stabilan internet, besplatne minute za pozive i dodatne opcije za korištenje interneta.

iOS 17 omogućuje brže slanje slika putem aplikacije Berichten

Nova verzija iOS-a, iOS 17, donosi nove mogućnosti i poboljšanja za korisnike iPhone 15. Jedna od najznačajnijih novih funkcionalnosti je brže slanje slika putem aplikacije Berichten.

Poboljšanja u aplikaciji Berichten

Aplikacija Berichten je već poznata po svojim mogućnostima slanja slika, ali iOS 17 donosi poboljšanja koja omogućuju još brže slanje slika. Ova optimizacija se odnosi na brzinu i efikasnost slanja slika putem aplikacije Berichten.

Brže slanje slika putem Berichten aplikacije

Kako biste iskoristili brži način slanja slika putem aplikacije Berichten, jednostavno držite plus ikonu pritisnutu. Pritiskom na plus ikonu, otvara se galerija slika iz koje možete odabrati željene slike za slanje. Ova funkcionalnost omogućuje korisnicima da uštede vrijeme prilikom slanja slika putem aplikacije Berichten.

iPhone 15 dostupan bez priključnih troškova i povoljnom cijenom

Brži način slanja slika uz iOS 17

Uobičajeni način slanja slika putem aplikacije Berichten je preko plus ikone na dnu razgovora. Međutim, iOS 17 donosi još brži način slanja slika bez otvaranja razgovora.

Korištenje plus ikone za otvaranje galerije slika

Kada želite brzo poslati sliku putem aplikacije Berichten, jednostavno držite plus ikonu pritisnutu. Kada držite ikonu pritisnutu, odmah se otvara galerija slika iz koje možete izabrati željene slike za slanje. Ova opcija omogućuje korisnicima da uštede vrijeme prilikom slanja slika i olakša navigaciju kroz aplikaciju Berichten.

iPhone 15 dostupan bez priključnih troškova i povoljnom cijenom

Dodatna funkcionalnost za slanje slika u aplikaciji Berichten

Pored bržeg načina slanja slika, iOS 17 također donosi dodatne funkcionalnosti za slanje slika putem aplikacije Berichten.

Dodatne opcije slanja slika putem Berichten aplikacije

Nova verzija aplikacije Berichten omogućuje korisnicima da imaju više opcija prilikom slanja slika. Ove opcije uključuju mogućnost slanja više slika istovremeno, slanja slika sa određenim efektima i dodavanje teksta na slike prije slanja. Ove dodatne funkcionalnosti čine slanje slika putem aplikacije Berichten još zanimljivijim i personaliziranijim.

Odabir željenih slika iz galerije uz Berichten aplikaciju

Kada koristite aplikaciju Berichten za slanje slika, možete jednostavno izabrati željene slike iz vaše galerije. Ova funkcionalnost omogućuje korisnicima da budu kreativni i odaberu najbolje slike za slanje svojim prijateljima i obitelji.

Pojišćenje više slika istovremeno uz Berichten aplikaciju

Nova verzija aplikacije Berichten također omogućuje korisnicima da pošalju više slika istovremeno. Ova opcija je vrlo korisna kada želite podijeliti više slika sa svojim kontaktima. Sada možete jednostavno odabrati sve slike koje želite poslati i slati ih u jednom koraku.

iPhone 15 dostupan bez priključnih troškova i povoljnom cijenom

Očekivano ažuriranje za slanje slika u aplikaciji WhatsApp

Iako brz način slanja slika putem aplikacije Berichten donosi mnoge prednosti, trenutačno nije dostupan u aplikaciji WhatsApp. Međutim, korisnici mogu očekivati buduća ažuriranja koja će omogućiti brže slanje slika u WhatsApp aplikaciji.

Nedostupnost trenutne funkcionalnosti u WhatsApp aplikaciji

Nažalost, trenutna verzija WhatsApp aplikacije ne podržava brže slanje slika putem pritiska na plus ikonu. Ova funkcionalnost je trenutno ograničena na aplikaciju Berichten.

Mogućnost budućeg ažuriranja za slanje slika u WhatsApp aplikaciji

Korisnici WhatsApp aplikacije mogu biti sigurni da WhatsApp tim radi na ažuriranju koje će omogućiti brže slanje slika. Očekuje se da će u budućim verzijama aplikacije biti dostupna opcija otvaranja galerije slika pritiskom na plus ikonu, kao što je slučaj sa aplikacijom Berichten.

Očekivane promjene i poboljšanja u WhatsApp aplikaciji

Osim bržeg načina slanja slika, WhatsApp tim radi na dodatnim promjenama i poboljšanjima u aplikaciji. Ova ažuriranja će omogućiti korisnicima da imaju bolje iskustvo u slanju slika i koristjenju aplikacije općenito.

iPhone 15 dostupan bez priključnih troškova i povoljnom cijenom

Pridružite se newsletteru za više Apple vijesti i savjeta

Ako želite biti u toku sa najnovijim Apple vijestima i savjetima, preporučujemo da se prijavite za naš newsletter. Newsletter će vam redovno donositi najnovije informacije o Apple proizvodima, najnovije vijesti i savjete koji će vam pomoći da iskoristite svoj iPhone 15 na najbolji mogući način.

Pretplatite se na newsletter za najnovije Apple vijesti

Prijavite se za naš newsletter kako biste dobivali najnovije Apple vijesti direktno u vašu poštu. Budite u toku sa najnovijim informacijama o novim proizvodima, ažuriranjima i događanjima iz Apple svijeta.

Savjeti i trikovi za korištenje iPhone 15

Naš newsletter također pruža korisne savjete i trikove za korištenje vašeg iPhone 15. Naučite kako iskoristiti sve mogućnosti vašeg pametnog telefona i optimizirati svoje iskustvo sa Apple proizvodima.

Preuzmite iPhoned aplikaciju za više informacija i vijesti

Ako ste zainteresirani za više informacija i vijesti o Apple proizvodima, preporučujemo da preuzmete našu iPhoned aplikaciju. Aplikacija vam pruža brz pristup najnovijim vijestima, pregled proizvoda i korisne informacije o Apple svijetu.

Pridružite se našem newsletteru i preuzmite iPhoned aplikaciju kako biste bili u toku sa najnovijim Apple vijestima i savjetima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.