iOS 18 će biti nova verzija operativnog sistema koja će biti kompatibilna sa istim modelima kao i prethodna verzija iOS 17. Prema navodima, iPhone XR, iPhone XS i iPhone XS Max će podržavati iOS 18, kao i druga generacija iPhone SE-a. Na listi kompatibilnih modela sa iOS 18 su iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone SE (2. generacija) i iPhone SE (3. generacija). Ova nova verzija iOS-a će biti dostupna svim korisnicima koji trenutno koriste iOS 17.

iOS 18 će biti kompatibilan sa istim modelima kao i iOS 17

Podržani modeli

iPhone XR

iPhone XS

iPhone XS Max

Druga generacija iPhone SE-a

iOS 18 će biti kompatibilan sa istim modelima kao i iOS 17. To znači da će iPhone XR, iPhone XS i iPhone XS Max podržavati iOS 18. Ovo je dobra vijest za vlasnike ovih modela koji će moći iskoristiti nove funkcionalnosti i poboljšanja koje donosi novi operativni sistem.

Također, druga generacija iPhone SE-a također će biti kompatibilna sa iOS 18. Ovo je odlična vijest za korisnike ovog modela koji će također moći iskoristiti sve prednosti i mogućnosti novog operativnog sistema.

iOS 18 će biti kompatibilan sa istim modelima kao i iOS 17

Kompatibilni modeli sa iOS 18

iOS 18 će biti dostupan na širokom spektru Apple uređaja. Kompatibilni modeli sa iOS 18 uključuju iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone SE (2. generacija) i iPhone SE (3. generacija).

Ovo široko pokrivanje podržanih modela osigurava da će mnogi korisnici moći nadograditi na iOS 18 i iskoristiti sve nove funkcionalnosti i unapređenja koja donosi novi operativni sistem. Bez obzira na to da li koristite noviji ili stariji model iPhonea, imate priliku da iskusite najnovije tehnološke inovacije i performanse.

iOS 18 će biti kompatibilan sa istim modelima kao i iOS 17

iOS 18 dostupan na svim uređajima koji trenutno koriste iOS 17

Još jedna važna informacija koju treba napomenuti je da će iOS 18 biti dostupan na svim uređajima koji trenutno koriste iOS 17. Ovo znači da korisnici koji već koriste iOS 17 neće morati da brinu o kompatibilnosti svojih uređaja prilikom nadogradnje na novi operativni sistem.

S ovim obećanjem podrške za sve modele iPhonea koji su trenutno kompatibilni sa iOS 17, Apple pokazuje svoju posvećenost pružanju najnovijih tehnoloških inovacija i unapređenja svim svojim korisnicima. Neovisno o tome da li posjedujete noviji ili stariji iPhone model, možete biti sigurni da ćete moći iskoristiti sve prednosti i blagodati koje donosi iOS 18.

U zaključku, iOS 18 će biti kompatibilan sa istim modelima kao i iOS 17, što znači da će iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max i druga generacija iPhone SE-a podržavati novi operativni sistem. Također, iOS 18 će biti dostupan na širokom spektru Apple uređaja od iPhone 15 do iPhone SE (3. generacija). Bez obzira na to koji model trenutno koristite, možete biti sigurni da će iOS 18 omogućiti poboljšanu funkcionalnost, sigurnost i performanse. Nadogradnjom na iOS 18 možete iskoristiti sve nove funkcionalnosti i unapređenja koja donosi ovaj operativni sistem. Apple je odlučan u pružanju podrške svim svojim korisnicima i osigurava da svi mogu uživati u najnovijim tehnološkim inovacijama.

iOS 18 će biti kompatibilan sa istim modelima kao i iOS 17

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.