Google Pixel 8 (Pro) je najnoviji telefon koji dolazi s inovativnom metodom pretraživanja nazvanom „Circle to Search“. Ova funkcija omogućava korisnicima da pretražuju vizualno tako što jednostavno nacrtaju krug oko objekta na zaslonu. Ono što je impresivno jest da se ova funkcija automatski aktivira na Pixel 8 (Pro) telefonima bez potrebe za ažuriranjem sustava ili aplikacija. Osim ove inovativne metode, Pixel 8 (Pro) također nudi niz drugih značajki umjetne inteligencije, kao što je napredno uređivanje fotografija. Sve ove značajke čine Pixel 8 (Pro) jednim od najkompletnijih i jednostavnih za korištenje telefona, s poboljšanim zaslonom, izvanrednom kamerom i dugim vijekom ažuriranja.

Google Pixel 8 (Pro) ima novu metodu pretraživanja nazvanu Circle to Search

Google Pixel 8 (Pro) nova metoda pretraživanja ‘Circle to Search’

Google Pixel 8 (Pro) je nedavno dobio inovativnu metodu pretraživanja pod nazivom „Circle to Search“. Ova funkcija omogućava korisnicima da pretražuju vizualno tako što će nacrtati krug oko objekta na zaslonu. Ova metoda pretraživanja je revolucionarna jer korisnicima omogućava da pronađu informacije o objektima koje vide na svom telefonu samo jednim jednostavnim pokretom.

Opis metode pretraživanja ‘Circle to Search’

Metoda pretraživanja „Circle to Search“ na Google Pixel 8 (Pro) telefonima omogućava korisnicima da pretražuju informacije o objektima na zaslonu jednostavnim iscrtavanjem kruga oko objekta. Kada korisnik nacrta krug, telefon će automatski prepoznati objekt i ponuditi relevantne informacije o tom objektu. Ova metoda pretraživanja koristi napredne algoritme umjetne inteligencije kako bi omogućila brzo i precizno prepoznavanje objekata.

Aktiviranje funkcije na Pixel 8 (Pro) telefonima

Jedna od najboljih stvari kod metode pretraživanja „Circle to Search“ je što se ona automatski aktivira na Google Pixel 8 (Pro) telefonima. Korisnici ne moraju preuzimati nikakva ažuriranja sustava niti aplikacija kako bi koristili ovu funkciju. Nakon što korisnik aktivira funkciju na svom telefonu, samo treba nacrtati krug oko objekta na zaslonu i Pixel 8 (Pro) će automatski prepoznati objekt i pružiti relevantne informacije.

Nema potrebe za ažuriranjem sustava i aplikacija

Još jedna prednost metode pretraživanja „Circle to Search“ je što korisnici ne moraju brinuti o ažuriranju sustava i aplikacija kako bi koristili ovu funkciju. Pixel 8 (Pro) telefoni dolaze s ugrađenim mogućnostima pretraživanja „Circle to Search“ i ne zahtijevaju nikakvo dodatno ažuriranje. Ova značajka je dostupna od samog početka i korisnicima omogućava da brzo i efikasno pretražuju objekte bez ikakvih poteškoća.

Google Pixel 8 (Pro) ima novu metodu pretraživanja nazvanu Circle to Search

Značajke umjetne inteligencije na Pixel 8 (Pro) telefonima

Google Pixel 8 (Pro) telefoni također imaju druge značajke umjetne inteligencije koje unapređuju korisničko iskustvo. Jedna od tih značajki je sposobnost uređivanja fotografija pomoću umjetne inteligencije.

Uređivanje fotografija

Zahvaljujući umjetnoj inteligenciji, Pixel 8 (Pro) telefoni omogućavaju korisnicima da lako uređuju svoje fotografije. Telefon koristi napredne algoritme kako bi automatski poboljšao boje, kontrast i oštrinu fotografija. Ova značajka je osobito korisna za one koji nisu stručnjaci za fotografiju jer omogućava da se svaka fotografija izvuče u najboljem mogućem izdanju.

Drugi aspekti umjetne inteligencije

Osobine umjetne inteligencije na Pixel 8 (Pro) telefonima ne završavaju samo s uređivanjem fotografija. Ovi telefoni također koriste umjetnu inteligenciju za poboljšanje drugih aspekata korisničkog iskustva. Na primjer, Pixel 8 (Pro) telefoni imaju inteligentni asistent koji može prepoznati glasovne naredbe i pružiti korisniku odgovarajuće informacije ili izvršiti određene zadatke. Također, telefon može koristiti umjetnu inteligenciju za predviđanje korisničkih potreba i pružanje personaliziranih preporuka.

Google Pixel 8 (Pro) ima novu metodu pretraživanja nazvanu Circle to Search

Opis Pixel 8 telefona

Google Pixel 8 (Pro) telefon je vrhunski uređaj s mnogim značajkama koje ga čine jedinstvenim na tržištu. Evo nekoliko ključnih aspekata Pixel 8 (Pro) telefona:

Kompletan telefon

Pixel 8 (Pro) je sveobuhvatan telefon koji ima sve što korisnik može poželjeti. Telefon ima visoko kvalitetan zaslon, moćan procesor, veliku količinu memorije, veliku bateriju i mnoge druge značajke koje čine korisničko iskustvo iznimno zadovoljavajućim.

Jednostavan za korištenje

Pixel 8 (Pro) telefon je dizajniran s ciljem jednostavnog korištenja. Korisničko sučelje je intuitivno i jednostavno za navigaciju, što omogućava korisnicima da se brzo prilagode i maksimalno iskoriste sve značajke telefona.

Poboljšani zaslon

Zaslon Pixel 8 (Pro) telefona je vrhunske kvalitete. S visokom razlučivošću, širokim spektrom boja i vrlo oštrim prikazom, ovaj zaslon pruža iznimno jasnu i živopisnu sliku. Bez obzira koristite li telefon za pregledavanje sadržaja, igranje igara ili gledanje filmova, zaslon Pixel 8 (Pro) telefona će vas oduševiti svojom kvalitetom.

Kvalitetne kamere

Pixel 8 (Pro) telefoni su poznati po svojim visokokvalitetnim kamerama. Ovi telefoni imaju napredne kamere koje koriste tehnologije umjetne inteligencije kako bi snimili sjajne fotografije i videozapise. Bez obzira na uvjete osvjetljenja, kamere na Pixel 8 (Pro) telefonima se mogu pohvaliti vrhunskim performansama i iznimnom kvalitetom slike.

Dugi vijek ažuriranja

Još jedna prednost Pixel 8 (Pro) telefona je dugotrajna podrška i ažuriranja. Google se redovito brine za ažuriranja softvera i sigurnosnih zakrpi, osiguravajući da korisnici uvijek imaju najnoviju verziju operativnog sustava i sigurnosne funkcionalnosti. Ovaj dugi vijek ažuriranja čini Pixel 8 (Pro) telefone pouzdanima i trajnima, osiguravajući dugotrajno korisničko iskustvo.

Ukratko, Google Pixel 8 (Pro) telefoni su vrhunski uređaji koji donose inovativne značajke i visoku kvalitetu. Ove značajke umjetne inteligencije, zajedno s jednostavnim korištenjem, poboljšanim zaslonom, kvalitetnim kamerama i dugim vijekom ažuriranja, čine Pixel 8 (Pro) telefone jednima od najboljih na tržištu. Ako tražite telefon koji će ispuniti sve vaše potrebe i pružiti izvanredno korisničko iskustvo, Pixel 8 (Pro) je definitivno vrijedan razmatranja.

Google Pixel 8 (Pro) ima novu metodu pretraživanja nazvanu Circle to Search

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.