Draga publiko, Google Pixel Watch 2 je ovdje da zadivi. Ova druga generacija pametnog sata od Google-a za 2023. godinu dolazi s mnogim unapređenjima u odnosu na prethodni model. Sat ima ikonični i udobni dizajn s elegantnim kamenčićima od aluminija, koji će zasigurno privući pažnju. Svi ljubitelji fitnessa će biti oduševljeni naprednim praćenjem fitnesa i zdravlja koje pruža FitBit, uključujući praćenje sna. Novi procesor omogućava poboljšane performanse, dok je baterija osigurana da traje duže. S višestrukim opcijama povezivanja i dostupnosti LTE verzije, Google Pixel Watch 2 pruža sve što vam je potrebno da ostanete povezani i u formi.

Dizajn sata

Google Pixel Watch 2 - Druga generacija WearOS pametnog sata od Google-a za 2023. godinu

Ikonični dizajn

Google Pixel Watch 2 je druga generacija WearOS pametnog sata od Google-a za 2023. godinu. Sat se ističe svojim ikoničnim dizajnom s glatkim kamenčićima od aluminija. Ovaj dizajn je već poznat i priznat kao jedan od najprivlačnijih na tržištu pametnih satova.

Udobnost sa glatkim kamenčićima od aluminija

Google Pixel Watch 2 je dizajniran s udobnošću na umu. Kamenčići od aluminija su glatki na dodir i ne izazivaju iritaciju kože. Ovaj sat će vam biti ugodan za nošenje tijekom cijelog dana.

Specifikacije sata

Opcionalni 4G LTE

Pixel Watch 2 je dostupan i u verziji s opcionalnim 4G LTE-om. Ovo vam omogućava da ostanete povezani čak i kada niste u blizini svog telefona. Možete primati obavijesti, pozive i koristiti razne aplikacije izravno na satu.

Napredno praćenje fitnessa i zdravlja uz FitBit

Google Pixel Watch 2 pruža napredno praćenje fitnessa i zdravlja uz pomoć integracije s FitBit aplikacijom. Možete pratiti svoje treninge, broj koraka, otkucaje srca, potrošene kalorije i još mnogo toga. FitBit aplikacija omogućava vam detaljan uvid u svoje fitness rezultate i pomaže vam postići svoje ciljeve.

Novi procesor

Pixel Watch 2 dolazi s novim procesorom koji poboljšava ukupne performanse sata. Brža obrada podataka omogućava vam glatko korištenje svih funkcionalnosti sata i brzo prebacivanje između različitih aplikacija.

Duže trajanje baterije

Uz novi procesor dolazi i duže trajanje baterije. Pixel Watch 2 može izdržati cijeli dan bez potrebe za punjenjem. Možete ga nositi tijekom dana i noći bez brige o pražnjenju baterije.

Cijena i dostupnost

Cijena: 350 dolara za Bluetooth Wi-Fi model

Google Pixel Watch 2 dolazi u verziji s Bluetooth Wi-Fi funkcionalnošću po cijeni od 350 dolara. Ovaj model vam omogućava pristup internetu, primanje obavijesti i korištenje različitih aplikacija putem Wi-Fi mreže.

Dodatnih 50 dolara za LTE 4G model

Ako želite imati mogućnost korištenja sata bez povezivanja s telefonom, možete odabrati verziju s LTE 4G funkcionalnošću. Ovaj model košta dodatnih 50 dolara, ali vam omogućava da ostanete povezani gdje god se nalazili.

Google Pixel Watch 2 - Druga generacija WearOS pametnog sata od Google-a za 2023. godinu

Sistem pričvršćivanja narukvice

Pixel Watch 2 koristi isti sistem pričvršćivanja narukvice kao i prethodni model. Ovo znači da možete lako mijenjati narukvice i prilagođavati sat svom stilu.

Cijena dodatnih narukvica slična Apple-ovim

Ako želite dodatne narukvice za Pixel Watch 2, cijena će biti slična Apple-ovim narukvicama. Ovo vam omogućava da prilagodite svoj sat svom stilu i mijenjate izgled prema potrebi.

Funkcionalnosti sata

Vodootpornost

Pixel Watch 2 je dizajniran da bude vodootporan, što znači da ga možete nositi bez brige o oštećenju uzrokovanim vodom. Ovo je idealno za ljude koji se bave sportom ili vježbaju na otvorenom.

Always-on prikaz

Opcija always-on prikaza omogućava vam da uvijek vidite vrijeme i važne informacije na satu, bez potrebe da podižete ruku ili dodirujete ekran. Ovo je praktično i korisno za brzi pregled informacija.

Google Pixel Watch 2 - Druga generacija WearOS pametnog sata od Google-a za 2023. godinu

Poboljšane performanse sa novim procesorom

Novi procesor u Pixel Watch 2 donosi poboljšane performanse sata. Brža obrada podataka omogućava vam glatko korištenje različitih funkcionalnosti sata i brz pristup aplikacijama.

Wear OS 4 operativni sistem

Pixel Watch 2 koristi Wear OS 4 operativni sistem, koji donosi nove značajke i poboljšanja. Ovaj sustav omogućava vam bekapiranje i prebacivanje podataka na novi telefon bez brisanja podataka na satu.

Backup i prebacivanje podataka na novi telefon

Sa Wear OS 4 operativnim sistemom, možete jednostavno bekapirati i prebaciti podatke sata na novi telefon. Ovo vam omogućava da zadržite sve svoje postavke, aplikacije i podatke bez gubitka informacija.

Brži punjač, ali nije kompatibilan sa prethodnim modelima

Pixel Watch 2 dolazi s bržim punjačem koji omogućava brzo punjenje sata. Međutim, važno je napomenuti da ovaj punjač nije kompatibilan sa prethodnim modelima sata.

Praćenje fitnessa i zdravlja

Praćenje sna putem FitBit aplikacije

Pixel Watch 2 podržava praćenje sna putem FitBit aplikacije. Možete pratiti kvalitet svog sna, razdoblje spavanja i dobivati korisne informacije o svojim spavanjem navikama.

Napredne funkcije uz Fitbit premium pretplatu

Fitbit premium pretplata omogućava vam pristup naprednim funkcijama za praćenje fitnessa i zdravlja. Ove funkcije mogu uključivati ​​prilagođene treninge, prehranu i savjete za zdrav životni stil.

Sigurnosna opcija zahtijeva LTE verziju

Pixel Watch 2 ima nova sigurnosna značajka koja zahtijeva LTE verziju sata. Ova značajka vam omogućava da pritisnete gumb za sigurnost ako se osjećate ugroženo ili da obavijestite svoje voljene osobe u hitnim situacijama.

Kompatibilnost i funkcionalnosti

Kompatibilnost sa bilo kojim Android telefonom

Pixel Watch 2 je kompatibilan sa bilo kojim Android telefonom. Možete upariti sat s vašim telefonom i koristiti ga za primanje obavijesti, odgovaranje na poruke i upravljanje različitim funkcijama putem aplikacija.

Odvojene funkcije kao što su EKG i prepoznavanje pada uz odgovarajuću aplikaciju

Neke napredne funkcije kao što su EKG i prepoznavanje pada mogu biti dostupne samo uz odgovarajuće aplikacije. Možete preuzeti odgovarajuću aplikaciju i koristiti te funkcije putem Pixel Watch 2 sata.

Google Pixel Watch 2 je pametni sat koji kombinira ikonični dizajn, napredno praćenje fitnessa i zdravlja, te mogućnost povezivanja s LTE mrežom. Sa svojim specifikacijama i funkcionalnostima, ovaj sat nudi sve što vam je potrebno za praćenje vašeg svakodnevnog života i postizanje vaših zdravstvenih ciljeva. Uz fleksibilnu cijenu i jednostavnu kompatibilnost, Pixel Watch 2 je izvrstan izbor za sve koji traže visokokvalitetni pametni sat.

Google Pixel Watch 2 je druga generacija pametnog sata sa WearOS-om od Google-a za 2023. godinu. Još uvijek ima ikoničan i udoban dizajn glatke šljunka, ovoga puta od aluminija. Dostupan je sa opcionalnim 4G LTE, ima napredno praćenje fitnesa i zdravlja uz pomoć FitBit-a i ima novi CPU i duži vijek trajanja baterije u odnosu na sat prvog genereacije.

** Kupi ga na Best Buy: ovdje

** Kupi ga na Amazonu: ovdje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.