CNBC je nedavno podijelio duboki izvještaj i video koji pružaju rijedak uvid u napore koje Apple ulaže u proizvodnji čipova. U ovom izvještaju se sumira povijest proizvodnje čipova u ovoj tehnološkoj kompaniji, ali također otkriva i buduće planove koje Apple ima u pogledu čipova. Ovaj video nam donosi komentare Johnyja Sroujija, šefa proizvodnje čipova, i Johna Ternusa, šefa hardverskog inženjeringa. Međutim, iako je izvještaj informativan, Apple je ipak zadržao tajanstvenu šutnju o detaljima svojih budućih planova.

CNBC dijeli duboki izvještaj o naporima Applea u proizvodnji čipova

I. Duboki izvještaj o naporima Applea u proizvodnji čipova

Apple je nedavno dobio priznanje za svoje napore u proizvodnji čipova u jednom dubokom izvještaju koji je podijeljen od strane CNBC-a. Izvještaj je dao rijedak uvid u laboratorij Applea za testiranje čipova u Kaliforniji i istaknuo važnost proizvodnje čipova za kompaniju. U ovom članku ćemo se temeljito baviti svakim aspektom izvještaja kako bismo dobili bolji uvid u napore Applea u proizvodnji čipova.

II. Rijedak uvid u laboratorij Applea za testiranje čipova

Jedna od najzanimljivijih informacija iz ovog dubokog izvještaja je rijedak uvid u laboratorij Applea za testiranje čipova. Laboratorij je opremljen najnaprednijom tehnologijom i ima tim stručnjaka koji se posvećeno bave testiranjem svih čipova prije njihovog puštanja u proizvodnju. U ovom laboratoriju se provode rigorozni testovi performansi, sigurnosti i pouzdanosti čipova, kako bi Apple mogao osigurati najbolje moguće iskustvo korisnicima.

CNBC dijeli duboki izvještaj o naporima Applea u proizvodnji čipova

III. Povijest proizvodnje čipova u Appleu

Duboki izvještaj također pruža povijest proizvodnje čipova u Appleu. Kompanija je u prošlosti bila ovisna o dobavljačima čipova, ali su shvatili da je interna proizvodnja čipova ključna za njihovu neovisnost, inovaciju i konkurentnost na tržištu. Ubrzo nakon što su preuzeli kontrolu nad proizvodnjom čipova, Apple je počeo voditi revoluciju u industriji čipova svojim vlastitim dizajnima i tehnologijom.

IV. Budući planovi kompanije

Izvještaj daje i uvid u buduće planove kompanije u vezi proizvodnje čipova. Iako Apple nije dao mnogo detalja, mogu se očekivati daljnji napredak i inovacije u dizajnu i tehnologiji čipova. Kompanija se aktivno oslanja na svoje interne kapacitete kako bi ostvarila svoje ciljeve u proizvodnji čipova i planira značajno ulaganje u istraživanje i razvoj, kao i proširenje laboratorija za testiranje čipova.

CNBC dijeli duboki izvještaj o naporima Applea u proizvodnji čipova

V. Komentari Johnyja Sroujija, šefa proizvodnje čipova Applea

Jedan od ključnih aktera u ovom dubokom izvještaju je Johny Srouji, šef proizvodnje čipova Applea. Srouji je podijelio svoje razmišljanje o važnosti internog dizajna i proizvodnje čipova za Apple. Istaknuo je kako je intenziviranje kapaciteta unutar kompanije ključno za osiguravanje fleksibilnosti, brže vrijeme do tržišta i bolju kontrolu kvalitete proizvoda. Srouji je naglasio i važnost timskog rada i suradnje između inženjerskog tima i laboratorija za testiranje.

VI. Komentari Johna Ternusa, šefa hardverskog inženjeringa

Druga osoba koja je podijelila svoje stavove u videu je John Ternus, šef hardverskog inženjeringa u Appleu. Ternus je istaknuo važnost proizvodnje čipova u svim Apple uređajima i njihovu ulogu u omogućavanju inovacija i boljeg korisničkog iskustva. On je naglasio kako je dizajniranje i proizvodnja čipova ključna kompetencija za Apple, koja im omogućava postizanje visoke integracije hardvera i softvera te brže prilagođavanje promjenama na tržištu.

CNBC dijeli duboki izvještaj o naporima Applea u proizvodnji čipova

VII. Nedostatak informacija o budućim planovima

Unatoč dubokom izvještaju i rijetkom uvidu u proizvodnju čipova u Appleu, kompanija nije pružila mnogo detalja o svojim budućim planovima. Iako su jasno istaknuti napori koje Apple poduzima u proizvodnji čipova, ostaje nejasno što točno možemo očekivati u budućnosti. Ipak, s obzirom na predanost internim kapacitetima, suradnju između timova i ulaganje u istraživanje i razvoj, možemo biti sigurni da će Apple nastaviti voditi revoluciju u industriji čipova i nastaviti inovirati u proizvodnji vlastitih čipova.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.