„Prema Marku Gurnanu iz Bloomberga, ažuriranje iOS 18 koje će uvesti Apple donosi nove mogućnosti za dodatno prilagođavanje početnog zaslona iPhone-a. Korisnici će moći promijeniti boju ikonica aplikacija, omogućavajući im da stvore personalizirane skupove ikona. Također će biti moguće smještati aplikacije bilo gdje na mreži početnog zaslona, što omogućava slobodnije slaganje ikona slično postavljanju widgeta. Očekuje se da će iOS 18 biti prezentiran zajedno s ostalim velikim softverskim ažuriranjima na WWDC-u u lipnju, prije službenog izdanja u jesen.“

Gurman: iOS 18 će omogućiti korisnicima da promijene boju ikonica aplikacija

Gurman: iOS 18 će omogućiti korisnicima da promijene boju ikonica aplikacija

Novosti u iOS 18 nadogradnji

Gurmanova najnovija objava o iOS 18 nadogradnji donosi uzbudljive novosti za korisnike iPhone uređaja. Novosti vezane za personalizaciju početnog ekrana osigurat će korisnicima još veću kontrolu nad izgledom njihovih uređaja.

Promjena boje ikona aplikacija

Jedna od ključnih novosti u iOS 18 nadogradnji je mogućnost promjene boje ikona aplikacija. Ova značajka omogućava korisnicima da prilagode izgled početnog ekrana prema vlastitim željama i preferencijama. Na primjer, moći ćete grupirati sve društvene ikone u plavu boju ili financijske aplikacije u zelenu boju.

Slobodno pozicioniranje aplikacija

Još jedna značajka koja će biti dodana u iOS 18 nadogradnji je mogućnost slobodnog pozicioniranja aplikacija na mreži početnog ekrana. Ova funkcionalnost omogućava korisnicima veću slobodu pri organiziranju ikona na početnom ekranu, slično kao što se trenutno mogu postavljati widgeti.

Gurman: iOS 18 će omogućiti korisnicima da promijene boju ikonica aplikacija

Pregled nadogradnje na WWDC konferenciji

Očekuje se da će iOS 18 biti najavljen zajedno s drugim važnim softverskim nadogradnjama na WWDC konferenciji u lipnju. Nakon toga, nadogradnja će biti dostupna korisnicima širom svijeta u jesenjem periodu. Vidjet ćemo koje su još novosti Apple pripremio za svoje korisnike.

Za dodatne informacije i praćenje najnovijih vijesti o nadogradnji, preporučamo posjetu MacRumors stranici.

Gurman: iOS 18 će omogućiti korisnicima da promijene boju ikonica aplikacija

Zaključak

iOS 18 nadogradnja će donijeti brojne nove značajke koje će korisnicima pružiti veću kontrolu i personalizaciju njihovih iPhone uređaja. Promjena boje ikona aplikacija i slobodno pozicioniranje istih na početnom ekranu samo su neke od novosti koje se mogu očekivati. Pratite najnovije informacije o nadogradnji kako biste bili spremni kada ona postane dostupna.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.