Apple Music organizuje poseban događaj pod nazivom „Taylor Swift Eras: Iskustvo“ kako bi proslavili činjenicu da je Taylor proglašena za Apple Music izvođača godine 2023. godine. Ova manifestacija će se održati u New Yorku, a Apple Music je pozvao sve „Swifties“ da prisustvuju. Posjetitelji će imati priliku da prođu kroz i interaktuju s 10 postavki koje predstavljaju Swiftine 10 ere. Iako Taylor Swift neće biti prisutna na događaju, više od 50.000 ljudi već se prijavilo za dobijanje karata putem linka koji je obezbedio Apple. Karte se ne mogu kupiti ili prodavati, a posjetitelji će morati pokazati svoj identifikacijski dokument kako bi se uverilo da je ime na karti isto kao ime posjetitelja. Potvrde će biti poslate između 5. i 6. decembra, a posjetitelji će morati imati Ticketmaster račun kako bi se prijavili.

Apple Music organizuje iskustvo Taylor Swift Eras u New Yorku iduće sedmice

Apple je danas najavio da organizuje događaj pod nazivom „Taylor Swift Eras: The Experience“ kako bi proslavio Taylor kao „Apple Music Artist of the Year“ za 2023. godinu. Apple je u tom trenutku izjavio da je Swift dostigla „novu razinu superzvezde“ u 2023. godini zahvaljujući Eras turneji i izdanju „1989 (Taylor’s Version)“.

Slika

Apple Music poziva „Swifties“ da prisustvuju događaju Taylor Swift Eras: The Experience u New Yorku 8. i 9. decembra. Apple navodi da će to biti proslava Taylor Swift kao Apple Music Artist of the Year za 2023. godinu. Fanovi će imati priliku da prođu kroz i interagiraju sa 10 setova koji predstavljaju 10 Swiftove era.

Apple Music organizuje iskustvo Taylor Swift Eras u New Yorku iduće sedmice

Proslava Taylor Swift kao Apple Music Artist of the Year

Događaj Taylor Swift Eras: The Experience se organizuje kako bi se proslavilo postignuće Taylor Swift kao Apple Music Artist of the Year za 2023. godinu. Ovom titulom Swift je priznata kao izuzetno talentovana umetnica i njena muzika je ostavila veliki uticaj na industriju.

Događaj Taylor Swift Era’s: The Experience

Taylor Swift Era’s: The Experience je interaktivna postavka koja pruža fanovima priliku da se urone u svet Swiftovih era. Događaj će se održati u New Yorku i posetioci će moći da se upuste u jedinstveno iskustvo kroz razne setove koji su inspirisani Swiftovim erama. Ova postavka ima za cilj da oživi muzičku karijeru Taylor Swift na jedinstven i zanimljiv način.

Poziv fanovima Taylor Swift

Pozivamo sve fanove Taylor Swift da se pridruže ovom događaju i uživaju u jedinstvenom iskustvu koje je posebno dizajnirano kako bi odao priznanje Taylor Swift kao izuzetnoj umetnici, kao i njenom doprinosu muzici. Ovaj događaj je otvoren za sve ljubitelje Taylor Swift i pružaće nezaboravan doživljaj i uspomene.

10 setova koji predstavljaju Swiftove ere

Na događaju Taylor Swift Eras: The Experience, posetioci će imati priliku da prođu kroz 10 setova koji su pažljivo dizajnirani kako bi predstavili razne ere u karijeri Taylor Swift. Svaki set će prikazivati određeni period i atmosferu koja je karakteristična za tu eru. Posetioci će moći da se fotografiraju i zabeleže svoje trenutke u svakom setu.

Apple Music organizuje iskustvo Taylor Swift Eras u New Yorku iduće sedmice

Registracija za događaj

Da biste prisustvovali događaju Taylor Swift Eras: The Experience, potrebno je da se registrujete putem linka koji je obezbedio Apple. Registacija je otvorena do 2. decembra u 11:00, a samo prijave iz Greater New York City područja su eligible za odabir. Nakon registracije, posetiocima će biti dodeljen vremenski slot koji će odrediti kada mogu posetiti događaj.

Detalji o registraciji

Registracija za događaj Taylor Swift Eras: The Experience se vrši putem linka koji je obezbedio Apple. Potrebno je da popunite svoje lične podatke i odaberete dostupne termine kada biste mogli da posetite događaj. Važno je napomenuti da registracija ranije ne povećava šanse za uspeh, jer će se karte distribuirati putem lutrijskog sistema.

Apple Music organizuje iskustvo Taylor Swift Eras u New Yorku iduće sedmice

Lotarija za dodjelu karata

Apple je uspostavio lutrijski sistem za dodjelu karata za događaj Taylor Swift Eras: The Experience. Nakon zatvaranja registracije, Apple će izvršiti izvlačenje dobitnika karata iz prijavljenih posetilaca. Potvrda o prisustvu će biti poslata putem emaila između 5. i 6. decembra. Molimo sve posetioce da provere svoje emailove u datom periodu kako bi dobili sve potrebne informacije.

Zaključak

Događaj Taylor Swift Eras: The Experience predstavlja jedinstveno iskustvo za sve fanove Taylor Swift. Ova proslava Taylor Swift kao Apple Music Artist of the Year za 2023. godinu je prilika da se oda priznanje talentu i uticaju ove izuzetne umetnice na muzičku industriju. Svi zainteresovani su pozvani da se registruju za događaj i uživaju u interaktivnim setovima koji prikazuju različite ere u karijeri Taylor Swift.

Apple Music organizuje iskustvo Taylor Swift Eras u New Yorku iduće sedmice

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.