Apple sada nudi obnovljene modele 14-inčnog MacBook Pro laptopa sa M3 čipom po sniženoj cijeni. Ovi obnovljeni uređaji su prvi put ponuđeni sa popustom od njihovog lansiranja u oktobru 2023. godine. Cijene ovih obnovljenih MacBook Pro modela počinju od 1.359 dolara, što je popust od 240 dolara u odnosu na originalnu cijenu od 1.599 dolara. Trenutno se čini da Apple nudi samo MacBook Pro modele sa standardnim M3 čipom, bez mogućnosti da se kupe M3 Pro ili M3 Max verzije. Neke od početnih modela su već rasprodane, pa će dostupnost varirati kako Apple bude dopunjavao zalihe u obnovljenom dućanu. Ovi obnovljeni Mac računari su gotovo identični novim proizvodima, prošli su proces obnove koji uključuje testiranje potpune funkcionalnosti, zamjenu svih defektnih modula, kao i temeljito čišćenje i inspekciju. Obnovljeni proizvodi mogu koristiti AppleCare+, a imaju i isti period povrata od 14 dana kao i novi Apple uređaji.

Apple sada prodaje obnovljeni 14-inčni MacBook Pro sa M3 čipom.

Apple je nedavno počeo prodavati obnovljene verzije 14-inčnog MacBook Pro uređaja sa M3 čipom, pružajući kupcima mogućnost da kupe ove mašine po pristupačnijoj cijeni od trenutne. Obnovljeni MacBook Pro modeli su prvi put dostupni od oktobra 2023. godine.

MacBook Pro

Apple sada prodaje obnovljeni 14-inčni MacBook Pro sa M3 čipom

Apple nudi obnovljene verzije 14-inčnog MacBook Pro sa M3 čipom

Apple sada nudi obnovljene verzije svojih 14-inčnih MacBook Pro uređaja sa M3 čipom. Ovi obnovljeni modeli su dostupni po povoljnijoj cijeni od njihove originalne cijene.

Povoljnija cijena za obnovljene modele

Cijene obnovljenih MacBook Pro modela počinju od $1359, što predstavlja popust od $240 u odnosu na originalnu cijenu od $1599. Ovaj popust omogućava kupcima da uštede novac prilikom kupovine ovih obnovljenih uređaja.

Apple sada prodaje obnovljeni 14-inčni MacBook Pro sa M3 čipom

Dostupnost samo modela sa standardnim M3 čipom

Trenutno su dostupni samo MacBook Pro modeli sa standardnim M3 čipom. Modeli sa M3 Pro ili M3 Max čipom trenutno nisu dostupni za kupovinu. Kupci trebaju imati to na umu prilikom odabira željenog modela.

Različite konfiguracije sa dodatnim prostorom za pohranu

Apple nudi različite konfiguracije obnovljenih MacBook Pro uređaja sa M3 čipom. Ove konfiguracije uključuju različite opcije sa dodatnim prostorom za pohranu. Kupci mogu odabrati konfiguraciju koja najbolje odgovara njihovim potrebama za prostorom za pohranu.

Apple sada prodaje obnovljeni 14-inčni MacBook Pro sa M3 čipom

Limitirana dostupnost konfiguracija

Važno je napomenuti da su pojedine konfiguracije već rasprodane. Dostupnost konfiguracija će se mijenjati kako se Apple bude opskrbljivao obnovljenim uređajima. Preporučuje se redovno provjeravanje dostupnosti za željenu konfiguraciju.

Proces obnavljanja i garancija

Svi obnovljeni MacBook Pro uređaji prolaze kroz detaljan proces obnavljanja. Ovaj proces uključuje testiranje funkcionalnosti uređaja, zamjenu eventualno neispravnih modula, temeljito čišćenje i inspekciju. Kupci trebaju biti sigurni da će obnovljeni uređaji biti u ispravnom stanju prilikom kupovine.

Obnovljeni MacBook Pro uređaji su također pokriveni AppleCare+ garancijom. Ovo osigurava dodatnu sigurnost za kupce i pruža zaštitu od slučajnih oštećenja.

Sličnost obnovljenih MacBook Pro uređaja sa novim proizvodima

Obnovljeni MacBook Pro uređaji su gotovo identični novim proizvodima. Proces obnavljanja koji proizvodi prolaze osigurava visok standard kvaliteta. Kupci mogu biti sigurni da će dobiti kvalitetan uređaj po povoljnijoj cijeni.

Mogućnost kupovine AppleCare+ osiguranja

Kupci obnovljenih MacBook Pro uređaja imaju mogućnost kupovine AppleCare+ osiguranja. Ovo osiguranje pruža dodatnu sigurnost i zaštitu od slučajnih oštećenja. Kupovinom AppleCare+ osiguranja, kupci mogu biti sigurni da će biti pokriveni u slučaju bilo kakvih problema sa svojim uređajem.

Isti period za povrat uređaja kao za nove Apple uređaje

Kupci obnovljenih MacBook Pro uređaja imaju isti period od 14 dana za povrat uređaja kao i kupci novih Apple uređaja. Ovo im pruža mogućnost da se uvjere u kvalitet i funkcionalnost uređaja i da u slučaju nezadovoljstva ili problema mogu vratiti proizvod. Važno je da kupci zapamte ovaj period i da iskoriste mogućnost povrata ukoliko smatraju da uređaj ne zadovoljava njihove potrebe.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.