Na tržištu je sve više i više konkurencije za Samsung Galaxy S24-seriju, a korisnici imaju sve više alternative između kojih mogu birati. Neki od tih alternativnih modela su Google Pixel 8, Asus Zenfone 10, OnePlus 11, Xiaomi 13 Pro, Google Pixel 8 Pro i Asus ROG Phone 8 Pro. Svaki od ovih modela donosi određene prednosti – Google Pixel 8 dolazi sličnim specifikacijama kao Samsung Galaxy S24, ali u manjem formatu, dok Asus Zenfone 10 i Xiaomi 13 Pro imaju impresivne specifikacije u kompaktnoj veličini. S druge strane, OnePlus 11 i Asus ROG Phone 8 Pro su pogodni za korisnike koji žele veći ekran. Ako tražite dobar model s nižom cijenom, također možete razmotriti Samsung Galaxy S23-seriju koja nudi dobre specifikacije po pristupačnijim cijenama.

Alternativni modeli za Samsung Galaxy S24-seriju

Samsung Galaxy S24-serija je nedvojbeno jedna od najpopularnijih serija pametnih telefona na tržištu. Međutim, ako tražite nešto drugačije, postoji nekoliko alternativnih modela koje vrijedi razmotriti. U ovom članku predstavit ćemo vam neke od najzanimljivijih alternativa za Samsung Galaxy S24-seriju.

Alternativni modeli za Samsung Galaxy S24-seriju na tržištu

Google Pixel 8

Google Pixel 8 je jedan od najatraktivnijih alternativnih modela za Samsung Galaxy S24-seriju. Ovaj telefon ima impresivne specifikacije i nudi sve što biste mogli poželjeti od pametnog telefona.

Specifikacije

Google Pixel 8 pokreće najnoviji Qualcomm Snapdragon procesor, koji omogućava brzo i glatko izvršavanje svih zadataka. Telefon ima veliku količinu RAM-a, što znači da možete pokrenuti više aplikacija istovremeno bez ikakvog usporavanja.

Dizajn i veličina

Google Pixel 8 ima modernu i elegantnu estetiku. Uz tanku i lagano zakrivljenu stražnju stranu, telefon lako možete držati i koristiti jednom rukom. Također je dostupan u različitim bojama i ima vrhunsku izradu.

Cijena

Cijena Google Pixel 8 je konkurentna u usporedbi s drugim modelima na tržištu. S obzirom na kvalitetu i funkcionalnost ovog telefona, svakako vrijedi razmotriti.

Asus Zenfone 10

Asus Zenfone 10 je još jedan alternativni model za Samsung Galaxy S24-seriju koji vrijedi razmotriti. Ovaj telefon nudi izvanredne specifikacije i impresivan dizajn.

Specifikacije

Asus Zenfone 10 dolazi s najnovijim procesorom i velikom količinom RAM-a, što omogućava brzo i učinkovito izvršavanje svih aplikacija. Također ima veliku internu pohranu, tako da možete spremiti sve svoje fotografije, videozapise i ostale datoteke.

Dizajn i veličina

Asus Zenfone 10 ima moderan dizajn sa staklenim leđima i kvalitetnom izradom. Telefon je izuzetno tanak i ugodan za držanje u ruci. Dolazi u nekoliko boja, tako da možete odabrati onu koja vam najbolje odgovara.

Cijena

Cijena Asus Zenfone 10 je pristupačna i nudi vrlo dobar omjer cijene i kvalitete. Uzimajući u obzir njegove specifikacije i dizajn, ovo je odličan izbor za one koji žele alternativu za Samsung Galaxy S24-seriju.

Alternativni modeli za Samsung Galaxy S24-seriju na tržištu

OnePlus 11

OnePlus 11 je još jedan telefond koji vrijedi razmotriti kao alternativu za Samsung Galaxy S24-seriju. Ovaj telefon dolazi s nevjerojatnim značajkama i impresivnom performansom.

Specifikacije

OnePlus 11 pokreće nevjerojatan Qualcomm Snapdragon procesor i ima ogromnu količinu RAM-a, što ga čini izrazito brzim i sposobnim za izvođenje zahtjevnih zadataka. Također ima veliku bateriju koja osigurava dugotrajnost baterije.

Dizajn i veličina

OnePlus 11 ima modernu i elegantnu estetiku sa zaobljenim rubovima i staklenim poleđinom. Telefon je izuzetno tank i lagano se drži u ruci. Također dolazi u nekoliko boja, tako da možete odabrati onu koja odgovara vašem stilu.

Cijena

Cijena OnePlus 11 je konkurentna u usporedbi s drugim modelima na tržištu. S obzirom na njegove izvanredne značajke i performanse, ovo je odličan izbor za one koji traže alternativu za Samsung Galaxy S24-seriju.

Xiaomi 13 Pro

Xiaomi 13 Pro još je jedan zanimljiv telefon koji se može smatrati alternativom za Samsung Galaxy S24-seriju. Ovaj telefon nudi visoke performanse i izvrsnu vrijednost za novac.

Specifikacije

Xiaomi 13 Pro dolazi s moćnim procesorom i velikom količinom RAM-a, što ga čini izuzetno brzim i sposobnim za sve vrste zadatka. Također ima prostranu internu pohranu za sve vaše datoteke i aplikacije.

Dizajn i veličina

Xiaomi 13 Pro ima moderan dizajn s tankim okvirom i staklenim poleđinom. Telefon je velik i ima prostran zaslon koji je idealan za gledanje videozapisa i igranje igara. Dolazi u nekoliko boja, tako da možete odabrati onu koja vam najbolje odgovara.

Cijena

Cijena Xiaomi 13 Pro je vrlo pristupačna u usporedbi s drugim sličnim modelima na tržištu. Uzimajući u obzir njegove specifikacije i dizajn, ovo je odlična opcija za one koji žele alternativu za Samsung Galaxy S24-seriju.

Alternativni modeli za Samsung Galaxy S24-seriju na tržištu

Google Pixel 8 Pro

Google Pixel 8 Pro je premium alternativa za Samsung Galaxy S24-seriju. Ovaj telefon nudi vrhunske značajke i izvrsnu performansu.

Specifikacije

Google Pixel 8 Pro pokreće moćan procesor i dolazi s velikom količinom RAM-a, što omogućava brzo izvršavanje svih aplikacija. Telefon također ima vrhunsku kameru, koja vam omogućava snimanje izuzetno kvalitetnih fotografija i videozapisa.

Dizajn i veličina

Google Pixel 8 Pro ima modernu i prefinjenu estetiku, sa staklenim leđima i metalnim okvirom. Telefon je tanak i ugodan za držanje u ruci. Dolazi u nekoliko boja, tako da možete odabrati onu koja odgovara vašem stilu.

Cijena

Cijena Google Pixel 8 Pro je viša u usporedbi s drugim modelima na tržištu, ali s obzirom na njegove vrhunske značajke i performanse, vrijedi uložiti.

Asus ROG Phone 8 Pro

Asus ROG Phone 8 Pro je izvrstan izbor za ljubitelje igara i korisnike koji traže moćan telefon. Ovaj telefon ima impresivne značajke i izvrsne performanse.

Specifikacije

Asus ROG Phone 8 Pro pokreće najnoviji procesor i dolazi s velikom količinom RAM-a, što ga čini izuzetno brzim i sposobnim za sve zahtjevne igre i zadatke. Telefon ima i poseban hlađenje sustav, koji sprječava pregrijavanje tijekom intenzivne igre.

Dizajn i veličina

Asus ROG Phone 8 Pro ima sportski i agresivan dizajn, s jakim metalnim okvirom i staklenim poleđinom. Telefon je malo veći od drugih modela, što ga čini idealnim za korisnike koji žele veliki zaslon za igranje igara.

Cijena

Cijena Asus ROG Phone 8 Pro je malo viša u usporedbi s drugim modelima na tržištu, ali kada se uzmu u obzir njegove značajke i performanse, vrijedi uložiti.

Alternativni modeli za Samsung Galaxy S24-seriju na tržištu

Samsung Galaxy S23-serija

Iako smo se usredotočili na alternativne modele za Samsung Galaxy S24-seriju, ne možemo zaboraviti Samsung Galaxy S23-seriju. Ova serija također nudi izvrsne specifikacije i alternativnu opciju za one koji traže pametni telefon.

Specifikacije

Samsung Galaxy S23-serija ima slične specifikacije kao Samsung Galaxy S24-serija. Telefon pokreće brzi procesor i dolazi s velikom količinom RAM-a za glatko izvršavanje svih zadataka. Također ima vrhunsku kameru za snimanje kvalitetnih fotografija.

Dizajn i veličina

Samsung Galaxy S23-serija ima elegantan i moderan dizajn, s tankim okvirom i staklenim poleđinom. Telefon je ugodan za držanje u ruci i dolazi u nekoliko boja.

Cijena

Cijena Samsung Galaxy S23-serije je pristupačnija u usporedbi s Samsung Galaxy S24-serijom. Ako tražite telefon s dobrim specifikacijama po nižoj cijeni, ova serija je vrijedna razmatranja.

Uz Samsung Galaxy S24-seriju postoje mnoge alternative koje imaju impresivne specifikacije, dizajn i performanse. Bez obzira na vaše preferencije i potrebe, sigurno ćete pronaći telefon koji vam odgovara između Google Pixel 8, Asus Zenfone 10, OnePlus 11, Xiaomi 13 Pro, Google Pixel 8 Pro, Asus ROG Phone 8 Pro i Samsung Galaxy S23-serije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.