U svom najnovijem oglasu, Apple predstavlja svoju snagu kroz Vision Pro headset, koji se uskoro lansira. U videu, prikazuje se nošenje Vision Pro i navigiranje visionOS operativnim sistemom. Apple opisuje Vision Pro kao uređaj koji omogućava da digitalni sadržaj saživi u skladu sa fizičkim prostorom, pružajući nove mogućnosti za rad i zabavu. Ovaj oglas je kraća verzija videa koji je Apple prikazao na WWDC konferenciji prošlog juna, neposredno nakon predstavljanja Vision Pro. Sada je prikazan u vreme NFL playoff utakmica. Sve ove informacije su pružene u članku koji je prvi put objavljen na stranici MacRumors.com.

Apple Pokazuje Svoju Moć sa Vision Pro u Najnovijem Oglasu

Apple danas promovira Vision Pro u novom video oglasu podijeljenom na svom YouTube kanalu, neposredno pred lansiranje headseta u Sjedinjenim Američkim Državama ovog petka, 2. februara.

Apple Pokazuje Svoju Moć sa Vision Pro u Najnovijem Oglasu

Oglašavanje na kanalu YouTube

Kanal YouTube je postao jedna od najpopularnijih platformi za oglašavanje, a Apple je prepoznao snagu ovog kanala i odlučio koristiti ovu platformu za promociju Vision Pro headseta. Oglas je postavljen na YouTube kanalu kompanije i dostupan je svim korisnicima širom svijeta.

Datum lansiranja Vision Proa

Lansiranje Vision Proa zakazano je za petak, 2. februara u Sjedinjenim Američkim Državama. Ovo je vrlo očekivani događaj za sve Apple fanove koji su nestrpljivo čekali dolazak ovog headseta na tržište. Nakon ovog datuma, Vision Pro će biti dostupan za kupovinu putem Appleovog zvaničnog sajta i odabranih prodajnih mjesta.

Demonstracija korištenja Vision Proa

U reklamnom videu, prikazuje se nošenje Vision Proa i navigacija kroz visionOS operativni sistem. Apple se fokusira na prikazivanje mogućnosti koje Vision Pro pruža korisnicima, kao što je nevjerojatno intuitivan i besprijekoran prikaz digitalnog sadržaja u fizičkom prostoru.

Opis videa

Opis videa glasi: „Apple Vision Pro je ovdje. Sada se digitalni sadržaj savršeno uklapa sa vašim fizičkim prostorom. Možete raditi stvari koje volite na načine koji do sada nisu bili mogući.“ Ovim opisom, Apple ističe ključne značajke Vision Proa, uključujući njegovu sposobnost da stvori nevjerojatno imerzivno iskustvo za korisnike.

Apple Pokazuje Svoju Moć sa Vision Pro u Najnovijem Oglasu

Izmijenjena verzija videa

Kako je primijetio Dylan McDonald, ovaj oglas je kraća i blago izmijenjena verzija videa koji je Apple prvobitno prikazao na kraju svog WWDC keynotea u junu prošle godine, ubrzo nakon predstavljanja Vision Proa. Ovaj oglas je prikazan tokom današnjih NFL playoff utakmica i služi kao podsjetnik na dolazak Vision Proa.

Povezani članci

Uz ovaj oglas, postoje i povezani članci koji pružaju više informacija o Vision Pro headsetu. Oni se mogu naći na MacRumors web stranici, koja je pouzdan izvor vijesti i informacija o Apple proizvodima.

Povezane teme

Povezane teme koje su relevantne za Vision Pro headset mogu uključivati augmented reality (proširenu stvarnost), virtual reality (virtualnu stvarnost), tehnologiju nošenja na glavi i inovacije u industriji elektronike.

Kupovina Vision Proa

Nakon lansiranja, Vision Pro će biti dostupan za kupovinu putem Appleovog zvaničnog sajta i odabranih prodajnih mjesta. Interesirani kupci mogu se obratiti lokalnim prodavcima za više informacija o dostupnosti i cijenama.

Forum za raspravu

Za ljude koji su zainteresirani za više detalja i razmjenu mišljenja o Vision Pro headsetu, postoji Apple Vision Pro forum na MacRumors web stranici. Ovaj forum pruža prostor za korisnike da postavljaju pitanja, dijele iskustva i raspravljaju o svemu vezanom za Vision Pro.

Ukratko, novi oglas za Vision Pro headset pruža uvid u mogućnosti ovog inovativnog uređaja, dok se približava datum lansiranja. Sa jasnim fokusom na korisničko iskustvo i vrhunsku tehnologiju, Apple pokazuje svoju moć i predstavlja Vision Pro kao vodeći proizvod na tržištu virtualne i proširene stvarnosti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.