Disney Plus je popularna platforma za strimovanje sadržaja koja je nedavno donijela dobre vijesti korisnicima. Naime, trenutno je moguće dobiti značajan popust na pretplatu, što je značajno smanjilo cijenu. Međutim, ta radost će biti kratkog vijeka jer će se cijene povećati već 1. novembra. Nova mjesečna cijena će iznositi 10,99 eura, dok korisnici trenutno mogu uživati u popustu od 80% na prva tri mjeseca pretplate, što znači da samo plaćaju 1,99 eura mjesečno. Nakon tri mjeseca, cijena će se vratiti na svoj prijašnji nivo. Iako još nije poznato hoće li se to povećanje odraziti na postojeće pretplatnike, ovo su svakako bitne informacije za sve koji uživaju u sadržaju koji Disney Plus nudi.

Disney Plus je sada jeftiniji, ali će nakon toga doći do povećanja cijene

Disney Plus je sada jeftiniji, ali će nakon toga doći do povećanja cijene

Disney Plus je popularna streaming platforma koja nudi širok izbor sadržaja za gledanje uključujući i originalne Disney filmove, TV serije, dokumentarce i mnoge druge. Nedavno su objavili vijest koja će zainteresovati nove pretplatnike, ali može izazvati zabrinutost kod postojećih korisnika. Naime, trenutno se Disney Plus nudi po znatno nižoj cijeni, ali se očekuje da će nakon tri mjeseca doći do povećanja cijene.

Pogledajte Disney plus na svom novom iPhoneu 15. iPhone 15 je dostupan u ovim bojama.

Cijene će se povisiti 1. novembra, a nova cijena će biti 10,99 eura mjesečno

Prema najavama Disney Plus-a, cijene pretplate će se povisiti od 1. novembra. Nova cijena će biti 10,99 eura mjesečno. Ovo značajno povećanje cijene može izazvati negativne reakcije kod pretplatnika, posebno onih koji su se navikli na nisku cijenu.

Trenutno se nudi popust od 80% na prva tri mjeseca pretplate, pa je cijena samo 1,99 eura mjesečno

Da bi privukli nove korisnike, Disney Plus je odlučio ponuditi privremeni popust na pretplatu. Trenutno se nudi popust od 80% na prva tri mjeseca, pa je cijena samo 1,99 eura mjesečno. Ovo je atraktivna ponuda za sve one koji su razmišljali o pretplati na ovu platformu, ali je važno napomenuti da će nakon tri mjeseca cijena ponovno biti povisena.

Nakon tri mjeseca cijena će se ponovno povećati na 10,99 eura mjesečno

Iako je trenutno Disney Plus dostupan po veoma niskoj cijeni, korisnici se moraju pripremiti na povećanje cijene nakon tri mjeseca. Nakon isteka promotivnog perioda, cijena pretplate će se vratiti na 10,99 eura mjesečno. Ovo znači da će pretplatnici morati platiti znatno više za pristup svim Disney Plus sadržajima.

Još nije poznato da li će povećanje cijene utjecati na postojeće pretplatnike

Jedno od glavnih pitanja koje se postavlja je kako će povećanje cijene utjecati na postojeće pretplatnike. Do sada, Disney Plus nije objavio detalje o tome da li će i postojeći korisnici morati platiti veću cijenu ili će zadržati trenutnu cijenu. Ova neizvjesnost može izazvati frustracije kod postojećih pretplatnika, posebno ako oni nisu informisani o promjenama na vrijeme.

Novo sniženje cijene Disney Plus-a

Disney Plus je odlučio privući nove korisnike posebnom ponudom koja uključuje sniženu cijenu za prvih tri mjeseca pretplate.

Popust od 80% na prva tri mjeseca

Ova posebna ponuda omogućava novim pretplatnicima da koriste Disney Plus po veoma pristupačnoj cijeni. Popust od 80% vrijedi za prva tri mjeseca pretplate, što znači da će korisnici plaćati samo 1,99 eura mjesečno. Ovo je povoljna prilika za sve one koji su zainteresovani za sadržaj Disney Plus-a, ali su se možda ranije suzdržavali od pretplate zbog više cijene.

Cijena samo 1,99 eura mjesečno

Snižena cijena Disney Plus pretplate na samo 1,99 eura mjesečno je veoma privlačna. Ova niska cijena omogućava korisnicima da uživaju u svim sadržajima koji su dostupni na ovoj platformi po veoma pristupačnoj cijeni. Međutim, važno je naglasiti da je ova cijena privremena i da će nakon tri mjeseca doći do povećanja.

Disney Plus je sada jeftiniji, ali će nakon toga doći do povećanja cijene

Povećanje cijene na Disney Plus-u

Disney Plus je odlučio povećati cijenu svog streaming servisa nakon određenog vremenskog perioda.

Cijene će se povisiti 1. novembra

Disney Plus je najavio povećanje cijene pretplate od 1. novembra. Ovo je vijest koja će iznenaditi mnoge korisnike, posebno one koji su se navikli na nisku cijenu koja je trenutno dostupna. Nakon ovog datuma, nova cijena će biti 10,99 eura mjesečno.

Nova cijena će biti 10,99 eura mjesečno

Nova cijena Disney Plus pretplate će biti 10,99 eura mjesečno. Ovo značajno povećanje cijene može biti razlog za zabrinutost kod mnogih pretplatnika, posebno ako su se navikli na trenutnu nisku cijenu. Važno je napomenuti da će ova nova cijena važiti nakon isteka promotivnog perioda od tri mjeseca.

Cijena je trenutno 1,99 eura mjesečno

Trenutna cijena Disney Plus pretplate iznosi samo 1,99 eura mjesečno zahvaljujući popustu na prva tri mjeseca. Ovo je privremena cijena koja je privukla mnogo novih korisnika, ali je važno znati da će se nakon tri mjeseca cijena ponovno povećati.

Povećanje cijene nakon tri mjeseca

Nakon tri mjeseca korištenja Disney Plus platforme po sniženoj cijeni, pretplatnici će se suočiti sa povećanjem cijene. Nakon isteka promotivnog perioda, cijena pretplate će se vratiti na 10,99 eura mjesečno. Ovo može predstavljati problem za neke korisnike koji su se navikli na nižu cijenu i morati će donijeti odluku da li će nastaviti sa pretplatom po višoj cijeni.

Disney Plus je sada jeftiniji, ali će nakon toga doći do povećanja cijene

Nepoznato je kako će povećanje cijene utjecati na postojeće pretplatnike

Jedna od najvećih neizvjesnosti je kako će povećanje cijene utjecati na postojeće pretplatnike. Disney Plus još uvijek nije objavio detalje o tome da li će postojeći korisnici morati plaćati višu cijenu ili će im biti ponuđena opcija da zadrže trenutnu cijenu. Ova informacija je veoma važna za postojeće korisnike koji su navikli na nisku cijenu i žele da znaju kako će se promjena odraziti na njihovu pretplatu. Ukoliko Disney Plus ne ponudi povoljne opcije za postojeće pretplatnike, može doći do gubitka korisnika koji će se odlučiti za prekid pretplate ili prelazak na druge streaming platforme.

Disney Plus je sada jeftiniji, ali će nakon toga doći do povećanja cijene

1 thoughts on “Disney Plus je sada jeftiniji, ali će nakon toga doći do povećanja cijene

  1. Pingback: iPhone 15 Pro Max neće imati povećanje osnovne konfiguracije skladišta - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.