Fujifilm Instax Pal digitalna kamera nedavno je lansirana u Indiji, predstavljajući najnovije dodatke u naprednoj Instax seriji. Sa CMOS senzorom od 1/5 inča i rezolucijom od 2560×1920 piksela, ova džepna digitalna kamera nudi vrhunsku kvalitetu slike. Namenjena deci i tinejdžerima, ova kamera ima okrugli dizajn i dolazi u pastelnim bojama. Sa cenom od 10.999 Rs, kamera je dostupna u pet različitih boja, kao i na veb stranici kompanije Fujifilm. Sa brojnim funkcijama poput mogućnosti snimanja do 50 fotografija kada nije povezana sa aplikacijom, Instax Pal je pogodan izbor za sve one koji žele trenutno uživanje u svetu fotografije.

Fujifilm Instax Pal digitalna kamera sa CMOS senzorom od 1/5 inča lansirana u Indiji: Cijena, karakteristike

Fujifilm Instax Pal je novi dodatak u Instax liniji digitalnih kamera koji je nedavno lansiran u Indiji. Ova kamera je kompaktna i dizajnirana je za djecu i tinejdžere. Ima CMOS senzor sa rezolucijom od 1/5 inča i primarnim filterom u boji. Također, ima mnoge značajke i funkcionalnosti koje je čine izuzetno privlačnom.

Fujifilm Instax Pal digitalna kamera sa CMOS senzorom od 1/5 inča lansirana u Indiji: Cijena, karakteristike

Fujifilm Instax Pal karakteristike

Instax Pal digitalna kamera nudi visoku rezoluciju od 2560×1920 piksela, što omogućava snimanje detaljnih i jasnih fotografija. Ova kamera je posebno dizajnirana za jednostavno i intuitivno korištenje, tako da čak i početnici mogu lako i brzo naučiti kako je koristiti. Također, kamera ima mogućnost snimanja do 50 fotografija kada nije povezana sa aplikacijom.

Cijena i dostupnost Fujifilm Instax Pal kamere

Fujifilm Instax Pal digitalna kamera se prodaje po cijeni od Rs. 10,999 u Indiji. Dostupna je na službenoj web stranici kompanije Fujifilm. Kupci mogu birati između pet različitih boja: Gem Black, Lavender Blue, Milky White, Pistachio Green i Powder Pink.

Fujifilm Instax Pal digitalna kamera sa CMOS senzorom od 1/5 inča lansirana u Indiji: Cijena, karakteristike

Specifikacije Fujifilm Instax Pal kamere

Fujifilm Instax Pal digitalna kamera ima CMOS senzor od 1/5 inča sa primarnim filterom u boji. Ova kamera nema ugrađeni tražilac niti foto pisač, već je namijenjena kao džepna digitalna kamera. Ima mogućnost snimanja u rezoluciji od 2560×1920 piksela i dolazi sa funkcijama poput bljeskalice, mikroSD utora i USB-C priključka za punjenje.

Dizajn i boje Fujifilm Instax Pal kamere

Fujifilm Instax Pal digitalna kamera ima atraktivan i zaobljen dizajn koji je privlačan djeci i tinejdžerima. Kamera je kompaktna i lako se nosi u džepu ili torbici. Dolazi u pet različitih boja, tako da korisnici mogu odabrati boju koja najbolje odgovara njihovom stilu i osobnosti.

Fujifilm Instax Pal digitalna kamera sa CMOS senzorom od 1/5 inča lansirana u Indiji: Cijena, karakteristike

Detalji o senzoru i rezoluciji Fujifilm Instax Pal kamere

Fujifilm Instax Pal digitalna kamera ima CMOS senzor od 1/5 inča sa primarnim filterom u boji. Ovaj senzor omogućava snimanje visokokvalitetnih fotografija sa rezolucijom od 2560×1920 piksela. Senzor ima dobar dinamički raspon i omogućava snimanje detaljnih i jasnih slika čak i u slabom osvjetljenju.

Mogućnosti snimanja i kapacitet Fujifilm Instax Pal kamere

Fujifilm Instax Pal digitalna kamera ima dvije glavne funkcije snimanja. U standardnom načinu rada, korisnici mogu snimati fotografije koristeći širokokutni objektiv. Kada se koristi ovaj način, kamera može snimiti do 50 fotografija bez mikroSD kartice. U daljinskom načinu rada, kamera se može povezati sa pametnim telefonom putem Bluetooth veze i korisnici mogu daljinski snimati slike putem Instax Pal aplikacije.

Funkcionalnosti Instax Pal aplikacije

Instax Pal aplikacija je kompatibilna sa Fujifilm Instax Pal digitalnom kamerom i pruža korisnicima dodatne funkcionalnosti i mogućnosti prilagođavanja. Korisnici mogu dodavati filtere, tekst i naljepnice na slike, kao i stvarati vlastite zvučne efekte za okidanje fotoaparata. Aplikacija također omogućava bežično preuzimanje fotografija sa kamere na pametni telefon.

Vrijeme punjenja i izdržljivost baterije Fujifilm Instax Pal kamere

Fujifilm Instax Pal digitalna kamera se puni putem USB-C priključka. Cijelo punjenje kamere traje otprilike 2-3 sata. Baterija kamere je izdržljiva i omogućava korisnicima da snimaju veliki broj fotografija prije nego što se baterija isprazni.

Povezivanje sa pametnim telefonom i daljinsko snimanje

Fujifilm Instax Pal digitalna kamera se može povezati sa pametnim telefonom putem Bluetooth veze. Kada je kamera povezana sa aplikacijom, korisnici mogu koristiti svoj pametni telefon kao daljinski okidač za snimanje fotografija. Ovo je posebno korisno kada korisnik želi napraviti grupnu fotografiju ili kada želi snimiti selfi.

Kritike i mišljenja o Fujifilm Instax Pal kameri

Fujifilm Instax Pal digitalna kamera je relativno nova na tržištu, pa nema mnogo kritika ili mišljenja o ovom proizvodu. Međutim, neki korisnici su izrazili zabrinutost zbog nedostatka ugrađenog tražila i foto pisača, smatrajući da su ove značajke bitne za instant kamere. Ipak, većina korisnika hvale dizajn, kvalitet fotografija i jednostavnost korištenja ove kamere.

Ukupno, Fujifilm Instax Pal digitalna kamera pruža atraktivan i jednostavan način za snimanje instant fotografija. Sa svojim kompaktnim dizajnom, visokom rezolucijom i mogućnošću daljinskog snimanja putem pametnog telefona, ova kamera će vam omogućiti da zabilježite posebne trenutke i podijelite ih sa svojim prijateljima i obitelji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.