Amazon je uvelike snizio cijene gotovo svih modela Apple Watch Serije 9 za Crni petak. Nakon što su prošle sedmice predstavili prve značajne popuste na Apple Watch Seriji 9, danas se ovi poslovi vratili i nude jedne od najboljih Black Friday ponuda s ​​popustom od 50 dolara na gotovo svaki uređaj Serije 9, počevši od 349 dolara za modele 41mm GPS, umjesto dosadašnjih 399 dolara. Amazon je do sada napravio najveće sniženje za ove uređaje, uključujući i GPS i ćelijske modele, a dostupan je u raznim nasljedjima za promjer 41mm, uključujući dvije Aluminijumske varijante i veličine S/M i M/L. Također, za popust od 50 dolara možete kupiti i 45mm GPS Seriju 9 po cijeni od 379 dolara, umanjenoj sa 429 dolara. Dostupne su četiri boje Aluminija, kao i razne veličine. Uz to, možete pronaći i cijene snižene za isti iznos na Cellular modele Serije 9 – 41mm Cellular model možete dobiti po cijeni od 449 dolara a 45mm Cellular za 479 dolara, koji su također po najnižim cijenama ikad. Ako tražite dobru ponudu na Apple Watchu, svakako posjetite naš vodič za najbolje rane ponude za Apple Watch za Crni petak.

Amazon ima gotovo svaki Apple Watch Series 9 model po najnižim cijenama ikad za Black Friday

Amazon, najveći online trgovac na svijetu, ponosi se rekordno niskim cijenama za Apple Watch Series 9 modele za Black Friday. Ovi popusti predstavljaju najbolje ponude do sada, nudeći prijelomni popust od 50 dolara na gotovo svaki Apple Watch Series 9 uređaj. Bez obzira na veličinu i funkcionalnost, možete pronaći izvrsne cijene za sve modele Series 9.

Amazon ima gotovo svaki Apple Watch Series 9 model po najnižim cijenama ikad za Black Friday

Amazon prelazi sve dosadašnje rekordno niske cijene za Apple Watch Series 9 model na Black Friday

Prošlog tjedna je Amazon predstavio prve velike popuste na Apple Watch Series 9. Danas se ove ponude vraćaju i donose neke od najboljih Black Friday ponuda, s popustom od 50 dolara na gotovo svaki Series 9 uređaj, počevši od 349,00 dolara za 41mm GPS model.

amazon ima gotovo svaki apple watch series 9 model po najnizim cijenama ikad za black friday 1

Apple je lansirao modele Series 9 u rujnu, a na početku su najveći popusti bili između 10 i 15 dolara. Amazonovi Black Friday popusti nadmašuju te početne sniženja i uključuju GPS i cellular modele. Ovaj put je 41mm GPS uređaj dostupan u dvije verzije izrađene od aluminija, kao i u veličinama S/M i M/L.

Najnoviji popusti na Amazonu za Apple Watch Series 9

Apple Watch Series 9 modeli su dobili prve popuste od 10 do 15 dolara. Međutim, Amazonovi Black Friday popusti ruše sve dosadašnje ponude. Trenutno možete pronaći Apple Watch Series 9 modele za najniže cijene ikad.

Amazon ima gotovo svaki Apple Watch Series 9 model po najnižim cijenama ikad za Black Friday

Raspon cijena za Apple Watch Series 9 na Amazonu

Cijene za Apple Watch Series 9 se kreću od 349,00 dolara za 41mm GPS model, pa do 479,00 dolara za 45mm cellular verziju. Ponude uključuju popust od 50 dolara na sve modele Series 9, što je najniže cijene ikad.

Popusti na GPS modele Apple Watch Series 9

Amazon nudi popuste na GPS modele Apple Watch Series 9. Trenutno, 41mm GPS modeli su dostupni u dvije verzije izrađene od aluminija. Različite veličine su također dostupne, a cijena je snižena za 50 dolara.

Amazon ima gotovo svaki Apple Watch Series 9 model po najnižim cijenama ikad za Black Friday

Ponude za GPS modele Apple Watch Series 9 na Amazonu

Ako preferirate veći 45mm GPS model, možete pronaći četiri dostupne verzije izrađene od aluminija. Cijena za ove modele je također snižena za 50 dolara i predstavlja rekordno nisku cijenu.

Apple Watch Series 9 – cellular verzije na Amazonu

Ako želite potpunu funkcionalnost mobilne mreže na svom Apple Watch-u, Amazon ima odlične ponude za cellular modele Apple Watch Series 9. Trenutno možete dobiti 41mm cellular verziju za 449,00 dolara i 45mm cellular verziju za 479,00 dolara. Ove cijene su također rekordno niske.

Amazon ima gotovo svaki Apple Watch Series 9 model po najnižim cijenama ikad za Black Friday

Raspoložive boje i veličine za Apple Watch Series 9 na Amazonu

Na Amazonu možete pronaći sve pet dostupnih boja Apple Watch Series 9 izrađenih od aluminija. Također, imate mogućnost odabira različitih veličina, uključujući opcije S/M i M/L.

Apple Watch SE (2022) također na najnižoj cijeni ikad

Ako želite nešto povoljniju opciju, Amazon također nudi rekordno nisku cijenu za Apple Watch SE (2022) model. Cijena je snižena na 219,99 dolara, uštedeći vam 60 dolara u odnosu na redovnu cijenu.

Amazon ima gotovo svaki Apple Watch Series 9 model po najnižim cijenama ikad za Black Friday

Savjeti za pronalaženje najboljih ponuda na Amazonu

Kako biste iskoristili najbolje ponude na Amazonu, evo nekoliko savjeta:

  1. Redovno ažurirajte stranicu s popustima: Popusti se mogu mijenjati iz sata u sat, stoga je važno redovito provjeravati Amazon kako biste uhvatili najbolje ponude.
  2. Koristite filtere: Amazon omogućuje filtriranje proizvoda prema cijeni, marki i drugim kriterijima. Koristite ove filtere kako biste lakše pronašli odgovarajuće ponude.
  3. Prijavite se za Amazon Prime: Ako ste član Amazon Prime, možete iskoristiti dodatne pogodnosti poput brze dostave i ekskluzivnih popusta.

Ostali Black Friday vodiči i resursi za online kupovinu

Ako tražite više vodiča za Black Friday ponude i resurse za online kupovinu, evo nekoliko preporuka:

  • Vodiči za Black Friday ponude za AirPods, iPhone, HomePod i iPad, koji će vam pomoći pronaći najbolje popuste na ovim proizvodima.
  • Sveobuhvatni vodič za najbolje Apple ponude, koji prati popuste na različite Apple proizvode i pribor.
  • Pratite naš Black Friday Roundup za najbolje ponude, gdje ćete pronaći sve informacije o najnovijim popustima i ponudama.
  • Sveučilište resursa za online blagdansku kupovinu, koji nudi informacije i savjete za uspješnu online kupovinu tijekom blagdana.

Uz ove vodiče i resurse, bit ćete spremni za najbolje online kupovine tijekom Black Friday sezone. Iskoristite Amazonove rekordno niske cijene za Apple Watch Series 9 i ostale proizvode kako biste uštedjeli novac i dobili najbolju vrijednost za svoj novac.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.