Novi iPhone 15 Pro Max je najnoviji model iPhonea od Apple-a, opremljen najmoćnijim procesorom A17 Pro-chipom, te je iznimno brz za igranje igara. Osim toga, donosi neke promjene u dizajnu, s okruglijim uglovima i kućištem od titana. Ono što je posebno zanimljivo je nova akcijska tipka umjesto tipke za uključivanje zvuka. Ova tipka pruža korisnicima nove mogućnosti i olakšava pristup određenim funkcijama uređaja. Iako je iPhone 15 Pro Max trenutno dostupan po povoljnoj cijeni od 1450 eura na Amazonu, prilikom kupnje putem provajdera moguće su dodatne uštede na cijeni uređaja. Odido, KPN, Vodafone i Belsimpel nude različite ponude s nižim cijenama i pogodnostima za pretplatnike. Također, web trgovine poput Mobiel.nl također nude uštede na cijeni uređaja uz pretplatu. Svaka kupovina novog iPhonea uključuje i dodatne pogodnosti poput tri mjeseca Apple TV+ i šest mjeseci Apple Music poklona. Sve ove mogućnosti čine iPhone 15 Pro Max primamljivim izborom za ljubitelje tehnologije.

Ima novu akcijsku tipku umjesto tipke za uključivanje zvuka

Specifikacije iPhonea 15 Pro Max

iPhone 15 Pro Max je najnoviji model iPhonea od Apple-a. Opremljen je najmoćnijim procesorom – A17 Pro-chipom, što ga čini iznimno brzim i pogodnim za igranje igara. Osim toga, ovaj model ima neke promjene u dizajnu. Kutovi su sada okrugli, što mu daje moderniji i elegatniji izgled. Kućište je izrađeno od titana, što ga čini izdržljivim i otpornim na oštećenja. Također, umjesto tradicionalne tipke za uključivanje zvuka, iPhone 15 Pro Max ima novu akcijsku tipku koja pruža intuitivnije korištenje. Sve ove specifikacije čine iPhone 15 Pro Max visokokvalitetnim i vrhunskim uređajem.

Razlika između iPhonea 15 Pro i 15 Pro Max

Jedna od glavnih razlika između iPhonea 15 Pro i 15 Pro Max je u kamerasustavu. iPhone 15 Pro Max ima napredan kamerasustav s proširenom optikom, boljom stabilizacijom slike i poboljšanim senzorom za snimanje u uvjetima slabog osvjetljenja. To mu omogućuje snimanje izuzetno oštrih i jasnih fotografija i videa. S druge strane, iPhone 15 Pro ima manje napredan kamerasustav, ali i dalje pruža visokokvalitetne rezultate. Dakle, ukoliko fotografija i snimanje videa su vam važni faktori prilikom odabira pametnog telefona, iPhone 15 Pro Max je bolji izbor za vas.

Ima novu akcijsku tipku umjesto tipke za uključivanje zvuka

Mogućnost punjenja putem usb-c kabla

Jedna od glavnih prednosti iPhonea 15 Pro Max je mogućnost punjenja putem usb-c kabla. Ova mogućnost omogućava brže punjenje uređaja bez potrebe za posebnim adapterom. Također, usb-c kabel postaje sve popularniji i prisutniji, što znači da će vam biti lakše pronaći kabel za punjenje u slučaju da vam treba zamjenski. Ova karakteristika čini iPhone 15 Pro Max praktičnijim za korištenje i smanjuje potrebu za nošenjem dodatnih adaptera.

Ima novu akcijsku tipku umjesto tipke za uključivanje zvuka

Cijena iPhonea 15 Pro Max

Trenutno, iPhone 15 Pro Max je najjeftiniji na Amazonu, gdje se može pronaći po cijeni od 1450 eura. Međutim, postoji mogućnost uštede pri kupnji ovog uređaja putem provajdera. Na primjer, Odido nudi najjeftiniji iPhone 15 Pro Max za 1335,01 eura uz pretplatu. KPN i Vodafone također imaju povoljne ponude s cijenom uređaja od 1344 eura. Osim toga, moguće je ostvariti uštedu i prilikom kupnje putem web trgovina i pretplate. Belsimpel nudi najveću uštedu do 268 eura za iPhone 15 Pro Max s Vodafone pretplatom, dok Mobiel.nl nudi uštedu do 250 eura za iPhone 15 Pro Max s KPN pretplatom. Također, Odido nudi uštedu do 212 eura za iPhone 15 Pro Max kod Belsimpela. Osim povoljnih cijena, svaka kupovina novog iPhonea uključuje i tri mjeseca Apple TV+ i šest mjeseci Apple Music poklon.

Ukupno, iPhone 15 Pro Max donosi brojne inovacije i poboljšanja u odnosu na prethodne modele. Sa svojim najmoćnijim procesorom, vrhunskim kamerasustavom, mogućnošću punjenja putem usb-c kabla i povoljnim cijenama, ovaj pametni telefon pruža izvanredno iskustvo korisnicima. Bez obzira na to jeste li ljubitelj fotografije, igrač igara ili jednostavno želite kvalitetan smartphone, iPhone 15 Pro Max je pravi izbor za vas.

Ima novu akcijsku tipku umjesto tipke za uključivanje zvuka

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.