Apple Vision Pro je revolucionarno novo revolucionarno iskustvo proširene stvarnosti koje je sada dostupno za naručivanje u Sjedinjenim Američkim Državama. Sa cijenama koje počinju od 3.499 dolara, Apple Vision Pro je prava investicija za profesionalce koji žele da dožive vrhunski sadržaj sa vrhunskom kvalitetom slike. Ovaj napredni uređaj podržava proširenu stvarnost i nudi nevjerojatno imerzivno iskustvo, omogućavajući korisnicima da urone u svijet virtualne realnosti. Sa dvije Micro-OLED ploče sa ukupno 23 miliona piksela i osvježavanjem od 100Hz, jasnoća i fluidnost slike su neuporedivi. Pokreće ga Apple-ov procesor M2 i novi čip R1, što garantuje brzinu i snagu potrebne za zahtjevne zadatke. Cijena za dodatnu AppleCare+ pokrivenost iznosi 499 dolara, pružajući korisnicima dodatnu sigurnost i podršku. Ovaj inovativni uređaj također ima biometrijsku autentifikaciju na osnovu irisa i do dvije sata trajanja baterije. Početak prodaje je zakazan za 2. februar u Sjedinjenim Američkim Državama, a Apple Vision Pro mijenja igru kada je u pitanju proširena stvarnost i vrhunsko iskustvo korisnika.

Apple Vision Pro može se sada naručiti u Sjedinjenim Američkim Državama

Specifikacije Apple Vision Pro

Apple Vision Pro je revolucionarna nova naprava koja će promijeniti način na koji doživljavate digitalni svijet. Sada je dostupna za naručivanje u Sjedinjenim Američkim Državama, a cijene za ovaj visokokvalitetni vrhunski uređaj počinju od 3.499 dolara.

Jedna od ključnih mogućnosti koju nudi Apple Vision Pro je podrška za proširenu stvarnost i imerzivni sadržaj. Zahvaljujući ovim značajkama, korisnici će moći uživati u bogatom i interaktivnom iskustvu koje će ih potpuno uroniti u virtualni svijet.

Ovaj vrhunski uređaj dolazi s dvije Micro-OLED ploče koje ukupno imaju 23 miliona piksela. Ovakva visoka rezolucija omogućava jasnoću i oštrinu slike kao nikada prije. Osim toga, Vision Pro ima osvježavanje od 100Hz, što rezultira glatkim prikazom i smanjenjem zamućenja slika.

Apple Vision Pro pokreće Apple-ov vlastiti procesor M2, koji donosi nevjerojatnu brzinu i snagu obrade podataka. Uz to, tu je i novi čip R1, koji dodatno unapređuje performanse i energetsku učinkovitost uređaja.

Kada je riječ o sigurnosti, Vision Pro ide još korak dalje. Opremljen je biometrijskom autentifikacijom na osnovu irisa, što omogućava vrhunsku zaštitu i siguran pristup uređaju. Vaša privatnost je na prvom mjestu.

Baterijski vijek trajanja je još jedan impresivan aspekt Apple Vision Pro uređaja. S dvije sata trajanja baterije, možete biti sigurni da će vas ovaj uređaj pratiti tijekom cijelog dana bez potrebe za čestim punjenjem. Bez brige o prekidanju i gubitku koncentracije.

Cijena AppleCare+ pokrivenosti

Kao dodatna opcija, Apple nudi AppleCare+ pokrivenost za Vision Pro uređaj. Cijena za ovo osiguranje iznosi 499 dolara. AppleCare+ pokrivenost pruža produženo jamstvo i tehničku podršku za vaš uređaj, čime osigurava dodatnu sigurnost i mir uma.

Apple Vision Pro može se sada naručiti u Sjedinjenim Američkim Državama

Datum početka prodaje

Za sve one koji jedva čekaju da isprobaju Apple Vision Pro, imamo sjajne vijesti. Početak prodaje ovog inovativnog uređaja zakazan je za 2. februar u Sjedinjenim Američkim Državama. To znači da ćete vrlo brzo imati priliku dobiti svoj vlastiti Vision Pro i iskusiti sve njegove fantastične mogućnosti.

Ukupno, Apple Vision Pro donosi revolucionarne mogućnosti proširene stvarnosti i imerzivnog sadržaja. S visokom rezolucijom, brzim osvježavanjem, snažnim procesorom i biometrijskom autentifikacijom, ovaj uređaj je savršena opcija za sve vaše potrebe. Iskoristite tu priliku i naručite svoj Apple Vision Pro danas!

Apple Vision Pro može se sada naručiti u Sjedinjenim Američkim Državama

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.