Apple-ova inicijativa Swift Student Challenge 2024 donijela je iznimne dobitnike, koji su danas započeli primati čestitke i certifikate od strane Apple-a. Jedan od istaknutih dobitnika podijelio je slike pisma koje je dobio od Apple-a, u kojem su izraženi ponos i priznanje za kreativnost, strast prema kodiranju te predanost izradi izvrsnih aplikacija. Apple je ove godine odabrao ukupno 350 dobitnika, od kojih su 50 istaknuti dobitnici. Pobjednici su trebali primiti bežične slušalice AirPods Max, ali se čini da će Apple tu nagradu poslati odvojeno. Pored toga, istaknuti dobitnici pozvani su na poseban trodnevni događaj u Cupertino, tijekom kojeg će imati priliku susresti se s Apple inženjerima. Swift Student Challenge je godišnje natjecanje koje potiče učenike da stvaraju inovativne programske projekte koristeći Swift Playgrounds aplikaciju. Ocjena projekata temelji se na tehničkom dostignuću, kreativnosti ideja te sadržaju pisanih odgovora koji objašnjavaju projekt.

Dobitnici 2024 Swift Student Challenge dobili čestitke od strane Apple-a

Dobitnici 2024 Swift Student Challenge

Čestitamo svim dobitnicima 2024 Swift Student Challenge-a! Apple je odlučio nagraditi 350 pobjednika ovogodišnjeg izazova, uključujući 50 posebno istaknutih dobitnika. Ovi dobitnici su postigli izuzetan uspjeh i pokazali najbolje rezultate u ovogodišnjem izazovu. Kao priznanje njihovom radu, Apple je poslao pisma čestitke svakom od njih.

Pismo čestitke od Apple-a

Jedan od Distinguished Winner-a podijelio je sliku primljenog pisma od Apple-a. Na pismu stoji: „Čast nam je priznati tebe kao Distinguished Winner-a 2024 Swift Student Challenge-a. Tvoj app playground se svrstava među najbolje od najboljih u ovogodišnjem izazovu, pokazujući tvoju kreativnost, strast za kodiranje i predanost izradi izvrsnih aplikacija.

Stvarno si nas inspirirao i ne možemo dočekati da vidimo što ćeš sljedeće napraviti!“

Ovo je velika čast za sve dobitnike i dokaz njihove izvanredne izvedbe u izazovu. Apple je prepoznao njihov trud i talent te im poslao ovu posebnu čestitku.

Predstavljanje Distinguished Winner-a

Distinguished Winner-i su oni koji su postigli najviše rezultate među svim dobitnicima. Apple je odabrao 50 Distinguished Winner-a među ukupnim brojem dobitnika izazova. Oni su se posebno istaknuli svojim projektima i zaslužili su ovo prestižno priznanje.

Ovi Distinguished Winner-i su dokazali da imaju iznimnu tehničku vještinu, inovativne ideje i izvrsne pisane odgovore koji objašnjavaju njihov projekt. Njihovi projekti su inspiracija drugim sudionicima izazova i pokazuju visoku razinu strasti i predanosti kodiranju.

Slika primljenog pisma

Jedan Distinguished Winner podijelio je sliku primljenog pisma od Apple-a na društvenim mrežama. Na slici možemo vidjeti prepoznatljivo Appleovo pismo čestitke s posebnom porukom za njega. Ova slika je još jedan dokaz uspjeha i priznanja koje su ovi dobitnici dobili od Apple-a.

Nagrade za dobitnike

Kao nagradu za svoj izvanredan rad, dobitnici 2024 Swift Student Challenge-a dobit će AirPods Max slušalice. Ove visokokvalitetne slušalice pružaju vrhunski zvuk i izvrsno iskustvo slušanja glazbe.

AirPods Max slušalice

AirPods Max slušalice su najnoviji proizvod Apple-a u liniji AirPods slušalica. One kombiniraju vrhunsku tehnologiju i moderni dizajn kako bi pružile korisnicima nevjerojatno iskustvo slušanja glazbe. Ove slušalice imaju bogat zvuk, aktivno uklanjanje buke i mnoge druge napredne značajke.

Ovim nagradama, Apple želi dodatno motivirati dobitnike da nastave razvijati svoje vještine i ostvaruju svoje kreativne ideje. AirPods Max slušalice su savršen dodatak njihovom alatu za razvoj i stvaranje novih tehnoloških rješenja.

Raspodjela nagrada u zasebnoj pošiljci

Iako su dobitnici zaslužili i očekivali AirPods Max slušalice kao nagradu uz pismo čestitke, čini se da će Apple poslati ove nagrade u zasebnoj pošiljci. Ovo je samo dodatno iznenađenje i dokaz pažnje koju Apple posvećuje svojim dobitnicima.

Svaki dobitnik će dobiti svoje AirPods Max slušalice u zasebnom paketu kako bi se osigurala sigurna dostava i sprečila oštećenja. Ova posebna pošiljka dodatno ističe važnost i vrijednost ovih nagrada.

Dobitnici 2024 Swift Student Challenge dobili čestitke od strane Apple-a

Poziv za događaj u Apple Parku

Distinguished Winner-i su također dobili poseban poziv za događaj koji će se održati u Apple Parku u Cupertinu. Ovaj događaj je prilika za sudionike da se susretnu s Apple inženjerima, dobiju dodatne informacije i savjete te se inspiriraju za daljnji razvoj svog karijernog puta.

Događaj u Apple Parku u Cupertinu

Apple Park je sjedište Apple-a i jedno od najprepoznatljivijih mjesta u tehnološkoj industriji. Ovaj prekrasni kompleks dizajniran je kako bi potaknuo kreativnost i inovaciju. Na događaju, dobitnici će imati priliku istražiti prostor Apple Parka, sudjelovati u interaktivnim radionicama i dijeliti ideje s drugim sudionicima.

Ovo je izvanredna prilika da se mladi programeri susretnu s vrhunskim stručnjacima u industriji, što će im pružiti dragocjeno iskustvo i poticaj za daljnji razvoj. Apple je osmislio ovaj događaj kako bi podržao i potaknuo sljedeću generaciju programera da ostvare svoje snove.

Interakcija sa Apple inženjerima

Jedan od glavnih ciljeva događaja u Apple Parku je omogućiti dobitnicima da se susretnu s Apple inženjerima. Ovi stručnjaci će biti prisutni na događaju kako bi pružili podršku, odgovorili na pitanja i dijelili svoje znanje i iskustvo. Ova interakcija će biti dragocjena za dobitnike, jer će im omogućiti da nauče od najboljih u industriji i steknu uvid u proces razvoja aplikacija.

Ovi susreti sa stručnjacima u industriji pružit će dobitnicima priliku da prošire svoje znanje, razviju svoje vještine i steknu nove perspektive. Interakcija s Apple inženjerima bit će inspiracija za daljnji razvoj njihove karijere i otvorit će nove mogućnosti za njihov budući rad.

Distinguished Winner-i pozvani na događaj

Iako su svi dobitnici Swift Student Challenge-a imali priliku prijaviti se za sudjelovanje na posebnom događaju WWDC-a u Apple Parku, Distinguished Winner-i su dobili poseban poziv koji uključuje trodnevni događaj u samom Apple Parku. Ovaj događaj je namijenjen isključivo njima kako bi im se pružila još veća podrška i priznanje za njihov iznimni uspjeh.

Ovo je velika čast za Distinguished Winner-e i prilika koju treba iskoristiti. Ovaj događaj će im pružiti priliku da se povežu s vrhunskim stručnjacima, upoznaju druge talentirane mlade programere i razmijene ideje. To će biti inspirativno iskustvo koje će oblikovati njihovu budućnost.

Swift Student Challenge

Swift Student Challenge je godišnji izazov koji Apple organizira kako bi potaknuo i nagradio mlade programere i studente. Ovaj izazov traži od sudionika da stvore inovativne projekte koristeći Swift Playgrounds aplikaciju.

Zadatak Swift Student Challenge-a

Sudionici Swift Student Challenge-a dobivaju zadatak stvaranja kreativnog programskog projekta koristeći Swift Playgrounds aplikaciju. Ovaj zadatak je prilika da sudionici pokažu svoje tehničko znanje, kreativnost ideja i vještine u rješavanju problema.

Projekti koji su stvoreni u okviru ovog izazova mogu biti bilo koje vrste – igre, aplikacije, interaktivni sadržaji i mnoge druge. Važno je da projekti demonstriraju visoku razinu tehničke vještine i pokazuju inovativne pristupe programiranju.

Kriteriji ocjenjivanja projekata

Projekti sudionika Swift Student Challenge-a ocjenjuju se na temelju nekoliko kriterija. Ovi kriteriji uključuju tehničko postignuće, kreativnost ideja i sadržaj pisanog odgovora koji objašnjava projekt.

Tehničko postignuće ocjenjuje se na temelju razine složenosti koda, ispravnosti implementacije i izvedbe projekta. Kreativnost ideja ocjenjuje se na temelju originalnosti i inovativnosti koncepta projekta. Sadržaj pisanog odgovora ocjenjuje se na temelju jasnoće i cjelovitosti objašnjenja projekta, kao i sposobnosti izražavanja ideja.

Ovi kriteriji osiguravaju fer i objektivan proces ocjenjivanja projekata i postizanje najboljih rezultata. Apple prepoznaje talent i trud sudionika i želi nagraditi najbolje od najboljih.

Čestitamo još jednom svim dobitnicima 2024 Swift Student Challenge-a. Vaš uspjeh je izuzetan i inspirativan. Ova nagrada i poziv za događaj u Apple Parku su priznanje vaše izvanredne predanosti, talenta i strasti za kodiranjem. Nastavite napredovati i ostvarivati svoje snove, svijet tehnologije čeka na vas!

Dobitnici 2024 Swift Student Challenge dobili čestitke od strane Apple-a

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.