Apple je nedavno najavio uzbudljivu vijest za svoje zaposlenike. U sklopu svoje inovativne platforme Vision Pro, kompanija će ponuditi ekskluzivni popust od 25% zaposlenicima prilikom kupovine ovog revolucionarnog uređaja. Vision Pro nije samo običan komad tehnologije – uključuje naočale za vid koje su neophodne za optimalno korištenje uređaja. Apple je otišao korak dalje i obećao će nadoknaditi trošak ovih naočala za sve zaposlenike koji se odluče za kupovinu. Predbilježbe za Vision Pro počinju sutra, a puštanje uređaja u prodaju je planirano za 2. februar. Sada je pravo vrijeme da iskoristite ovu jedinstvenu priliku i nadogradite svoje profesionalno iskustvo uz vrhunsku tehnologiju koju nudi Apple.

Apple daje zaposlenicima popust od 25% na Vision Pro uređaj

Predbilježbe i datum puštanja u prodaju

Predbilježbe za Vision Pro počinju sutra

Uzbuđenje je u zraku jer je danas najavljeno da će sutra početi primanje predbilježbi za Vision Pro uređaj. Ovo je izuzetno uzbuđujuća vijest za sve Apple zaposlenike koji su se nestrpljivo čekali ovaj trenutak. Svi zaposlenici će imati priliku osigurati svoj primjerak Vision Pro uređaja tako što će se predbilježiti i tako biti među prvima koji će imati privilegij isprobati ovaj revolucionarni proizvod.

Puštanje uređaja u prodaju planirano za 2. februar

Nakon mjeseci čekanja, radujemo se najavi da će Vision Pro uređaj biti dostupan za prodaju već 2. februara. Ovaj datum se s nestrpljenjem očekivao, a sada ćemo moći iskoristiti sve prednosti i inovacije kako bi unaprijedili naše svakodnevne aktivnosti i zadovoljstvo korisnika. Ne možemo dočekati da vidimo kako će Vision Pro transformirati naš život i radnu rutinu.

Visina popusta

Zaposlenici dobivaju popust od 25% na Vision Pro uređaj

Apple je ponosan na to što može pružiti ekskluzivnu povlasticu svojim zaposlenicima. Svi zaposlenici će imati priliku ostvariti popust od 25% na cijeli asortiman Vision Pro uređaja. Ovaj poseban popust predstavlja našu zahvalnost za sav trud i posvećenost koju zaposlenici svakodnevno ulažu u našu kompaniju.

Cijena

Cijena uređaja bit će snižena na otprilike 2624 dolara, bez poreza

S obzirom na iznimnu vrijednost Vision Pro uređaja, Apple je odlučio ponuditi povoljnu cijenu kako bi osigurao da što veći broj zaposlenika ima pristup ovom inovativnom proizvodu. Cijena uređaja bit će snižena iznenađujućih 2624 dolara, bez poreza. Ovo je izuzetna ponuda koju ne smijete propustiti.

Trošak kupnje naočala

Apple će nadoknaditi zaposlenicima trošak kupnje naočala za vid koje su potrebne uz uređaj

Apple se brine o dobrobiti svojih zaposlenika, a to uključuje i njihovu viziju. Razumijemo koliko je važno za naše zaposlenike da imaju ispravnu korekciju vida kako bi mogli maksimalno iskoristiti sve prednosti Vision Pro uređaja. Zato ćemo nadoknaditi trošak kupnje naočala za vid koje su neophodne za korištenje uređaja. Vaša vizija je naš prioritet.

Apple daje zaposlenicima popust od 25% na Vision Pro uređaj

Benefiti za zaposlenike

Zaposlenici mogu iskoristiti 25% popusta na Vision Pro

Primanje ekskluzivnog popusta od 25% na Vision Pro uređaj je jedan od mnogih benefita koje Apple nudi svojim zaposlenicima. Ova povlastica omogućuje svakom zaposleniku da postane ponosni vlasnik inovativnog Vision Pro uređaja po povoljnoj cijeni.

Mogućnost nadoknade troška za kupnju naočala

Apple cijeni dobrobit svojih zaposlenika i zna da je važno imati ispravnu korekciju vida za maksimalno iskustvo s Vision Pro uređajem. Zato smo odlučili nadoknaditi trošak kupnje naočala za vid koje su neophodne uz uređaj. Vaš komfor je naš prioritet.

Prijevremena mogućnost predbilježbe

Jedan od dodatnih benefita koje dobivate kao zaposlenik Apple-a je mogućnost prijevremene predbilježbe za Vision Pro uređaj. To znači da imate privilegiju biti među prvim osobama koje će dobiti pristup ovom revolucionarnom proizvodu. Spremni ste za sljedeći korak u razvoju tehnologije i iskustva korisnika, i mi smo sretni što vam možemo to putovanje omogućiti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.