Amazonova Velika indijska festivala, koja je započela 7. oktobra, donosi brojne povoljnosti za korisnike sa Prime pretplatom u Indiji. Ova festivala nudi raznovrstan asortiman proizvoda po sniženim cijenama, uključujući elektroniku, kućanske aparate, modne proizvode i namještaj. Posebno su primamljivi popusti na pametne telefone, tablete i laptopove. Dodatno, korisnici imaju priliku iskoristiti bankarske ponude i dobiti dodatne popuste na odabrane proizvode. Brendovi poput OnePlus, iQoo i Realme ističu se po atraktivnim ponudama na svojim pametnim telefonima. Na primjer, modeli OnePlus 11 5G, iQOO Neo 7 5G i Realme Narzo 60 Pro 5G, su značajno sniženi. Važno je napomenuti da ova prodaja traje tokom Velike indijske festivala na Amazonu.

Amazonova Velika indijska festivala počela je 7. oktobra za svoje korisnike sa Prime pretplatom u Indiji

Popusti na širok asortiman proizvoda

Amazonova Velika indijska festivala počela je 7. oktobra za svoje korisnike sa Prime pretplatom u Indiji. Ova festivala donosi brojne popuste na širok asortiman proizvoda, uključujući elektroniku, kućanske aparate, modne proizvode i namještaj. Korisnicima se pruža prilika da iskoriste sjajne popuste i uživaju u kupovini raznih proizvoda po povoljnim cijenama.

Elektronika

Mnogi elektronski proizvodi su dostupni sa značajnim sniženjima tokom Velike indijske festivala. Pametni telefoni, tableti i laptopovi su jedna od kategorija koja nudi posebno atraktivne ponude. Brendovi kao što su OnePlus, iQoo i Realme su poznati po svojoj kvaliteti i inovacijama, a sada ih možete proći po povoljnijim cijenama.

Amazonova Velika indijska festivala počela je 7. oktobra za svoje korisnike sa Prime pretplatom u Indiji

Pametni telefoni, tableti i laptopovi sa velikim sniženjima

OnePlus, iQoo i Realme su jedni od vodećih brendova koji nude sjajne ponude na pametnim telefonima, tabletima i laptopovima tokom Velike indijske festivala. Svi ovi uređaji su odličan izbor za one koji žele najnoviju tehnologiju po povoljnim cijenama.

OnePlus

OnePlus je poznat po svom vrhunskom dizajnu i performansama. Njihovi pametni telefoni su popularni među korisnicima zbog svojih moćnih procesora, odličnih kamera i fluidnog korisničkog iskustva. Tokom Velike indijske festivala, OnePlus nudi posebne popuste na modele kao što je OnePlus 11 5G.

iQoo

iQoo se ističe po svojim naprednim tehničkim specifikacijama i performansama. Njihovi pametni telefoni su dizajnirani za brzu multitasking i igranje igara, a imaju i visokokvalitetne kamere za odlične fotografije. Tokom festivala, možete iskoristiti snižene cijene na modele kao što je iQOO Neo 7 5G.

Realme

Realme je brend koji je poznat po pružanju odličnih performansi po povoljnim cijenama. Njihovi pametni telefoni imaju snažne procesore, velike kapacitete baterija i visokokvalitetne ekrane. Tokom Velike indijske festivala, Realme nudi privilegirane cijene na modele kao što je Realme Narzo 60 Pro 5G.

Bankarske ponude i dodatni popusti

Korisnici koji koriste određene bankarske kartice mogu iskoristiti dodatne pogodnosti tokom Velike indijske festivala. Amazon je partner s raznim bankama kako bi omogućio korisnicima dodatne popuste prilikom kupovine. Ove bankarske ponude mogu uključivati dodatne snižene cijene, gotovinske povrate ili besplatnu isporuku, što svakako čini kupovinu još povoljnijom.

Amazonova Velika indijska festivala počela je 7. oktobra za svoje korisnike sa Prime pretplatom u Indiji

Atraktivne ponude na pametnim telefonima

Jedan od najatraktivnijih dijelova Velike indijske festivala su sjajne ponude na pametnim telefonima. Brendovi kao što su OnePlus, iQoo i Realme nude neke od najboljih cijena na svojim popularnim modelima.

OnePlus 11 5G

OnePlus 11 5G je vrhunski pametni telefon koji nudi visoku kvalitetu slike, brzo punjenje baterije i snažan procesor. Originalna cijena ovog telefona je 61,999 RSD, ali tokom festivala, možete ga kupiti po sniženoj cijeni od 56,998 RSD. Ovo je odlična prilika da zamijenite svoj stari telefon ili nadogradite na vrhunski uređaj po povoljnijoj cijeni.

iQOO Neo 7 5G

iQOO Neo 7 5G je pametni telefon koji nudi snažan procesor, brzo punjenje i veliki kapacitet baterije. Originalna cijena ovog telefona je 34,999 RSD, ali tokom Velike indijske festivala, možete ga kupiti po sniženoj cijeni od 27,999 RSD. Ako tražite pristupačan telefon koji nudi dobre performanse, iQOO Neo 7 5G je odličan izbor.

Realme Narzo 60 Pro 5G

Realme Narzo 60 Pro 5G je pametni telefon koji je poznat po svojoj dugotrajnoj bateriji, brzom punjenju i visokokvalitetnom zaslonu. Originalna cijena ovog telefona je 26,999 RSD, ali tokom festivala, možete ga nabaviti po sniženoj cijeni od 21,249 RSD. Ako želite telefon koji pruža odlične performanse po povoljnoj cijeni, Realme Narzo 60 Pro 5G je pravi izbor za vas.

Trajanje prodaje tokom Velike indijske festivala

Prodaja tokom Velike indijske festivala na Amazonu traje od 7. oktobra do određenog datuma. Ovo je sjajna prilika da iskoristite brojne ponude i kupite proizvode za sebe ili kao poklon. Ne propustite priliku da uživate u popustima na elektroniku, kućanske aparate, modne proizvode i namještaj tokom ovog festivala.

Ukratko, Amazonova Velika indijska festivala omogućava korisnicima sa Prime pretplatom u Indiji da iskoriste sjajne popuste na širok asortiman proizvoda, uključujući elektroniku, kućanske aparate, modne proizvode i namještaj. Tokom festivala, pametni telefoni, tableti i laptopovi su dostupni sa značajnim sniženjima, a korisnici mogu iskoristiti bankarske ponude i dobiti dodatne popuste. Brendovi kao što su OnePlus, iQoo i Realme nude atraktivne ponude na pametnim telefonima, uključujući modele kao što su OnePlus 11 5G, iQOO Neo 7 5G i Realme Narzo 60 Pro 5G. Ova prodaja traje tokom Velike indijske festivala na Amazonu, tako da iskoristite priliku i kupujte po povoljnim cijenama.

Amazonova Velika indijska festivala počela je 7. oktobra za svoje korisnike sa Prime pretplatom u Indiji

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.