Google Pixel 8 je nasljednik modela Google Pixel 7 i donosi sa sobom unaprijeđene specifikacije i dizajn. Ovaj novi uređaj dolazi s bržim hardverom, zahvaljujući Tensor G3 čipu, što omogućava snižavanje vremena odaziva i poboljšanu performansu. S povećanim kapacitetom baterije od 4575 mAh, Pixel 8 omogućava duže vrijeme korištenja bez potrebe za punjenjem. Također, brže punjenje od 27 W omogućava brz povratak u igru. Sa svojim manjim, ali boljim zaslonom koji pruža maksimalnu brzinu osvježavanja od 120Hz i veću maksimalnu svjetlinu od 2000 nita, Pixel 8 pruža vrhunski vizualni doživljaj. Osim toga, unaprijeđene kamere omogućavaju bolje fotografije čak i u lošim svjetlosnim uvjetima, a postoji i mogućnost snimanja makro fotografija. Ono što je posebno značajno jest da Pixel 8 dobiva dužu podršku za nadogradnje softvera, s obećanih 7 verzija Androida i 7 godina sigurnosnih zakrpa. Treba napomenuti da, iako dolazi s poboljšanjima, cijena je povećana u odnosu na prethodni model, dostižući 799 eura.

Google Pixel 8 nasljednik modela Google Pixel 7

Specifikacije i dizajn

Unaprijeđene specifikacije

Google Pixel 8 je nasljednik modela Google Pixel 7 i donosi brojne unaprijeđene specifikacije. Ovaj novi model opremljen je snellijim hardverom zahvaljujući Tensor G3 čipu. To znači da će vaše iskustvo korištenja biti još brže i fluidnije, bez ikakvog zastoja ili usporavanja. Unaprijeđene specifikacije osiguravaju da Google Pixel 8 može zadovoljiti sve vaše potrebe i pružiti vam iznimnu performansu.

Unaprijeđeni dizajn

Osim unaprijeđenih specifikacija, Google Pixel 8 također ima impresivan dizajn. Svestrani dizajn ovog modela ističe se svojom elegancijom i sofisticiranošću. Njegov tanak i lagan dizajn omogućuje vam da ga lako držite u ruci i koristite bez umora. Bezvremenska elegancija ovog telefona privući će mnoge poglede i sigurno će vas razlikovati od drugih.

Hardver

Tensor G3 čip

Google Pixel 8 koristi Tensor G3 čip koji ga čini jednim od najsnellijih telefona na tržištu. Ovaj čip pruža nevjerojatnu brzinu i snagu, što omogućuje glatko izvršavanje svih vaših zadataka i aplikacija. Bez obzira na to što radite – surfanje internetom, igranje igara ili gledanje videa – Google Pixel 8 će vam omogućiti nevjerojatno brzo iskustvo koje će prevladati sva vaša očekivanja.

Snelliji hardver

Pored Tensor G3 čipa, Google Pixel 8 ima i dodatno unaprijeđen hardver. Ovo uključuje još snelliji procesor, više RAM-a i veći prostor za pohranu. Svi ovi elementi zajedno omogućuju još bolje performanse i mogućnosti.

Baterija

Veći kapacitet (4575 mAh)

Google Pixel 8 dolazi s baterijom većeg kapaciteta od 4575 mAh. Ovo znači da ćete moći koristiti svoj telefon duže vremena bez potrebe za punjenjem. Bez obzira jeste li na dugom putovanju, aktivan cijeli dan ili jednostavno koristite svoj telefon često, veći kapacitet baterije Google Pixel 8 će vam omogućiti da ostanete povezani i produktivni cijeli dan.

Brže punjenje (27 W)

Brže punjenje je još jedna značajka koju donosi Google Pixel 8. Zahvaljujući tehnologiji brzog punjenja od 27 W, moći ćete brzo napuniti svoj telefon i vratiti se svojim aktivnostima. Nećete morati provoditi puno vremena čekajući da se vaš telefon napuni, što je posebno korisno kada ste u žurbi ili na putu.

Zaslon

Manji zaslon

Google Pixel 8 ima manji zaslon u usporedbi s prethodnim modelom, ali to ne znači da je manje impresivan. Manji zaslon omogućuje vam da lakše rukujete telefonom jednom rukom i da ga držite udobno u džepu ili torbici. Ova promjena u veličini zaslona također je doprinijela smanjenju ukupne veličine uređaja, što ga čini još praktičnijim za korištenje.

Maksimalna brzina osvježavanja od 120Hz

Ono što Google Pixel 8 stvarno ističe je maksimalna brzina osvježavanja zaslona od 120Hz. Ova značajka omogućuje vam da doživite iznimnu fluidnost i oštrinu slika na zaslonu. Bilo da gledate videozapise visoke rezolucije, igrate zahtjevne igre ili jednostavno pregledavate internet, ovaj brzi osvježavajući zaslon pružit će vam vrhunsko vizualno iskustvo.

Veća maksimalna svjetlina (2000 nita)

Još jedna poboljšana značajka zaslona Google Pixel 8 je veća maksimalna svjetlina od 2000 nita. Ovo znači da će zaslon biti iznimno svijetao čak i na jakom suncu ili u drugim svjetlosno izazovnim uvjetima. Bez obzira gdje se nalazite, možete biti sigurni da ćete jasno vidjeti sve što se prikazuje na zaslonu vašeg Google Pixel 8 telefona.

Google Pixel 8 nasljednik modela Google Pixel 7

Kamere

Unaprijeđene kamere

Google Pixel 8 dolazi s unaprijeđenim kamerama, što rezultira još boljim fotografijama i videozapisima. Kvaliteta slika bit će vrhunska, a boje će biti jasne i živopisne. Zahvaljujući poboljšanom hardveru kamere, imat ćete priliku zabilježiti svaki trenutak na najbolji mogući način.

Bolje fotografije u lošim svjetlosnim uvjetima

Loši svjetlosni uvjeti više neće biti problem s Google Pixel 8 kamerama. Bez obzira na to je li scena slabo osvijetljena ili je noćno vrijeme, vaše fotografije će biti osvijetljene i detaljne. Svaki put kada snimite sliku u uvjetima slabog osvjetljenja, bit ćete impresionirani rezultatima koje Google Pixel 8 kamere mogu postići.

Mogućnost snimanja makro fotografija

Google Pixel 8 vam omogućuje da istražite mikro svijet s mogućnošću snimanja makro fotografija. S ovom značajkom, moći ćete uhvatiti sitne detalje i otkriti skrivene ljepote u svojoj okolini. Bez obzira jeste li zaljubljenik u prirodu, umjetnik ili jednostavno želite otkriti nove perspektive, Google Pixel 8 će vam pružiti priliku za istraživanje i stvaranje nevjerojatnih makro fotografija.

Softverska podrška

Dulja podrška za nadogradnje softvera

Google Pixel 8 ima dulju podršku za nadogradnje softvera u usporedbi s drugim telefonima na tržištu. Uz 7 verzija Androida, moći ćete uživati u najnovijim značajkama i poboljšanjima koje Google donosi. Bez obzira koliko dugo planirate zadržati svoj Google Pixel 8, možete biti sigurni da će vam se pružiti ažuriranja koja će vaš telefon držati brzim, sigurnim i modernim.

7 godina sigurnosnih zakrpa

Sigurnost je važan aspekt svakog pametnog telefona, a Google Pixel 8 je tu da vaše podatke drži sigurnim. Ovaj model dobiva 7 godina sigurnosnih zakrpa, što znači da će vaš telefon biti zaštićen od potencijalnih sigurnosnih prijetnji i zlonamjernih napada. Možete biti sigurni da će vaš Google Pixel 8 uvijek biti siguran za upotrebu i da će vaši osobni podaci biti zaštićeni.

Google Pixel 8 nasljednik modela Google Pixel 7

Cijena

Povećana cijena (799 eura)

S obzirom na sve unaprijeđene značajke i performanse koje nudi Google Pixel 8, ne iznenađuje da je cijena ovog modela nešto veća. Google Pixel 8 košta 799 eura, ali vrijedi svake kune. Kvaliteta, snaga i inovacije koje donosi ovaj telefon opravdavaju njegovu cijenu i pružaju vam iznimno iskustvo korištenja.

Ukratko, Google Pixel 8 je revolucionarni telefon koji donosi brojne unaprijeđene značajke i inovacije. Snelliji hardver, veći kapacitet baterije, bolje kamere i dulja podrška za nadogradnje softvera čine ga jednim od najboljih pametnih telefona na tržištu. A iako je cijena nešto veća, ona je opravdana kvalitetom i mogućnostima koje Google Pixel 8 donosi. Nećete požaliti uložen novac jer ćete imati pametni telefon koji će vam pružiti zadovoljstvo korištenja i iskoristiti sve što moderna tehnologija može ponuditi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.