DuckDuckGo je danas objavio lansiranje nove pretplatne usluge nazvane Privacy Pro, koja uključuje tri značajke usmjerene na zaštitu privatnosti. Ova pretplata omogućava korisnicima pristup VPN-om za anonimno pregledavanje i sigurne veze bez obzira na lokaciju, alat za uklanjanje ličnih podataka sa stranica koje prodaju informacije o korisnicima, kao i uslugu vraćanja identiteta u slučaju krađe identiteta. Privacy Pro je dostupan za instalaciju na maksimalno pet uređaja istovremeno, uključujući Mac, iPhone, iPad i ostale uređaje. Alat za uklanjanje ličnih podataka automatski skenira 50 stranica koje prodaju informacije, dok podrška za vraćanje identiteta uključuje angažiranog savjetnika koji će pomagati korisnicima u obnovi ukradenih računa i ispravljanju financijskih gubitaka. Ova nova pretplata je trenutno dostupna samo u Sjedinjenim Američkim Državama, a korisnici moraju koristiti najnoviju verziju DuckDuckGo preglednika kako bi iskoristili sve navedene značajke. Privacy Pro se može pretplatiti po cijeni od 9.99 dolara mjesečno ili 99.99 dolara godišnje.

DuckDuckGo predstavlja 3-u-1 Privacy Pro pretplatu sa VPN i alatom za uklanjanje ličnih podataka

DuckDuckGo predstavlja 3-u-1 ‘Privacy Pro’ pretplatu sa VPN i alatom za uklanjanje ličnih podataka

Uvod

DuckDuckGo je najavio lansiranje svoje nove pretplate pod nazivom Privacy Pro. Ova pretplata objedinjuje tri značajke usmjerene na privatnost koje će korisnicima omogućiti sigurno i anonimno surfanje internetom.

DuckDuckGo predstavlja 3-u-1 Privacy Pro pretplatu sa VPN i alatom za uklanjanje ličnih podataka

Opis Privacy Pro pretplate

Privacy Pro pretplata kombinuje tri ključne značajke koje pružaju dodatnu sigurnost i privatnost korisnicima. Ove značajke uključuju VPN za anonimno surfanje i sigurne veze, alat za uklanjanje ličnih podataka sa internet stranica koje prodaju informacije i obnovu identiteta u slučaju krađe identiteta.

Mogućnosti Privacy Pro pretplate

VPN za anonimno surfanje i sigurne veze

Jedna od glavnih mogućnosti Privacy Pro pretplate je VPN (Virtual Private Network) koji korisnicima omogućuje anonimno surfanje internetom i stvaranje sigurnih veza bez obzira na njihovu lokaciju. VPN štiti korisničke podatke enkripcijom i omogućuje pristup internetu putem anonimne IP adrese.

Uklanjanje ličnih podataka sa internet stranica koje prodaju informacije

Druga značajka Privacy Pro pretplate je alat za uklanjanje ličnih podataka sa internet stranica koje prodaju informacije. Ovaj alat redovno skenira 50 stranica koje prodaju informacije, kao što je Spokeo, i uklanja lične podatke korisnika sa tih stranica. Podaci se pritom spremaju na uređaju korisnika, a proces uklanjanja pokreće se kroz informacije koje korisnik pruži prilikom podešavanja pretplate. Sve ove aktivnosti mogu se pratiti putem posebne kontrole za praćenje rezultata.

Obnova identiteta u slučaju krađe identiteta

Treća značajka Privacy Pro pretplate je obnova identiteta u slučaju krađe identiteta. Tim stručnjaka pruža podršku korisnicima u procesu obnove u slučaju krađe identiteta. To uključuje obnovu ukradenih računa, zamjenu bankovnih kartica i drugih identifikacijskih dokumenata, povrat financijskih gubitaka i ispravljanje kreditnih izvještaja. Ova usluga djeluje kao važan dodatak sigurnosti i zaštiti identiteta korisnika.

DuckDuckGo predstavlja 3-u-1 Privacy Pro pretplatu sa VPN i alatom za uklanjanje ličnih podataka

Broj uređaja i metode korištenja Privacy Pro pretplate

Privacy Pro pretplata omogućuje korisnicima da istovremeno koriste pretplatu na do pet uređaja. To znači da mogu istovremeno koristiti VPN i druge značajke na svojim Mac računalima, iPhone-ima, iPad-ima i drugim uređajima. Pretplatu je također moguće aktivirati putem DuckDuckGo pretraživača, što korisniku omogućuje jednostavno korištenje svih značajki u istoj aplikaciji. Također je važno napomenuti da Privacy Pro pretplata filtrira promet kroz sve aplikacije i preglednike, pružajući potpunu zaštitu i privatnost korisniku.

Cijena i dostupnost

Cijena Privacy Pro pretplate iznosi $9.99 mjesečno ili $99.99 godišnje. Međutim, trenutno je pretplata dostupna samo korisnicima u Sjedinjenim Američkim Državama. Korisnici moraju koristiti najnoviju verziju DuckDuckGo pretraživača kako bi mogli koristiti sve značajke Privacy Pro pretplate.

Zahtjevi za korištenje Privacy Pro pretplate

Da bi korisnik mogao koristiti Privacy Pro pretplatu, potrebno je imati aktivnu pretplatu i koristiti najnoviju verziju DuckDuckGo pretraživača. Također je preporučljivo da korisnik ima stabilnu internetsku vezu kako bi u potpunosti iskoristio prednosti i mogućnosti pretplate.

Zaključak

DuckDuckGo’s Privacy Pro pretplata pruža korisnicima tri ključne značajke s ciljem poboljšanja privatnosti i sigurnosti. VPN omogućuje anonimno surfanje internetom i sigurne veze bez obzira na lokaciju, alat za uklanjanje ličnih podataka štiti korisnike od stranica koje prodaju informacije, dok obnova identiteta osigurava brzu i učinkovitu pomoć u slučaju krađe identiteta. Sve ove značajke donose dodatnu sigurnost korisnicima Privacy Pro pretplate.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.