Certificirani obnovljeni modeli Apple Watch Ultra 2 sada su dostupni na Appleovoj obnovljenoj prodavnici u SAD-u. Ovo je prvi put da su ovi uređaji dostupni kao obnovljeni od kada su pušteni u prodaju u septembru. Trenutno, možete kupiti obnovljene Ultra 2 modele sa plavom, narandžastom ili belom narukvicom za 679 dolara, u poređenju sa njihovom novom verzijom koja košta 799 dolara. Važno je napomenuti da, kao i novi modeli, obnovljeni modeli takođe imaju isključenu aplikaciju za merenje kiseonika u krvi zbog trenutnih pravnih problema sa kompanijom Masimo. Dostupnost ovih uređaja počela je i u Ujedinjenom Kraljevstvu i Kini ranije ovog meseca, dok još uvek nisu dostupni obnovljeni modeli Apple Watch Series 9.

Certificirani obnovljeni Apple Watch Ultra 2 modeli sada dostupni na Appleovoj obnovljenoj prodavnici u SAD-u.

Certificirani obnovljeni Apple Watch Ultra 2 modeli

Apple danas počinje prodavati certificirane obnovljene modele Apple Watch Ultra 2 u SAD-u, prvi put od kada je uređaj izdan u septembru. Ovi obnovljeni modeli su dostupni na Appleovoj obnovljenoj prodavnici i predstavljaju odličnu opciju za korisnike koji žele da uštede novac, ali i da imaju visokokvalitetan pametni sat.

Appleovi certificirani obnovljeni modeli

Certificirani obnovljeni modeli Apple Watch Ultra 2 su profesionalno testirani i revitalizovani od strane Applea. To znači da su prošli sve neophodne procedure za proveru i popravku, kako bi bili u potpunosti funkcionalni i kao novi. Apple osigurava da svi obnovljeni uređaji zadovoljavaju iste standarde kvaliteta kao i potpuno novi uređaji.

Apple Watch Ultra 2 dostupni na Appleovoj obnovljenoj prodavnici u SAD-u

Ovi obnovljeni modeli Apple Watch Ultra 2 su dostupni isključivo na Appleovoj obnovljenoj prodavnici u SAD-u. Kako bi bili sigurni da kupujete originalni certificirani obnovljeni uređaj, preporučuje se da posetite zvaničnu prodavnicu ili sajt Applea.

Certificirani obnovljeni Apple Watch Ultra 2 modeli sada dostupni na Appleovoj obnovljenoj prodavnici u SAD-u.

Prvi put dostupni od septembra

Apple Watch Ultra 2 je prvobitno izdan u septembru, ali do sada nije bio dostupan kao obnovljeni model. Ova nova opcija će omogućiti korisnicima da kupe Apple Watch Ultra 2 po sniženoj ceni u odnosu na novi uređaj.

Raspoložive boje i cijene

Certificirani obnovljeni modeli Apple Watch Ultra 2 su dostupni sa plavom, narandžastom ili bijelom narukvicom. Cijena ovih obnovljenih modela je 679 dolara, dok je cijena novih modela 799 dolara. To znači da imate priliku da uštedite novac kupovinom obnovljenog uređaja, bez kompromisa po pitanju kvaliteta.

Deaktivirana aplikacija za mjerenje kiseonika u krvi

Na obnovljenim modelima Apple Watch Ultra 2 je aplikacija za mjerenje kiseonika u krvi deaktivirana. Ova odluka je rezultat sudskog spora sa kompanijom Masimo, koja je tvrdila da Appleova aplikacija krši njihove patente. Iako se Apple žali na ovu odluku, trenutno je aplikacija deaktivirana na obnovljenim modelima. Međutim, ako se Appleova žalba prihvati, postoji mogućnost da će aplikacija biti ponovno aktivirana putem ažuriranja softvera.

Certificirani obnovljeni Apple Watch Ultra 2 modeli sada dostupni na Appleovoj obnovljenoj prodavnici u SAD-u.

Raspoloživost i funkcionalnost

Certificirani obnovljeni modeli Apple Watch Ultra 2 su dostupni i u Ujedinjenom Kraljevstvu i Kini. Takođe, aplikacija za mjerenje kiseonika u krvi na ovim modelima ostaje funkcionalna izvan SAD-a. Međutim, važno je napomenuti da trenutno nema dostupnih obnovljenih modela za Apple Watch Series 9.

Ograničena garancija

Certificirani obnovljeni modeli Apple Watch Ultra 2 dolaze sa ograničenom garancijom od strane Applea. Ova garancija pokriva fabričke greške i probleme u radu, što pruža dodatnu sigurnost korisnicima. U slučaju bilo kakvih problema sa uređajem, korisnici se mogu obratiti Appleovoj službi za podršku radi rešavanja problema.

Prednosti kupovine obnovljenih proizvoda

Postoje mnoge prednosti kupovine certificiranih obnovljenih proizvoda, uključujući i Apple Watch Ultra 2. Evo nekoliko ključnih prednosti koje treba imati u vidu:

Ušteda novca

Jedna od glavnih prednosti kupovine obnovljenih proizvoda je ušteda novca. Obnovljeni modeli su obično dostupni po nižoj ceni u odnosu na nove modele, što predstavlja značajnu prednost za kupce koji žele da dobiju visokokvalitetan proizvod po povoljnijoj ceni.

Unaprijed testirani i certificirani od strane Applea

Svi obnovljeni modeli Apple Watch Ultra 2 su detaljno testirani i certificirani od strane Applea. To znači da su prošli stroge testove kvaliteta i sigurnosti kako bi se osiguralo da su u potpunosti ispravni i funkcionalni. Kupovinom obnovljenog modela možete biti sigurni da je proizvod prošao sve neophodne procedure za proveru i da je u vrhunskom stanju.

Iste karakteristike kao i novi uređaji

Certificirani obnovljeni modeli Apple Watch Ultra 2 imaju iste karakteristike kao i novi uređaji. To znači da ćete dobiti iste napredne funkcije i mogućnosti koje se nude sa novim modelima, ali po nižoj ceni. Nećete morati da se odreknete vrhunskog iskustva samo zato što kupujete obnovljeni uređaj.

Konkurencija i opcije

Na tržištu postoji nekoliko drugih opcija za pametne satove koje se mogu smatrati konkurencijom Apple Watch Ultra 2. Među popularnim konkurentima su Samsung Galaxy Watch, Garmin Forerunner i Fitbit Versa. Svaki od ovih pametnih satova ima svoje specifičnosti i prednosti, pa je važno pažljivo istražiti i uporediti opcije pre donošenja odluke.

Razlike između Ultra 2 modela i drugih pametnih satova mogu se manifestovati u pogledu funkcija, dizajna, kompatibilnosti sa drugim uređajima i softverskih mogućnosti. Budući da svaki korisnik ima različite potrebe i preferencije, važno je pronaći pametni sat koji najbolje odgovara vašim individualnim zahtjevima.

Recenzije korisnika

Kao sa svakim proizvodom, recenzije korisnika su važan faktor pri donošenju odluke o kupovini. Iskustva korisnika sa certificiranim obnovljenim modelima Apple Watch Ultra 2 su raznolika. Neki korisnici su izrazili zadovoljstvo visokom kvalitetom uređaja i funkcionalnostima koje nudi, dok su drugi izrazili nezadovoljstvo zbog određenih problema koji su se javili nakon kupovine.

Važno je uključiti korisničke recenzije u proces donošenja odluke, ali imati na umu da iskustva korisnika mogu biti subjektivna. Preporučljivo je prikupiti što više informacija o proizvodu i razmotriti različite perspektive kako bi se donela informisana odluka o kupovini.

Appleova obnovljena prodavnica

Appleova obnovljena prodavnica je zvanični kanal za kupovinu certificiranih obnovljenih proizvoda, uključujući i Apple Watch Ultra 2. Ova prodavnica pruža dodatnu sigurnost kupcima, jer garantuje da su svi proizvodi prošli testove kvaliteta i da zadovoljavaju visoke standarde Applea.

Pored Apple Watch Ultra 2, na obnovljenoj prodavnici možete pronaći i druge certificirane obnovljene proizvode, kao što su iPhone, iPad, Mac računari i drugi Apple proizvodi. Ova prodavnica pruža jedinstvenu priliku za kupovinu visokokvalitetnih uređaja po povoljnijim cenama.

Zaključak

Certificirani obnovljeni modeli Apple Watch Ultra 2 su odlična opcija za korisnike koji žele da uštede novac, ali i da imaju visokokvalitetan pametni sat. Ovi modeli su profesionalno testirani i revitalizovani od strane Applea, i dolaze sa ograničenom garancijom koja pokriva fabričke greške i probleme u radu.

Apple Watch Ultra 2 je dostupan u nekoliko boja sa različitim narukvicama, a cijena obnovljenih modela je povoljnija u odnosu na nove. Iako je aplikacija za mjerenje kiseonika u krvi trenutno deaktivirana na obnovljenim modelima, postoji mogućnost da će biti ponovno aktivirana putem ažuriranja softvera.

Kupovina obnovljenih proizvoda ima mnoge prednosti, uključujući uštedu novca, osiguranje kvaliteta od strane Applea i iste karakteristike kao i novi uređaji. Kao kupac, možete pronaći i druge opcije za pametne satove na tržištu, ali je važno pažljivo razmotriti svoje potrebe i uporediti karakteristike različitih modela.

Preporučljivo je pročitati korisničke recenzije kako biste dobili bolji uvid u iskustva drugih korisnika. Appleova obnovljena prodavnica je pouzdan izvor za kupovinu certificiranih obnovljenih proizvoda, a pored Apple Watch Ultra 2, možete pronaći i druge Apple proizvode na ovoj prodavnici.

Ukoliko želite iskoristiti prednosti certificiranih obnovljenih uređaja, Apple Watch Ultra 2 je odličan izbor. Uživajte u svim naprednim funkcijama i mogućnostima koje ovaj pametni sat nudi, po povoljnijoj ceni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.