Arc je nova preglednička aplikacija koja donosi potpuno novi način rada s web stranicama, karticama i drugim sadržajima. S Arcom možete stvarati i mijenjati među više profila i prostora za različite web stranice, što vam omogućava bolje organiziranje i upravljanje vašim online iskustvom. Arc prikazuje oznake i kartice u bočnom izborniku, čime vam olakšava pregledavanje i brzo prebacivanje između različitih sadržaja. Iako je trenutno dostupan samo za korisnike macOS i iOS uređaja, verzija za Windows bit će lansirana kasnije ove godine. Za korištenje Arc preglednika na iPhoneu, prvo morate instalirati i postaviti Arc na Macu. Nudi jednostavno preuzimanje i instaliranje iz Appleove App Store trgovine, a nakon toga možete otvarati nedavno posjećene stranice i pretraživati nove. Otvorene web stranice možete dodatno prilagođavati i izvršavati različite naredbe. Arc dolazi s nizom funkcija koje će vam poboljšati produktivnost i olakšati pristup i upravljanje web sadržajima.

Arc je nova preglednička aplikacija koja mijenja način rada s web stranicama, karticama i drugim sadržajima.

Kako instalirati Arc preglednik na Macu

Arc je nova preglednička aplikacija koja mijenja način rada s web stranicama, karticama i drugim sadržajima. Uz Arc, možete stvarati i mijenjati među više profila i prostora za različite web stranice. Ako želite koristiti Arc preglednik na svom Macu, evo kako ga instalirati.

Preuzimanje i instalacija Arca iz Appleove App Store

Prvi korak je preuzeti Arc preglednik iz Appleove App Store. Otvorite App Store na svom Macu i koristite tražilicu da biste pronašli Arc preglednik. Nakon što pronađete aplikaciju, kliknite na gumb „Preuzmi“ i pričekajte da se preuzimanje završi.

Nakon što se Arc preglednik preuzme, pronađite preuzetu datoteku na svom Macu i dvaput kliknite na nju. To će pokrenuti postupak instalacije. Pratite upute na zaslonu kako biste dovršili instalaciju Arca na svom Macu.

Postavljanje Arca na Macu

Nakon što je Arc preglednik uspješno instaliran na vašem Macu, vrijeme je da ga postavite prema svojim željama. Na prvom pokretanju Arc će vas pozdraviti s nekoliko postavki koje možete prilagoditi.

Prvo ćete morati odabrati jezik koji želite koristiti u Arcu. Odaberite Bosanskog jezik iz ponuđenog popisa. Nakon toga, bit ćete upitani želite li omogućiti automatsko ažuriranje Arca. Preporučujemo da omogućite ovo kako biste uvijek imali najnoviju verziju preglednika.

Nakon što ste odabrali jezik i postavili automatsko ažuriranje, možete nastaviti s postavljanjem profila. Arc vam omogućuje stvaranje i upravljanje više profila, što je korisno ako koristite različite profile za posao i osobne potrebe.

Kliknite na gumb „Stvori novi profil“ i unesite željeni naziv profila. Također možete postaviti ikonu profila ako želite. Nakon što ste postavili prvi profil, možete stvoriti i druge profile prema potrebi.

Nakon što ste stvorili profile, vrijeme je da postavite prostor za web stranice. Prostor je odvojeni područaj unutar Arca u kojem možete pregledavati i upravljati web stranicama. Možete stvoriti prostor za web stranice za svaki profil i organizirati ih prema svojim potrebama.

Da biste stvorili prostor za web stranice, kliknite na gumb „+“ pored profila i unesite naziv prostora. Također možete dodijeliti boju prostoru kako biste ga lakše prepoznali. Nakon što stvorite prostor, možete početi otvarati web stranice i istraživati Arcom na svom Macu.

Korištenje Arc preglednika na iPhoneu

Arc preglednik omogućuje vam pregledavanje web stranica na svom iPhoneu. Da biste koristili Arc na iPhoneu, prvo morate instalirati i postaviti Arc na svom Macu. Evo kako to učiniti.

Preuzimanje i instalacija Arca iz Appleove App Store

Prije svega, trebate preuzeti Arc preglednik iz Appleove App Store. Otvorite App Store na svom iPhoneu i koristite tražilicu da biste pronašli Arc preglednik. Nakon što pronađete aplikaciju, dodirnite gumb „Preuzmi“ i pričekajte da se preuzimanje završi.

Kada se Arc preglednik preuzme, aplikacija će se automatski instalirati na vašem iPhoneu. Nakon instalacije, možete pristupiti Arc pregledniku putem ikone na svom početnom zaslonu.

Sada možete koristiti Arc preglednik na svom iPhoneu kako biste pregledavali i upravljali web stranicama na isti način kao na svom Macu. Arc će sinkronizirati vaše profile i prostore za web stranice s Macom, omogućujući vam kontinuiranu produktivnost i jednostavan prijelaz između uređaja.

Pregledavanje i upravljanje web stranicama u Arcu

Arc preglednik pruža brojne mogućnosti za pregledavanje i upravljanje web stranicama. Evo nekoliko ključnih značajki koje možete koristiti u Arcu.

Otvaranje nedavno posjećene stranice

Da biste otvorili nedavno posjećenu stranicu u Arcu, dodirnite karticu „Nedavno“ u bočnom izborniku. To će prikazati popis nedavno posjećenih web stranica, s najnovijim na vrhu.

Dodirnite željenu web stranicu na popisu kako biste je otvorili. Arc će je automatski otvoriti u kartici i omogućiti vam pristup njezinom sadržaju.

Otvaranje druge web stranice

Da biste otvorili drugu web stranicu u Arcu, dodirnite polje za pretraživanje na dnu sučelja. To će otvoriti adresnu traku u koju možete upisati URL od web stranice koju želite otvoriti ili ključnu riječ za pretraživanje.

Kada završite unos, dodirnite „Go“ ili pritisnite tipku „Enter“ na tipkovnici da biste otvorili web stranicu. Arc će je otvoriti u novoj kartici i omogućiti vam istraživanje sadržaja.

Pristupanje različitim prostorima za web stranice

Arc vam omogućuje stvaranje i pristupanje različitim prostorima za web stranice. Prostor je odvojeno područje unutar Arca u kojem možete organizirati i pregledavati web stranice.

Da biste pristupili prostoru za web stranice, dodirnite ikonu prostora u gornjem lijevom kutu sučelja Arca. To će otvoriti padajući izbornik s dostupnim prostorima. Dodirnite naziv željenog prostora da biste ga otvorili.

U otvorenom prostoru možete pregledavati i upravljati web stranicama na isti način kao i u glavnom pregledniku Arca. Svaki prostor ima svoju karticu u bočnom izborniku, tako da možete lako prelaziti između različitih prostora i organizirati svoje radno okruženje.

Izvršavanje naredbi i prilagođavanje otvorenih web stranica

Arc preglednik pruža različite naredbe koje možete izvršavati na otvorenim web stranicama. Također možete prilagoditi otvorene web stranice prema svojim potrebama. Evo kako to učiniti.

Izvršavanje različitih naredbi

Arc preglednik ima niz naredbi koje možete izvršavati na otvorenim web stranicama. Na primjer, možete ponovno učitati stranicu, otvoriti vezu u novoj kartici, spremiti stranicu kao PDF ili otvoriti Developer Tools za dodatne opcije.

Da biste izvršili naredbu na otvorenoj web stranici, desnom tipkom miša kliknite na stranicu ili karticu i odaberite željenu naredbu iz kontekstnog izbornika. Alternativno, možete koristiti prečace tipkovnica za izvršavanje određenih naredbi.

Prilagođavanje otvorenih web stranica

Arc također omogućuje prilagođavanje otvorenih web stranica prema svojim potrebama. Možete promijeniti veličinu fonta, povećati ili smanjiti povećanje stranice, mijenjati teme i još mnogo toga.

Da biste prilagodili otvorene web stranice, kliknite na ikonu „Postavke“ u gornjem desnom kutu sučelja Arca. To će otvoriti padajući izbornik postavki. Odaberite opcije za prilagodbu web stranica i slijedite upute na zaslonu kako biste promijenili postavke.

Arc omogućuje prilagođavanje otvorenih web stranica kako biste imali najbolje iskustvo pregledavanja i radili na način koji vam najbolje odgovara.

Arc je nova preglednička aplikacija koja mijenja način rada s web stranicama, karticama i drugim sadržajima.

Arc prikazuje oznake i kartice u bočnom izborniku

Arc preglednik ima bočni izbornik koji prikazuje oznake i kartice radi lakšeg pregledavanja i upravljanja. Evo nekoliko ključnih značajki bočnog izbornika u Arcu.

Prikaz oznaka u bočnom izborniku

Oznake su važne za organiziranje i pristup vašim omiljenim web stranicama. Arc preglednik prikazuje oznake u bočnom izborniku kako biste ih lako mogli pronaći i otvoriti.

Da biste pristupili oznakama, dodirnite ikonu oznaka u bočnom izborniku. To će prikazati popis svih vaših oznaka. Dodirnite željenu oznaku da biste vidjeli web stranice povezane s tom oznakom.

Prikaz kartica u bočnom izborniku

Kartice su praktičan način za pregledavanje i upravljanje otvorenim web stranicama. Arc preglednik prikazuje kartice u bočnom izborniku kako biste lako mogli prelaziti između njih.

Da biste pristupili karticama, dodirnite ikonu kartica u bočnom izborniku. To će prikazati popis svih otvorenih kartica. Dodirnite željenu karticu da biste je otvorili ili odaberite željenu naredbu iz kontekstnog izbornika desnom tipkom miša.

Arc preglednik olakšava pregledavanje i upravljanje web stranicama prikazom oznaka i kartica u bočnom izborniku. To vam omogućuje brz i jednostavan pristup vašim omiljenim web stranicama i već otvorenim karticama.

Arc omogućuje stvaranje i mijenjanje profila

Arc preglednik omogućuje vam stvaranje i upravljanje više profila. Profil vam omogućuje organiziranje i pristupanje različitim prostorima za web stranice. Evo kako možete stvoriti i mijenjati profile u Arcu.

Stvaranje novog profila

Da biste stvorili novi profil u Arc pregledniku, otvorite postavke klikom na ikonu „Postavke“ u gornjem desnom kutu sučelja Arca. To će otvoriti padajući izbornik postavki.

U padajućem izborniku odaberite opciju „Profil“ i prikazat će se popis dostupnih profila. Kliknite na gumb „Dodaj profil“ i unesite željeni naziv profila. Također možete odabrati ikonu za profil ako želite.

Nakon što stvorite novi profil, imat ćete mogućnost prilagoditi njegove postavke i dodati prostor za web stranice. Također možete dodati oznake i izvršavati druge radnje prema potrebama vašeg profila.

Mijenjanje postojećeg profila

Da biste promijenili postojeći profil u Arc pregledniku, otvorite postavke klikom na ikonu „Postavke“ u gornjem desnom kutu sučelja Arca. U padajućem izborniku odaberite opciju „Profil“ i prikazat će se popis dostupnih profila.

Kliknite na naziv postojećeg profila koji želite promijeniti. Prikazat će se mogućnosti uređivanja profila, kao što su promjena naziva, ikone ili postavki prostora za web stranice.

Nakon što završite s promjenama, možete spremiti profil i nastaviti s pregledavanjem web stranica u Arcu.

Arc preglednik omogućuje vam jednostavno stvaranje i mijenjanje profila kako biste organizirali svoje radno okruženje i pristupali različitim prostorima za web stranice.

Arc je nova preglednička aplikacija koja mijenja način rada s web stranicama, karticama i drugim sadržajima.

Arc podržava macOS i iOS

Arc preglednik trenutno podržava macOS i iOS platforme. To znači da možete koristiti Arc na svom Macu i iPhoneu za jednostavno pregledavanje web stranica. Evo pregleda trenutne podrške za macOS i iOS, kao i najave za buduće verzije.

Trenutna podrška za macOS i iOS

Arc preglednik trenutno podržava sve verzije macOS i iOS operativnih sustava. Bez obzira jeste li ažurirali svoj Mac ili iPhone na najnoviju verziju, moći ćete koristiti Arc za pregledavanje web stranica.

Arc aplikaciju redovito ažuriramo kako bismo osigurali da podržava najnovije značajke i sigurnosne nadogradnje macOS-a i iOS-a. Preporučujemo da redovito provjeravate i instalirate dostupna ažuriranja kako biste uvijek imali najbolje i najsigurnije iskustvo s Arcom.

Najava Windows verzije za 2023. godinu

Iako trenutno Arc radi samo na macOS-u i iOS-u, imamo dobre vijesti za korisnike Windowsa. U najavama za buduće verzije, planiramo lansiranje Windows verzije Arc preglednika kasnije 2023. godine.

To znači da će korisnici Windowsa također moći koristiti Arc preglednik za svoje potrebe pregledavanja web stranica. Očekujemo da će Windows verzija preglednika imati slične značajke i funkcionalnosti kao macOS i iOS verzije.

Arc mijenja način rada s web stranicama, karticama i sadržajima

Arc preglednik donosi inovativan pristup radu s web stranicama, karticama i drugim sadržajima. Evo kako Arc mijenja način rada i kako vam to može koristiti.

Inovativni pristup radu s web stranicama

Arc preglednik donosi novu paradigmu rada s web stranicama. Umjesto klasičnog pregledavanja web stranica u jednom prozoru, Arc vam omogućuje stvaranje i organiziranje prostora za web stranice, kao i pristup različitim profilima.

Prostori za web stranice omogućuju vam da grupirate srodne web stranice i organizirate ih na logičan način. Na primjer, možete imati prostor za poslovne web stranice, prostor za osobne web stranice i prostor za projekte na kojima radite.

Također možete imati više profila koji vam omogućuju da odvojite poslovne i osobne web stranice. Svaki profil može imati svoje prostore za web stranice, oznake i postavke kako biste imali optimalno radno okruženje.

Upravljanje karticama i sadržajima

Arc preglednik omogućuje vam jednostavno upravljanje karticama i sadržajima. Možete dodavati kartice, otvarati ih u novim prozorima, grupirati ih i brisati kako biste organizirali svoje radno okruženje.

Također možete prilagođavati kartice i sadržaje prema svojim potrebama. Na primjer, možete promijeniti veličinu fonta, povećati ili smanjiti povećanje stranice, mijenjati teme i još mnogo toga.

Arc preglednik vam omogućuje da radite na način koji vam najbolje odgovara, organizirajući kartice i prilagođavajući sadržaje prema svojim potrebama.

Arc je nova preglednička aplikacija koja mijenja način rada s web stranicama, karticama i drugim sadržajima.

Poboljšanja Arc pregledničke aplikacije

Arc preglednička aplikacija redovito se ažurira kako bi se poboljšala funkcionalnost i performanse. Evo nekih od glavnih poboljšanja koja možete očekivati u Arcu.

Dodatne funkcionalnosti i performanse

Svako ažuriranje Arca donosi nove funkcionalnosti i poboljšanja performansi. Na primjer, možemo dodati nove naredbe, poboljšati podršku za web tehnologije ili uvesti nove načine prilagodbe preglednika.

Također se trudimo poboljšati brzinu i responsivnost Arca kako biste imali glatko i bezprijekorno iskustvo pregledavanja web stranica. Korištenjem najnovijih tehnologija i optimizacija, nastojimo pružiti najbolje performanse koje Arc može pružiti.

Korisničko iskustvo i interfejs

Arc preglednik kontinuirano se poboljšava kako bi vaše korisničko iskustvo bilo što bolje. Nadograđujemo korisničko sučelje, dodajemo intuitivne kontrole i tražimo povratne informacije korisnika kako bismo ispunili njihove potrebe i očekivanja.

Arc preglednik je osmišljen s naglaskom na jednostavnost upotrebe i intuitivnost, tako da čak i novi korisnici mogu brzo naučiti koristiti sve značajke i funkcionalnosti preglednika.

Arc preglednička aplikacija kontinuirano poboljšava svoje funkcionalnosti, performanse, korisničko iskustvo i interfejs kako bi vam pružila što bolje iskustvo pregledavanja web stranica.

Brojne mogućnosti prilagodbe unutar Arc preglednika

Arc preglednik vam omogućuje brojne mogućnosti prilagodbe kako biste personalizirali svoje iskustvo pregledavanja. Evo nekoliko ključnih prilagodbi koje možete napraviti u Arcu.

Prilagođavanje postavki i opcija

Arc preglednik pruža vam prilagodljive postavke i opcije koje možete promijeniti prema svojim potrebama. Možete prilagoditi jezik, tipke prečaca, postavke privatnosti i sigurnosti, izgled sučelja i još mnogo toga.

Da biste pristupili postavkama, kliknite na ikonu „Postavke“ u gornjem desnom kutu sučelja Arca. To će otvoriti padajući izbornik postavki. Odaberite željenu kategoriju postavki i slijedite upute na zaslonu kako biste prilagodili postavke.

Promjena izgleda i teme

Arc preglednik omogućuje vam promjenu izgleda i teme kako biste personalizirali sučelje. Možete odabrati temu svijetle ili tamne boje, promijeniti ikone i boje sučelja, odabrati pozadinu i još mnogo toga.

Da biste promijenili izgled i temu, otvorite postavke klikom na ikonu „Postavke“ u gornjem desnom kutu sučelja Arca. Odaberite kategoriju „Izgled i tema“ i prilagodite postavke prema svojim preferencijama.

Arc preglednik omogućuje vam prilagodbu kako biste imali optimalno iskustvo pregledavanja web stranica. Prilagodite postavke, opcije, izgled i temu prema svojim željama i potrebama.

Arc je nova preglednička aplikacija koja mijenja način rada s web stranicama, karticama i drugim sadržajima.

11 thoughts on “Arc je nova preglednička aplikacija koja mijenja način rada s web stranicama, karticama i drugim sadržajima.

 1. Pingback: Nalaze se zero-day sigurnosne ranjivosti u Chromeu, Firefox-u i drugim preglednicima - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

 2. Pingback: Google poboljšava privatnost korisnika kroz Privacy Sandbox u Chrome-u - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

 3. Pingback: Microsoft Edge je zadani preglednik za Windows 10. - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

 4. Pingback: Do tada, iPad 2022 i iPad Air 2022 su dobre alternative za razmatranje - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

 5. Pingback: Umjetna inteligencija (AI) ne može postojati bez podataka - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

 6. Pingback: Kako koristiti usb-c HDMI capture karticu s Orion aplikacijom - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

 7. Pingback: Recenzija HUAWEI P50 Pro Smartphone 256GB - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

 8. Pingback: Besplatno preuzimanje sadržaja za Mac računare i Windows računare - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

 9. Pingback: AirPods su jeftini, ali ih nemojte stavljati u uši - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

 10. Pingback: Iskustvo razgovora s Google Bardom - serija pitanja i odgovora - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

 11. Pingback: Chromecast je uređaj koji bilježi vaše digitalne tragove - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.