Fujifilm Instax Pal digitalna kamera nedavno je lansirana u Indiji. Ova instant foto kamera, koja je prošle godine debitirala u Sjedinjenim Američkim Državama, sada je dostupna na indijskom tržištu. Ova digitalna kamera namijenjena je djeci i tinejdžerima, sa svojim kompaktnim i okruglim dizajnom koji dolazi u pastelnim bojama. Kamera ima 1/5-inčni CMOS senzor s primarnim filterom boja i rezolucijom od 2560 × 1920 piksela. Početna cijena kamere iznosi 10.999 Rs i dostupna je na službenoj web stranici kompanije. Kamera ne posjeduje ugrađeno tražilo ili foto printer, već samo jednostavan džepni aparat. Detalji o funkcijama i specifikacijama kamere kao i dostupne boje i opcije kupovine su također navedeni.

Fujifilm Instax Pal digitalna kamera lansirana u Indiji: Cijena, funkcije

Fujifilm Instax Pal digitalna kamera lansirana u Indiji: Cijena, funkcije

Fujifilm Instax Pal je digitalna kamera koja je nedavno lansirana na indijskom tržištu. Ova instantna filmska kamera je prvo predstavljena u Sjedinjenim Američkim Državama prošle godine i sada je dostupna i u Indiji. Ova digitalna kamera je posebno dizajnirana za djecu i tinejdžere, a dolazi u pet različitih pastelnih boja. U nastavku ćemo se detaljnije osvrnuti na cijenu, funkcije i specifikacije Fujifilm Instax Pal digitalne kamere.

Fujifilm Instax Pal dostupna u Indiji

Fujifilm Instax Pal digitalna kamera je nedavno predstavljena na indijskom tržištu. Kao instantna filmska kamera, ova kamera omogućava trenutno štampanje i dijeljenje fotografija. Sa svojim jedinstvenim dizajnom i zabavnim bojama, ova kamera je posebno namijenjena djeci i tinejdžerima koji vole fotografiju.

Fujifilm Instax Pal digitalna kamera lansirana u Indiji: Cijena, funkcije

Cijena Fujifilm Instax Pal digitalne kamere

Cijena Fujifilm Instax Pal digitalne kamere počinje od Rs. 10,999. Ova pristupačna cijena čini ovu kameru dostupnom velikom broju korisnika. Kupci mogu nabaviti ovu kameru putem Fujifilm-ove web stranice. Detachable ring strap i dodaci kao što su Link Mode switch koji omogućava brzo printanje fotografija sa Instax Link serijom printera mogu se kupiti odvojeno.

Specifikacije Fujifilm Instax Pal digitalne kamere

Fujifilm Instax Pal digitalna kamera dolazi sa brojnim specifikacijama koje je čine posebnom. Senzor ove kamere je 1/5-inčni CMOS senzor sa primarnim filterom za boje. Ovaj senzor omogućava rezoluciju fotografija od 2560×1920 piksela. Ova kamera ne posjeduje ugrađeno tražilo, ali dolazi sa flash-om, zvučnikom za zvuk okidanja, slotom za microSD karticu, power dugmetom i USB-C Type portom za punjenje.

Fujifilm Instax Pal digitalna kamera ima blendu f/2.2 i brzinu zatvarača od 1/4 sekunde do 1/8000 sekunde. Ova kamera dolazi i sa mogućnošću povezivanja putem Bluetootha sa smartphoneom, što omogućava bežično slanje fotografija na telefon. Također, baterija ove kamere se puni u roku od 2-3 sata.

Fujifilm Instax Pal digitalna kamera lansirana u Indiji: Cijena, funkcije

Dizajn i boje

Dizajn Fujifilm Instax Pal digitalne kamere je posebno prilagođen djeci i tinejdžerima. Ova kamera dolazi u okruglom obliku sa pastelnim bojama koje privlače mlađe korisnike. Dostupna je u pet različitih boja, uključujući Gem Black, Lavender Blue, Milky White, Pistachio Green i Powder Pink.

Dodatna oprema

Fujifilm Instax Pal digitalna kamera dolazi sa odvojivom ring strap trakom koja može služiti kao tražilo i postolje za kameru. Također, korisnici mogu kupiti i dodatnu opremu za ovu kameru, poput Link Mode switch-a koji omogućava brzo printanje fotografija putem Instax Link serijom printera.

Nedostatak ugrađenog tražila

Jedan od nedostataka Fujifilm Instax Pal digitalne kamere je odsustvo ugrađenog tražila. Ovo znači da korisnici moraju koristiti odvojivu ring strap traku kao tražilo prilikom slikanja.

Sensor i rezolucija

Fujifilm Instax Pal digitalna kamera dolazi sa 1/5-inčnim CMOS senzorom i rezolucijom od 2560×1920 piksela. Ovaj senzor omogućava visokokvalitetne fotografije koje zadovoljavaju potrebe većine korisnika.

Kapacitet snimanja bez povezivanja sa aplikacijom

Fujifilm Instax Pal digitalna kamera ima mogućnost snimanja do 50 fotografija čak i bez microSD kartice. Ovo omogućava korisnicima da zabilježe posebne trenutke čak i kada nisu u blizini svojeg telefona ili računara.

Standardni i daljinski način rada

Ova digitalna kamera dolazi sa dva načina rada. Standardni način rada omogućava korisnicima da nezavisno slikaju fotografije pritiskom na dugme na zadnjoj strani kamere. U ovom načinu rada, kamera može držati maksimalno 50 fotografija bez microSD kartice. Također, postoji i daljinski način rada, koji omogućava povezivanje Instax Pal kamere sa smartphoneom putem Bluetootha. Korisnici mogu daljinski slikati fotografije putem Instax Pal aplikacije i one će se automatski slati na telefon.

Aplikacija za Fujifilm Instax Pal

Fujifilm Instax Pal dolazi sa sopstvenom aplikacijom koja ima dodatne mogućnosti. Putem ove aplikacije, korisnici mogu kreirati prilagođene zvučne efekte prilikom okidanja, dodavati filtere, tekst i naljepnice na fotografije i još mnogo toga. Aplikacija omogućava bežično povezivanje sa smartphoneom i jednostavno dijeljenje fotografija na društvenim mrežama ili putem poruka.

Ukupno gledajući, Fujifilm Instax Pal digitalna kamera je pristupačna opcija za djecu i tinejdžere koji vole fotografiju. Sa svojim jednostavnim dizajnom i zabavnim bojama, ova kamera će vam omogućiti trenutno štampanje i dijeljenje posebnih trenutaka u vašem životu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.