Calex proizvodi pametne lampe sa podrškom za Apple HomeKit. Ovaj brend nudi širok izbor pristupačnih pametnih lampi koje se mogu lako integrisati u Apple HomeKit. Ono što je posebno privlačno kod ovih lampi jeste to da ne zahtevaju hub. Samo kupite lampu, preuzmete aplikaciju i odmah možete početi koristiti. Na primer, Calex Smart Wifi LED Filament – E27 – Dimabilno – 7W je dimabilna lampa koja vam omogućava podešavanje različitih nijansi svetla. Takođe, tu je i Calex Smart Wifi LED – GU10 – Dimabilno – 5W, set od dve GU-10 spot lampe koje se lako kontrolišu putem Calex Smart aplikacije. Za ljubitelje različitih boja, postoji Calex Smart Wifi LED RGB – E27 – Dimabilno – 9,4W, set od dve RGB lampe koje dolaze u različitim bojama i omogućavaju promenu boje i svetlosti. Sve ove lampe se mogu kontrolisati putem Calex Smart aplikacije, koja takođe omogućava programiranje različitih scenarija. Aplikacija je besplatno dostupna u App Storeu.

Calex proizvodi pametne lampe sa podrškom za Apple HomeKit

Calex proizvodi pametne lampe sa podrškom za Apple HomeKit

Calex je brend koji se ističe po svom širokom izboru pristupačnih pametnih lampi koje se mogu integrisati u Apple HomeKit. Ove lampe ne zahtevaju hub za njihovo funkcionisanje, što znači da samo trebate kupiti lampu i preuzeti aplikaciju kako biste odmah mogli početi koristiti svoju pametnu rasvetu.

Lampe za koje se ovde govori, ne treba hub

Ono što je posebno impresivno kod Calex pametnih lampi je činjenica da ne zahtevaju hub za njihovu upotrebu. To znači da ne morate dodatno da kupujete i konfigurišete dodatne uređaje kako bi lampe radile. Samo kupite lampu, preuzmete aplikaciju i već ste spremni za upotrebu.

Calex proizvodi pametne lampe sa podrškom za Apple HomeKit

Calex Smart Wifi LED Filament – E27 – Dimabilno – 7W

Calex Smart Wifi LED Filament lampa je jedan od proizvoda koji nudi ovaj brend. Ova lampa dolazi sa E27 grlom i ima mogućnost prigušivanja svetlosti. Sa snagom od 7W, ova lampa pruža dovoljno osvetljenja za svaku prostoriju. Ono što je posebno zanimljivo je to što vam omogućava podešavanje različitih nijansi svetla prema vašim preferencijama i raspoloženju.

Calex Smart Wifi LED – GU10 – Dimabilno – 5W

Calex Smart Wifi LED GU10 lampa je idealna za one koji žele da osvetle prostor koristeći spot lampe. Ovaj set dolazi sa dve GU10 lampe, koje su izuzetno jednostavne za montažu i upotrebu. Sa snagom od 5W, ove lampe pružaju dovoljno osvetljenja za vaše potrebe. Možete ih lako kontrolisati putem Calex Smart aplikacije, što omogućava jednostavno podešavanje svetlosti u prostoru.

Calex proizvodi pametne lampe sa podrškom za Apple HomeKit

Calex Smart Wifi LED RGB – E27 – Dimabilno – 9,4W

Ako želite da dodate malo boje u svoj dom, Calex Smart Wifi LED RGB lampa je pravi izbor za vas. Ovaj set dolazi sa dve E27 lampe koje su dizajnirane da pruže različite boje i svetlosti. Sa snagom od 9,4W, ove lampe će sigurno stvoriti atmosferu koju želite. Pomoću Calex Smart aplikacije možete lako promeniti boju i intenzitet svetlosti prema vašem raspoloženju i potrebama.

Sve lampe se mogu kontrolisati putem Calex Smart aplikacije

Ono što je sjajno kod svih Calex pametnih lampi je činjenica da se mogu kontrolisati putem Calex Smart aplikacije. Ova aplikacija omogućava jednostavno upravljanje i podešavanje svih Calex pametnih lampi koje imate kod kuće. Možete programirati različite scenarije osvetljenja, stvarajući atmosferu koja odgovara vašem raspoloženju ili aktivnostima. Ovo vam omogućava potpunu kontrolu nad osvetljenjem u svom prostoru.

Calex proizvodi pametne lampe sa podrškom za Apple HomeKit

Aplikacija je besplatno dostupna u App Storeu

Dodatna prednost kada je u pitanju Calex Smart aplikacija je to što je besplatno dostupna u App Storeu. To znači da je možete preuzeti i instalirati na svoj Apple uređaj bez ikakvih dodatnih troškova. Aplikacija je intuitivna i jednostavna za korišćenje, omogućavajući vam da brzo i lako upravljate svojim Calex pametnim lampama.

Svi ovi faktori čine Calex pametne lampe sa podrškom za Apple HomeKit odličnim izborom za one koji žele da unesu element pametne tehnologije u svoj dom. Sa širokim izborom lampi i jednostavnim upravljanjem putem Calex Smart aplikacije, možete stvoriti savršeno osvetljenje za svaku prostoriju i priliku. Ne samo da će vam ove lampe pružiti funkcionalnost, već će dodati i elegantan i modern izgled vašem domu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.