Novi MacBook Air sa impresivnom M3 čipom kompanije Apple pruža niz poboljšanja koja će zadiviti korisnike. Ovaj model je do 60% brži od svoje prethodne verzije M1, a impresivna brzina je čak 13 puta veća u poređenju sa MacBook Airom koji koristi Intel čip. M3 čip nudi poboljšanu Neural Engine koja je brža i efikasnija, dok sama baterija traje do 18 sati, čineći ga savršenim pratiteljem za vaše dnevne aktivnosti. Sa Liquid Retina ekranom i mogućnostima podrške do dva eksterna monitora, novi MacBook Air je idealan alat za profesionalce u kretanju. Uz to, aluminijumsko kućište dolazi u četiri moderne boje, pružajući estetski doživljaj uz napredne performanse. Ovaj uređaj moguće je naručiti od danas, a bit će dostupan za prodaju od 8. marta. Cijene počinju od 1299 eura za 13-inčni model i 1599 eura za 15-inčni. Nema sumnje da će ovaj MacBook Air postati neizostavan dio profesionalnog okruženja.

Novi MacBook Air sa M3 čipom

Apple je najavio novu generaciju MacBook Air računara koji dolazi sa M3 čipom. Ovaj novi čip donosi brojna poboljšanja u performansama, kao i napredne mogućnosti korišćenja veštačke inteligencije. Uz to, MacBook Air dolazi sa Liquid Retina ekranom i aluminijumskim kućištem u četiri prelepe boje. Ovaj laptop je dostupan u veličinama od 13 i 15 inča, što ga čini prilagodljivim za različite potrebe korisnika.

Baterija novog MacBook Air traje do 18 sati, uz Liquid Retina ekran

Brzina i efikasnost M3 čipa

M3 čip donosi impresivnu brzinu i efikasnost u radu MacBook Aira. On je do 60% brži od prethodne M1 verzije i čak 13 puta brži od MacBook Aira sa Intel čipom. Ovo znači da će korisnici dobiti superiornu performansu prilikom obavljanja različitih zadataka na svom laptopu. M3 čip takođe ima poboljšanu Neural Engine, što omogućava bržu i efikasniju obradu podataka.

Liquid Retina ekran

Novi MacBook Air dolazi sa impresivnim Liquid Retina ekranom koji pruža visokokvalitetan prikaz slike. Ovaj ekran se odlikuje izuzetnom oštrinom i bogatim bojama, što korisnicima omogućava da uživaju u jasnim i živopisnim slikama. Takođe, Liquid Retina ekran smanjuje refleksiju i ogrebotine, čime se povećava udobnost i trajnost ovog laptopa.

Baterija novog MacBook Air traje do 18 sati, uz Liquid Retina ekran

Dostupnost u veličinama od 13 i 15 inča

Novi MacBook Air je dostupan u dve veličine – 13 i 15 inča. Ovo omogućava korisnicima da odaberu veličinu koja najbolje odgovara njihovim potrebama i preferencijama. Bez obzira da li vam je potreban manji i prenosivi laptop ili veći ekran za rad na projektima, MacBook Air će vam pružiti izbor koji vam je potreban.

Aluminijumsko kućište u četiri boje

Dizajn MacBook Aira je jednako impresivan kao i njegove performanse. Ovaj laptop dolazi u aluminijumskom kućištu koje nije samo izuzetno čvrsto, već i vizuelno privlačno. Takođe, MacBook Air je dostupan u četiri elegantne boje – ponoć, svetlosne zvezde, space siva i srebrna. Ove boje omogućavaju korisnicima da personalizuju svoj laptop i izraze svoj jedinstveni stil.

Baterija novog MacBook Air traje do 18 sati, uz Liquid Retina ekran

Napredno korišćenje veštačke inteligencije

Jedna od glavnih prednosti novog MacBook Aira je njegova sposobnost za napredno korišćenje veštačke inteligencije. Zahvaljujući M3 čipu i poboljšanoj Neural Engine, ovaj laptop omogućava brzu obradu podataka i efikasno izvršavanje kompleksnih zadataka. Bez obzira da li je u pitanju prepoznavanje slika, mašinsko učenje ili neki drugi vid veštačke inteligencije, MacBook Air će vam pružiti resurse potrebne za uspeh.

Poboljšanja u performansama

Novi MacBook Air sa M3 čipom pruža značajna poboljšanja u performansama u odnosu na prethodne verzije. Prema Appleovim podacima, M3 čip je do 60% brži od M1 verzije, što je veoma impresivan skok u performansama. Takođe je važno napomenuti da je M3 čip čak 13 puta brži od MacBook Aira sa Intel čipom, što omogućava korisnicima da obavljaju zadatke još efikasnije i bez zastoja.

Baterija novog MacBook Air traje do 18 sati, uz Liquid Retina ekran

Veća brzina u svim zadacima

Jedna od glavnih prednosti novog MacBook Aira je njegova povećana brzina u svim zadacima. Bez obzira da li se radi o otvaranju aplikacija, pretraživanju interneta ili izvršavanju zahtevnih softverskih programa, M3 čip će osigurati glatko i efikasno izvršavanje svakog zadatka. Ovaj laptop je takođe opremljen sa dva puta bržim Wi-Fi-jem, što pruža još bolje i stabilnije povezivanje sa internetom.

Izuzetno dugotrajna baterija

Još jedna impresivna karakteristika novog MacBook Aira je njegova izuzetno dugotrajna baterija. Ovaj laptop može trajati do 18 sati sa jednim punjenjem, što ga čini idealnim za dugotrajno korišćenje tokom radnog dana ili putovanja. Pored toga, korisnici ne moraju brinuti o čestom punjenju i moći će da se oslone na MacBook Air tokom celog dana bez prekida.

Baterija novog MacBook Air traje do 18 sati, uz Liquid Retina ekran

Liquid Retina ekran

Liquid Retina ekran je prava poslastica za korisnike MacBook Aira. Ovaj ekran pruža visokokvalitetan prikaz slike sa izuzetnom oštrinom i bogatim bojama. Sa svojom tehnologijom piksela od 326 piksela po inču, Liquid Retina ekran omogućava korisnicima da uživaju u detaljima i jasnoći prikazane slike. Pored toga, ovaj ekran smanjuje refleksiju i ogrebotine, pružajući bolje iskustvo gledanja na MacBook Airu.

Dizajn i kućište

Novi MacBook Air se može pohvaliti izuzetno privlačnim dizajnom i kvalitetnim kućištem. Napravljen od aluminijuma, ovaj laptop je izuzetno čvrst i lagan. Takođe, aluminijumsko kućište daje profesionalan i moderan izgled MacBook Airu. Korisnici će biti impresionirani četiri prelepe boje u kojima je ovaj laptop dostupan – ponoć, svetlosne zvezde, space siva i srebrna. Ove boje omogućavaju personalizaciju i izražavanje ličnog stila.

Napredne mogućnosti

Novi MacBook Air sa M3 čipom pruža korisnicima napredne mogućnosti korišćenja veštačke inteligencije. Zahvaljujući poboljšanoj Neural Engine u M3 čipu, ovaj laptop može efikasno izvršavati zahtevne zadatke koji zahtevaju veštačku inteligenciju. Bez obzira da li je u pitanju prepoznavanje slika, obrada prirodnog jezika ili mašinsko učenje, MacBook Air će vam pružiti resurse i snagu potrebnu za izvršavanje tih zadataka.

Datum dostupnosti i cijena

Novi MacBook Air sa M3 čipom može se naručiti od danas, a biće dostupan za prodaju od 8. marta. Cijena za 13-inčni model počinje od 1299 eura, dok 15-inčni model košta 1599 eura. Ove cene odražavaju visokokvalitetne performanse, tehnološke inovacije i premium dizajn koji dolaze sa MacBook Airom. Bez obzira da li koristite laptop za profesionalne ili lične potrebe, M3 MacBook Air će vam pružiti sve što vam treba za produktivnost i zabavu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.