Demo verzija igre Final Fantasy VII Rebirth je sada dostupna na PlayStation Storeu. Ova igra će biti druga u trilogiji remakea FF7 i Square Enix je obećao više minigames i poslova u novoj igri. Demo verzija omogućava igranje kao Cloud i Sephiroth, a prikazan je i novi trejler sa pričom koji se fokusira na sukob između ova dva lika. Planiran izlazak igre je 29. februara na PS5, a igra će imati i performance i graphics mode za bolje iskustvo igranja. Ova demo verzija će se posebno fokusirati na Nibelheim incident koji se dogodio prije početka priče igre. Ovo je drugi dio trilogije remakea originalne igre Final Fantasy VII, a igra će pratiti priču Clouda i njegovih prijatelja u potrazi za Sephirothom.

Demo verzija igre Final Fantasy VII Rebirth sada je dostupna na PlayStation Storeu

Demo verzija igre Final Fantasy VII Rebirth

Dostupna na PlayStation Storeu

Demo verzija igre Final Fantasy VII Rebirth, nadolazećeg remeika kultne igre Final Fantasy VII, sada je dostupna za preuzimanje na PlayStation Storeu. Ova demo verzija pruža igračima priliku da isprobaju neke od novih funkcionalnosti i detalja ove igre prije njenog zvaničnog izlaska.

Trilogija remakea FF7

Igra će biti druga u trilogiji remakea FF7

Final Fantasy VII Rebirth je druga igra u trilogiji remakea originalne igre Final Fantasy VII. Ova trilogija ima za cilj da preoblikuje i osvježi priču i gameplay doživljaj koji je igračima pružila originalna igra.

Demo verzija igre Final Fantasy VII Rebirth sada je dostupna na PlayStation Storeu

Igranje kao Cloud i Sephiroth

Demo omogućava igranje kao Cloud i Sephiroth

Jedna od najuzbudljivijih karakteristika demo verzije igre Final Fantasy VII Rebirth je mogućnost da igrači uđu u kožu dva ključna lika – Clouda i Sephirotha. Kroz demo verziju, igrači će moći da istraže vještine i sposobnosti ovih likova, kao i njihovu interakciju u igri.

Više minigames i poslova

Square Enix obećava više minigames i poslova u novoj igri

Square Enix, razvojni tim ove igre, obećava da će Final Fantasy VII Rebirth donijeti više minigames i poslova u odnosu na originalnu igru. Ovo će igračima pružiti dodatne mogućnosti za istraživanje svijeta igre i zaradu nagrada, dodajući više dubine i raznolikosti gameplay iskustvu.

Demo verzija igre Final Fantasy VII Rebirth sada je dostupna na PlayStation Storeu

Novi trejler sa pričom

Prikazan je novi trejler sa pričom, fokusiran na sukob između Clouda i Sephirotha

U svrhu najave i uzbuđenja igrača, tim Square Enix prikazao je novi trejler sa pričom za igru Final Fantasy VII Rebirth. Ovaj trejler ima poseban fokus na sukob između glavnih likova – Clouda i Sephirotha, otkrivajući nekoliko intrigantnih detalja o njihovoj vezi i motivima.

Dostupnost igre na PS5

Igra će biti dostupna od 29. februara na PS5

Igra Final Fantasy VII Rebirth će biti dostupna za igranje na konzoli PlayStation 5 od 29. februara. Uz poboljšanu grafiku i performanse koje PS5 nudi, ova igra pružaće igračima jedinstveno iskustvo uživajući u ljepoti i akciji ove remeikovane avanture.

Performance i graphics mode

Igra će imati performance i graphics mode

Final Fantasy VII Rebirth će omogućiti igračima da biraju između dva moda – performance i graphics mode. Performance mod će podržati konstantnih 60 sličica u sekundi, dok će graphics mod pružati impresivne vizualne efekte i detalje na račun nešto niže brzine prikaza. Ovo će igračima omogućiti da prilagode gameplay iskustvo prema svojim preferencijama.

Fokus demo verzije na Nibelheim incidentu

Demo će se fokusirati na Nibelheim incident koji se dogodio prije početka priče igre

Demo verzija igre Final Fantasy VII Rebirth će se fokusirati na Nibelheim incident, ključni događaj koji se dešava prije početka priče glavne igre. Kroz ovaj događaj, igrači će biti uvučeni u priču i svijet igre, stvarajući osjećaj intrige i uzbuđenja za ono što slijedi.

Izlazak drugog dijela trilogije remakea

Izlazi drugi dio trilogije remakea originalne igre Final Fantasy VII

Final Fantasy VII Rebirth je druga igra u trilogiji remakea originalne igre Final Fantasy VII. Nakon uspješnog izlaska prve igre u trilogiji, igrači su nestrpljivi da iskuse nastavak ove remeikovane avanture.

Priča o Cloudu i njegovim prijateljima

Igra će pratiti priču Clouda i njegovih prijatelja u potrazi za Sephirothom

Priča igre Final Fantasy VII Rebirth će pratiti avanture Clouda, glavnog protagoniste, i njegovih prijatelja dok se upuštaju u opasnu potragu za Sephirothom – zlobnim protivnikom koji prijeti da uništi svijet. Ova priča donosi napetost, akciju i emotivne trenutke, nudeći igračima dublji uvid u likove i svijet ove remeikovane igre.

Uz demo verziju igre Final Fantasy VII Rebirth, igrači će dobiti priliku da isprobaju novu igru prije izlaska, istraže svijet, upoznaju ključne likove i uživaju u poboljšanom gameplay iskustvu. Sa izlaskom igre na PlayStation 5, igrači će biti u mogućnosti da dožive ovaj remeik na najvišem nivou kvaliteta. Final Fantasy VII Rebirth je igra koja će oduševiti fanove serijala i nove igrače koji se prvi put upuštaju u ovu epsku avanturu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.