Google je objavio novu značajku za svoje Pixel uređaje. Nova ažuriranja donose niz funkcija koje poboljšavaju korisničko iskustvo Pixel pametnih telefona, pametnih satova i tableta. Najznačajnija unapređenja su u pogledu kamera, koje sada imaju više AI mogućnosti za poboljšanje fotografija i videa. Nova funkcija Videoboost koristi AI tehnologiju kako bi poboljšala kvalitetu videa, dok funkcija Photo Unblur omogućuje postprocesiranje slika kako bi bile oštrije. Uz to, Pixel telefoni mogu se sada koristiti i kao web kamere za laptop. Pametni satovi dobivaju nove funkcije poput otključavanja uređaja kada je telefon u blizini, dok tableti dobivaju poboljšanja u zvuku i uklanjanju pozadinske buke tijekom videopoziva.

Google objavljuje novu značajku za svoje Pixel uređaje

Nova značajka za Pixel uređaje

Google je objavio novu značajku za svoje Pixel uređaje. Nova ažuriranja dodaju nove funkcionalnosti za Pixel pametne telefone, pametne satove i tablete. Sve ove nadogradnje imaju za cilj poboljšanje korisničkog iskustva i pružanje naprednih mogućnosti korisnicima.

Nova ažuriranja za Pixel uređaje

Poboljšane kamere sa AI mogućnostima

Pixel telefoni su poznati po kvaliteti svojih kamera, a nova ažuriranja donose još više mogućnosti. Kamere na Pixel telefonima su poboljšane s više AI mogućnosti. Ove AI funkcionalnosti omogućuju korisnicima da snime vrhunske fotografije i videozapise sa svojim Pixel uređajima. Algoritmi dubokog učenja rade u pozadini kako bi optimizirali svaku sliku i videozapise, pružajući iznimno oštre i detaljne rezultate.

Nova funkcija Videoboost

Nova funkcija Videoboost omogućuje poboljšavanje kvalitete videa korištenjem AI tehnologije. Sa ovom funkcijom, korisnici mogu unaprijediti kvalitetu snimljenih videa, uklanjajući potresanje i poboljšavajući jasnoću slike. Bez obzira na uvjete snimanja, Pixel uređaji će sada pružiti iznimno glatke i profesionalno izgledajuće videozapise.

Nova funkcija Photo Unblur

Nova funkcija Photo Unblur omogućuje postprocesiranje slika kako bi bile oštrije. Ova funkcionalnost će biti od velike koristi onima koji vole isticati detalje u svojim fotografijama kao i onima koji imaju problema s rukama koje lagano podrhtavaju tijekom snimanja slika. Photo Unblur koristi AI tehnologiju kako bi otklonio zamagljenost slika, čime se dobivaju iznimno oštri i jasni rezultati.

Mogućnost korištenja Pixel telefona kao web kamere za laptop

Jedna od najnovijih i najzanimljivijih funkcija Pixel telefona je mogućnost korištenja telefona kao web kamere za laptop računalima. Ova značajka je vrlo korisna za sve one koji žele poboljšati kvalitetu videopoziva i video konferencija. Umjesto da koriste ugrađenu web kameru na laptopu, korisnici mogu koristiti Pixel telefon za snimanje visokokvalitetnih videozapisa. Ovo je vrlo korisno za poslovne sastanke, predavanja ili jednostavno za razgovore s obitelji i prijateljima.

Google objavljuje novu značajku za svoje Pixel uređaje

Pixel pametni telefoni

Pixel pametni telefoni su postali sinonim za kvalitetne kamere i sjajno korisničko iskustvo. Nova ažuriranja dodaju nove funkcionalnosti koje dodatno poboljšavaju ove telefone.

Poboljšane kamere sa AI mogućnostima

Kamere na Pixel telefonima su uvijek bile vrhunske, ali nova ažuriranja donose napredne AI mogućnosti. Ova ažuriranja omogućuju korisnicima da snime iznimno oštre i detaljne fotografije. Bez obzira na uvjete osvjetljenja i okolinu, Pixel telefoni će automatizirano koristiti algoritme dubokog učenja kako bi optimizirali sliku za najbolje rezultate.

Nova funkcija Videoboost

Nova funkcija Videoboost je također dostupna na Pixel telefonima. Videoboost koristi AI tehnologiju kako bi poboljšao kvalitetu videa, uklanjajući neželjene efekte poput potresanja i podrhtavanja. Ovo je idealno za sve one koji vole snimati videozapise svakodnevnih trenutaka, ali žele ih učiniti izgledom profesionalnijima.

Nova funkcija Photo Unblur

Photo Unblur je još jedna nova funkcija dostupna na Pixel telefonima. Ova funkcija koristi AI tehnologiju kako bi otklonila zamagljenost slika. To je korisno za sve one koji vole fotografirati pokretne objekte ili one koji imaju problema s podrhtavanjem ruku prilikom snimanja slika. Photo Unblur će poboljšati oštrinu slike i omogućiti snimanje iznimno jasnih fotografija.

Mogućnost korištenja Pixel telefona kao web kamere za laptop

Pixel telefoni donose još jednu vrlo korisnu značajku – mogućnost korištenja telefona kao web kamere za laptop računala. Umjesto korištenja ugrađene web kamere na laptopu, korisnici Pixel telefona mogu iskoristiti njihovu vrhunsku kameru za snimanje visokokvalitetnih videozapisa. Ovo je korisno za sve vrste video konferencija, live streaminga i video poziva.

Google objavljuje novu značajku za svoje Pixel uređaje

Pixel pametni satovi

Pixel pametni satovi se također nadograđuju novim funkcijama koje dodatno poboljšavaju njihovu upotrebljivost.

Otključavanje uređaja kada je telefon u blizini

Nova značajka Pixel pametnih satova omogućuje automatsko otključavanje uređaja kada je telefon u blizini. Ovo znači da korisnici više neće morati unositi PIN ili lozinku kako bi otključali svoj sat. Kada se Pixel telefon poveže s pametnim satom putem Bluetooth veze, sat će se automatski otključati, pružajući trenutni pristup korisniku.

Google objavljuje novu značajku za svoje Pixel uređaje

Pixel tableti

Pixel tableti su također dobili nova poboljšanja kako bi se unaprijedilo njihovo korisničko iskustvo.

Poboljšanja u zvuku

Pixel tableti sada imaju poboljšanu audio kvalitetu. Ovaj nadogradnja omogućuje korisnicima da uživaju u bogatom i jasnom zvuku prilikom gledanja filmova, slušanja glazbe ili video poziva.

Uklanjanje pozadinske buke tijekom videopoziva

Nova značajka Pixel tableta omogućuje uklanjanje pozadinske buke tijekom videopoziva. Ovo je vrlo korisno kada se korisnik nalazi u bučnoj okolini i želi jasniju komunikaciju. Pixel tableti će automatski prepoznati i filtrirati pozadinsku buku, pružajući čist i jasan zvuk tijekom videopoziva.

Ukupno, nova ažuriranja za Pixel uređaje donose niz novih funkcionalnosti i poboljšanja. Bez obzira jeste li korisnik Pixel pametnih telefona, pametnih satova ili tableta, ove nadogradnje pružaju napredne mogućnosti koje će unaprijediti vaše iskustvo s Pixel uređajima. Od poboljšanih kamera i AI mogućnosti do funkcija poput Videoboost, Photo Unblur i mogućnosti korištenja telefona kao web kamere za laptop, Pixel uređaji su stvoreni kako bi zadovoljili potrebe i očekivanja korisnika.

Google objavljuje novu značajku za svoje Pixel uređaje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.