Appleov 9. generacijski iPad sada je dostupan po nikad nižoj cijeni na Amazonu. Ovaj tablet sa 64GB memorije i Wi-Fi mogućnostima možete nabaviti za samo 229,99 dolara, umjesto redovne cijene od 329,00 dolara. Ova je cijena najniža koju smo ikad zabilježili za 9. generaciju iPada, a Amazon ga ima u srebrnoj i sivoj boji. Međutim, zalihe sive boje se čini da polako nestaju. Ukoliko želite malo više memorije, također je moguće pronaći sličan popust od 99 dolara za model sa 256GB memorije, po cijeni od 379,99 dolara umjesto 479,00 dolara na Amazonu. Iako ovaj iPad ne posjeduje dizajnerske promjene koje su prisutne kod modela 10. generacije, po ovoj cijeni je odličan ulazni tablet za djecu ili članove obitelji koji ne trebaju profesionalni tablet. U našem posebnom članku možete pronaći sve trenutačne Apple Black Friday ponude, dok pratimo sve najbolje Appleove ponude ovog Blak petka u našem Black Friday pregledu, stoga svakako provjerite tijekom cijelog mjeseca za ažuriranu listu najvažnijih popusta koje ćete pronaći za Blak petak 2023.

Appleov 9. generacijski iPad dobiva najveći popust do sada, dostupan za 229,99 dolara

Appleov 9. generacijski iPad dobiva povoljnu cijenu u najnovijoj prodaji, sada dostupan za samo 229,99 dolara. Ovaj popust predstavlja najveći do sada za ovaj iPad model i pruža izvrsnu priliku svim korisnicima da kupe ovaj popularni tablet po znatno niskoj cijeni. U daljnjem tekstu ćemo analizirati detalje o ovom popustu, dostupnost iPada i ponudu boja, druge modele s popustom, posebne značajke ovog iPada za djecu i obitelj te druge popuste koji su dostupni za Black Friday 2023.

Appleov 9. generacijski iPad dobiva najveći popust do sada, dostupan za 229,99 dolara

Detalji o popustu

Ovaj veliki popust odnosi se na 9. generacijski iPad marke Apple i odnosi se na model s 64GB memorije i Wi-Fi povezivošću. Umjesto redovne cijene od 329 dolara, sada ga možete pronaći za samo 229,99 dolara. Ovo je najniža cijena ikada zabilježena za ovaj model iPada i pruža izvanrednu vrijednost za korisnike koji su zainteresirani za ulazak u svijet Appleovih tableta.

Dostupnost i boje

Ovaj 9. generacijski iPad je dostupan u dvije boje – srebrnoj i Space Gray. Srebrna boja je trenutno dostupna u većim količinama, dok se zaliha Space Gray boje polako smanjuje. Uvijek je preporučljivo provjeriti dostupnost boja prije kupnje kako biste bili sigurni da dobivate točno ono što želite.

Appleov 9. generacijski iPad dobiva najveći popust do sada, dostupan za 229,99 dolara

Još popusta za različite modele

Osim snižene cijene za model s 64GB memorije, dostupni su i drugi popusti za 9. generacijski iPad. Model s 256GB memorije također je na popustu od 99 dolara i dostupan je po cijeni od 379,99 dolara umjesto redovnih 479 dolara. Ovo je odličan izbor za korisnike koji trebaju više prostora za pohranu, poput onih koji često koriste aplikacije za multimedia i imaju veliku kolekciju fotografija i videa.

Posebno pogodan za djecu i obitelj

Iako ne posjeduje dizajnerske promjene koje su došle s modelima 10. generacije, ovaj iPad 9. generacije pruža sjajnu opciju za djecu i članove obitelji koji ne trebaju tablet s Pro razinom mogućnosti. S obzirom na povoljnu cijenu, ovaj model pruža izvrsnu priliku za upoznavanje sa svijetom Appleovih proizvoda, educiranje i zabavu.

Appleov 9. generacijski iPad dobiva najveći popust do sada, dostupan za 229,99 dolara

Ostali popusti za Black Friday 2023

Popust na 9. generacijski iPad samo je jedan od mnogih popusta koji su dostupni tijekom Black Friday 2023. Apple je poznat po svojim atraktivnim ponudama tijekom godišnjeg prodajnog događaja, a ove godine nije iznimka. Ako ste zainteresirani za druge Apple proizvode, vrijedi pogledati aktualne ponude i popuste koji su dostupni za druge uređaje poput iPhonea, Maca i AirPodsa.

Povezani članci i rasprava

Ako želite saznati više o Black Friday popustima i ponudama za Apple proizvode, svakako pročitajte naš članak „Najbolje ponude za Apple proizvode za Black Friday 2023“. U ovom članku ćete pronaći sve detalje o ponudama koje su dostupne na raznim prodajnim mjestima i web stranicama. Također, na našem forumu možete pridružiti raspravi o ovoj temi i saznati mišljenja i iskustva drugih korisnika koji su već iskoristili ove ponude.

Ovaj članak je izvorno objavljen na MacRumors.com, vodećoj web stranici za vijesti o Apple proizvodima i industriji. MacRumors surađuje s Amazonom kao partnerska tvrtka, što znači da prilikom klikanja na određene linkove i obavljanja kupovine možemo dobiti manju proviziju, što nam pomaže održavati rad naše stranice.

Appleov 9. generacijski iPad dobiva najveći popust do sada, dostupan za 229,99 dolara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.