Dobijte obezbeđeni ažurirani 13.3″ Apple MacBook Pro za samo 235,97 dolara do 23. oktobra. Bilo da ste često poslovni putnik, radite na daljinu ili digitalni nomad, sigurno ne želite da nosite skup, težak laptop sa sobom svuda. Ipak, i dalje vam je potrebna dovoljno moćna mašina da efikasno obavljate posao. Idealno rešenje za tu kombinaciju je povoljan, lagan i visoko performantan laptop poput ovog renoviranog 13.3″ Apple MacBook Pro. Ima pametan dual-core 2.5GHz Intel Core i5 procesor sa turbo boost-om do 3.1GHz, 4GB RAM-a i 500GB HDD-a, što omogućava brzo i tečno funkcionisanje računara. Sva ta snaga i skladištenje nalaze se u ultralaganom i kompaktnom dizajnu težine samo 4.5 kilograma. Najbolje od svega, možete zaista raditi sa skoro bilo kog mesta zahvaljujući sedmosatnoj bateriji. Ovaj MacBook Pro iz 2012. godine ima ocenu „B“ za obnovu. Telo može imati manje udarce ili ogrebotine, ali su njegove mogućnosti i konekcije vredne toga. Ima po jedan port za Gigabit Ethernet, FireWire 800, Thunderbolt (do 10 Gbps) i MagSafe power port. Tu je takođe i Kensington bravica, slot za SDXC karticu, 2 USB 3.0 porta (do 5 Gbps) i 8 Super Drives. Takođe, punjač je uključen u kupovinu. Uživaćete u gledanju sadržaja iz vrhunskog kvaliteta na 2560 x 1600 Retina ekranu. Izgledaćete sjajno tokom Zoom sastanaka zahvaljujući 720p FaceTime HD kameri. Lako je videti zašto ova jedinica ima impresivnu ocenu 4.8 od 5 zvezdica od proverenih kupaca jer je zaista odlična opcija, posebno za udaljene poslove. Nabavite ovaj renovirani 13.3″ Apple MacBook Pro sa Intel Core i5 procesorom, 4GB RAM-a i 500GB HDD-a dok je dostupan za samo 235.97 dolara do 11:59 sati 23. oktobra, bez potrebe za kuponom. Cene i dostupnost se mogu promeniti.

Dobijte obezbeđeni ažurirani 13.3″ Apple MacBook Pro za samo 235,97 dolara do 23. oktobra

Dobijte obezbeđeni ažurirani 13.3″ Apple MacBook Pro za samo 235,97 dolara do 23. oktobra

Specifikacije refurbished MacBook Pro računara

Refurbished MacBook Pro računari su prethodno korišćeni i obnovljeni uređaji koji su prošli kroz proces provere, popravke i čišćenja kako bi se osigurala njihova funkcionalnost. Ovi uređaji imaju ažuriran hardver i softver kako bi vam pružili odlično iskustvo korišćenja.

Veličina i težina

Ovaj MacBook Pro model ima ekran od 13.3 inča i teži samo 4.5 funti. To ga čini lako prenosivim uređajem koji je pogodan za putovanja i rad na daljinu. Bez obzira da li ste poslovni putnik ili digitalni nomad, ovaj MacBook Pro će vam omogućiti da radite efikasno i produktivno.

Dobijte obezbeđeni ažurirani 13.3″ Apple MacBook Pro za samo 235,97 dolara do 23. oktobra

Powmagavanje

Refurbished MacBook Pro je opremljen Smart dual-core Intel Core i5 procesorom koji radi brzo i efikasno. Sa turbo boost tehnologijom, ovaj procesor može dostići brzinu od 3.1GHz kada je potrebno. Takođe, MacBook Pro ima 4GB RAM-a i 500GB hard disk prostora, što ga čini snažnim i pouzdanim uređajem za obavljanje zahtevnih zadataka.

Dizajn i stanje

Refurbished MacBook Pro ima ocenu „B“ stanja, što znači da ima neke manje kozmetičke nedostatke poput ogrebotina ili udubljenja na kućištu. Međutim, ovi nedostaci ne utiču na funkcionalnost uređaja. Pored toga, MacBook Pro ima kompaktan dizajn i laganu konstrukciju, što ga čini idealnim za korišćenje u pokretu.

Dobijte obezbeđeni ažurirani 13.3″ Apple MacBook Pro za samo 235,97 dolara do 23. oktobra

Portovi i konektori

Ovaj MacBook Pro model ima više portova i konektora koji vam omogućavaju da se lako povežete sa drugim uređajima. Portovi kao što su Gigabit Ethernet, FireWire 800, Thunderbolt i MagSafe omogućavaju brz i stabilan prenos podataka. Takođe, ovaj MacBook Pro ima SDXC slot, USB 3.0 portove i Super Drive za jednostavno čitanje i pisanje optičkih diskova.

Ekran i kamera

MacBook Pro ima izuzetno kvalitetan Retina ekran rezolucije 2560 x 1600 piksela. Ovaj ekran pruža jasnu sliku i oštre boje, što je idealno za gledanje video sadržaja i rad sa grafičkim materijalima. Takođe, ovaj MacBook Pro ima ugrađenu HD kameru za video pozive i konferencije.

Dobijte obezbeđeni ažurirani 13.3″ Apple MacBook Pro za samo 235,97 dolara do 23. oktobra

Ocena kupaca

Kupci su ovom MacBook Pro modelu dali visoku ocenu od 4.8 od 5 zvezdica. Oni su pohvalili performanse i pouzdanost ovog uređaja, kao i kvalitet ekrana i kamere. Takođe su istakli da su oduševljeni povoljnom cenom i mogućnošću da dobiju kvalitetan MacBook Pro po pristupačnoj ceni.

Cijena i dostupnost

Ovaj refurbished MacBook Pro je dostupan po ceni od samo 235,97 dolara do 23. oktobra. To je izuzetno povoljna cena za uređaj ovakvih performansi. Međutim, treba imati na umu da su cene i dostupnost podložni promenama, pa je važno da se što pre odlučite i iskoristite ovu ponudu dok je još aktuelna.

Dobijte obezbeđeni ažurirani 13.3″ Apple MacBook Pro za samo 235,97 dolara do 23. oktobra

Kako dobiti MacBook Pro po povoljnoj cijeni

Da biste dobili ovaj refurbished MacBook Pro po povoljnoj ceni, jednostavno posetite veb stranicu TechRepublic do 23. oktobra. Na stranici ćete pronaći detalje o ponudi, kao i informacije o tome kako da obavite kupovinu. Važno je da se prijavite na veb stranicu i pratite uputstva za kupovinu kako biste dobili MacBook Pro po povoljnoj ceni.

Zaključak

Refurbished MacBook Pro je odličan izbor za one koji žele kvalitetan laptop po pristupačnoj ceni. Ovaj MacBook Pro pruža izuzetne performanse i ima sve potrebne funkcionalnosti za efikasno obavljanje poslovnih zadataka. Takođe, njegova prenosivost i dugotrajna baterija čine ga idealnim za putovanja i rad na daljinu. Ako želite da dobijete ovaj MacBook Pro po povoljnoj ceni, požurite i iskoristite ovu ponudu do 23. oktobra. Ne propustite priliku da dobijete vrhunski laptop po povoljnoj ceni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.