Upravljajte vašom sigurnošću na cestama uz priliku da osvojite Xiaomi-dashcam vrijedan 159,95 eura u okviru Android Planet-ovog adventskog kalendara. Ovaj inovativni uređaj, Xiaomi 70mai Dash Cam 4K A810, snima vaše vožnje u visokoj rezoluciji od 4K, sa širokim kutom od 150 stupnjeva i brzinom od 60 sličica u sekundi. Sa svojim ugrađenim GPS modulom, ova dash kamera omogućava snimanje vaše precizne lokacije. Dodatno, dolazi sa zasebnom kamerom za snimanje unatrag, pružajući vam potpunu sliku o svim zbivanjima na putu. Za cijenu od 159,95 eura, ova dash kamera je neizostavan partner za svakog vozača koji se brine o svojoj sigurnosti i želi biti korak ispred.

Android Planet_Adventskalender: Osvojite Xiaomi-dashcam vrijedan 159,95 eura

Android Planet-adventskalender, 7. decembra: osvojite Xiaomi-dashcam vrijedan 159,95 eura

Danas je sedmi decembar, a to znači da imate priliku osvojiti fantastičan Xiaomi-dashcam. Ovaj dashcam je 70mai Dash Cam 4K A810, koji će vam pružiti visokokvalitetne snimke svaki put kada sjednete za volan. U ovom članku ćemo vam predstaviti sve karakteristike ovog dashcama i objasniti zašto je vrijedan uloženog novca.

Android Planet_Adventskalender: Osvojite Xiaomi-dashcam vrijedan 159,95 eura

O Xiaomi 70mai Dash Cam 4K A810

Xiaomi 70mai Dash Cam 4K A810 je vrhunski dashcam koji nudi sve što vam je potrebno za snimanje vaših vožnji u visokoj rezoluciji. Evo nekih ključnih karakteristika ovog uređaja:

Snimanje u visokoj rezoluciji

Jedna od najvažnijih karakteristika ovog dashcama je mogućnost snimanja u visokoj 4K rezoluciji. Ovo vam omogućava da jasno vidite sve detalje na cesti i da imate visokokvalitetne snimke koje možete pregledati i analizirati kasnije.

Širok kut snimanja

Xiaomi 70mai Dash Cam 4K A810 ima impresivan kut snimanja od 150 stupnjeva. Ovo je iznimno korisno jer vam omogućava da snimate široko područje ispred sebe. Bez obzira na to gdje se nalazite, imat ćete sveobuhvatni pregled događanja na cesti.

Visoka brzina snimanja

Sa snagom snimanja od 60 sličica u sekundi, Xiaomi 70mai Dash Cam 4K A810 omogućava glatku reprodukciju svake vožnje. Ova visoka brzina snimanja omogućava vam detaljan prikaz brzih akcija na cesti, kao što su vožnja kroz zakrčene ulice ili vožnja bržim brzinama.

Ugrađeni GPS modul

Jedna od izvrsnih karakteristika ovog dashcama je ugrađeni GPS modul. Ovo vam omogućava da snimate i dokumentirate putanju svojih vožnji. Precizno ćete znati gdje ste bili i moći ćete pregledavati snimke zajedno sa zabilježenim lokacijama.

Dodatna kamera za snimanje unatrag

Xiaomi 70mai Dash Cam 4K A810 dolazi s dodatnom kamerom koja omogućava snimanje situacija koje se odvijaju iza vašeg vozila. Ova kamera povećava sigurnost prilikom parkiranja jer vam omogućava da imate cjelovitu sliku prometa oko vas. Bez obzira na to jesu li saobraćajne gužve ili pokušavate parkirati vozilo, imati ćete sve informacije o svemu što se odvija iza vas.

Cijena dashcama

Cijena Xiaomi 70mai Dash Cam 4K A810 dashcama iznosi 159,95 eura. S obzirom na sve funkcionalnosti i mogućnosti ovog dashcama, ova cijena predstavlja odličnu vrijednost za uloženi novac. Imat ćete najnoviju tehnologiju snimanja u vašem vozilu po pristupačnoj cijeni.

Dakle, ako želite osvojiti ovaj fantastičan Xiaomi-dashcam, iskoristite šansu koju vam pruža Android Planet-adventskalender. Ovaj dashcam će vam omogućiti da imate visokokvalitetne snimke svake vožnje, dok ćete istovremeno povećati svoju sigurnost na cesti. Ne propustite priliku da osvojite ovaj vrijedan uređaj koji će vam biti od velike koristi u vašem svakodnevnom životu.

Android Planet_Adventskalender: Osvojite Xiaomi-dashcam vrijedan 159,95 eura

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.