Kada je u pitanju i praktičnost i cijena, AirPodsi su bez sumnje popularan izbor za mnoge ljude. Međutim, postoji jedna važna stvar o kojoj trebate biti svjesni prije nego što stavite AirPodse u uši. Na tržištu se pojavljuju InnovaGoods bežični zvučnici koji su usko povezani s AirPodsima samo po izgledu. Iako su zvučnici jeftini i estetski privlačni, trebate znati da su zapravo posve različiti uređaji. Uz dimenzije 8,5 x 22 x 8,5 cm i snagu od 5 W, zvučnici imaju Bluetooth 5.0, ugrađeni mikrofon i handsfree funkciju, FM radio i mogućnost umetanja mikroSD kartice. Iako nisu najidealniji za slušanje glazbe, oni su dobar izbor za podcaste ili kao ukras. Cijena jednog zvučnika iznosi 27,32 eura, dok za par trebate izdvojiti 49,20 eura. Dakle, prije nego što donesete odluku, dobro je razmotriti svoje potrebe i mogućnosti prije nego što uložite u AirPodse ili InnovaGoods bežične zvučnike.

Naslov

AirPods su jeftini, ali ih nemojte stavljati u uši

AirPods su bez sumnje popularni bežični slušalice koje su postale hit među korisnicima Apple uređaja. Međutim, mnogi se možda ne osjećaju ugodno koristeći AirPods, bilo zbog njihove visoke cijene ili zbog njihove jedinstvene estetike. Za takve korisnike postoji odlična alternativa – InnovaGoods bežični zvučnici. Iako izgledaju kao AirPods, ovi zvučnici su zapravo potpuno drugačiji uređaji koji mogu zadovoljiti vaše potrebe za bežičnim audio iskustvom.

AirPods su jeftini, ali ih nemojte stavljati u uši

Prikaz alternativnih uređaja

InnovaGoods bežični zvučnici

InnovaGoods bežični zvučnici su stilski dizajnirani zvučnici koji izgledom podsjećaju na AirPods. Međutim, ono što ih čini posebnim je da su zapravo bežični zvučnici, a ne slušalice. Njihove dimenzije su 8,5 x 22 x 8,5 cm, što znači da su dovoljno kompaktni da ih možete nositi sa sobom, ali i dovoljno snažni za pružanje kvalitetnog zvuka.

Dimenzije i snaga zvučnika

InnovaGoods bežični zvučnici su prilično kompaktni i ergonomski dizajnirani. Dimenzije zvučnika omogućavaju lagano nošenje u džepu ili torbici, što je posebno pogodno kada želite slušati glazbu ili podcaste dok ste u pokretu. Snaga zvučnika iznosi 5 W, što je dovoljno da pruži impresivan zvuk u svim okruženjima.

AirPods su jeftini, ali ih nemojte stavljati u uši

Značajke bežičnih zvučnika

Bluetooth 5.0 povezivost

Jedna od ključnih značajki InnovaGoods bežičnih zvučnika je Bluetooth 5.0 povezivost. To znači da možete upariti zvučnike sa svojim pametnim telefonom ili drugim Bluetooth uređajem bez ikakvih problema. Bluetooth 5.0 omogućava stabilnu i visokokvalitetnu bežičnu vezu, što je ključno za uživanje u glazbi ili podcastima bez prekida.

Ugrađeni mikrofon i handsfree funkcija

Još jedna korisna značajka InnovaGoods bežičnih zvučnika je ugrađeni mikrofon. To znači da možete koristiti zvučnike kao handsfree uređaj za primanje i obavljanje telefonskih poziva. Bez obzira jeste li kod kuće, na poslu ili u automobilu, ovi bežični zvučnici omogućavaju da ostanete povezani s drugima bez potrebe da držite telefon u ruci.

FM radio i mogućnost umetanja mikroSD kartice

Još jedna značajka koju InnovaGoods bežični zvučnici nude je uključen FM radio. To znači da možete slušati omiljene radijske postaje kada želite promijeniti glazbeni sadržaj. Također, ovi zvučnici imaju i mogućnost umetanja mikroSD kartice, što vam omogućava reprodukciju glazbe sa svoje osobne kolekcije bez potrebe za Bluetooth vezom.

AirPods su jeftini, ali ih nemojte stavljati u uši

Praktičnost i upotreba

Nije idealno za slušanje glazbe

Iako InnovaGoods bežični zvučnici pružaju dobar zvuk, posebno s obzirom na njihovu kompaktnu veličinu, nisu najbolji izbor za intenzivno slušanje glazbe. Bežični zvučnici imaju svoje prednosti, ali ne mogu se usporediti s kvalitetom zvuka koji pružaju slušalice poput AirPods-a ili drugih premium brendova. Ako ste audiofil i uživate u bogatom zvuku, možda ćete biti razočarani zvukom ovih bežičnih zvučnika.

Pogodan za podcaste

Unatoč tome što nisu idealni za slušanje glazbe, InnovaGoods bežični zvučnici su savršeni za slušanje podcasta. Bez obzira jeste li na putu za posao ili vježbate u teretani, ovaj bežični zvučnik pruža dobar zvuk za slušanje govornih emisija. Kvalitetan zvuk i praktična veličina zvučnika čine ove bežične zvučnike idealnim za sve podcast entuzijaste.

Dekorativna funkcija

Naravno, jedna od prednosti InnovaGoods bežičnih zvučnika je i njihova dekorativna funkcija. Dizajn zvučnika sličan je AirPods slušalicama, što znači da će se savršeno uklopiti u vašu kolekciju Apple uređaja. Bez obzira koristite li ih kod kuće ili na radnom mjestu, ovi zvučnici nude moderni i elegantni izgled koji će izgledati sjajno na vašem stolu.

AirPods su jeftini, ali ih nemojte stavljati u uši

Cijena i dostupnost

Cijena za jedan zvučnik

Jedan InnovaGoods bežični zvučnik košta 27,32 eura. S obzirom na funkcionalnost i kvalitetu ovog uređaja, ovo je prilično pristupačna cijena. U usporedbi s AirPods slušalicama koje koštaju mnogo više, ovi bežični zvučnici pružaju kvalitetan zvuk bez da vas financijski opterete.

Cijena za par zvučnika

Ako želite još bolje audio iskustvo, možete kupiti par InnovaGoods bežičnih zvučnika po cijeni od 49,20 eura. Ovo je izvrsna opcija za one koji žele stereo zvuk ili jednostavno žele poboljšati zvučni doživljaj kod kuće ili na poslu. Par zvučnika omogućava da iskusite zvuk iz različitih smjerova, što dodatno obogaćuje vaše audio iskustvo.

U zaključku, dok su AirPods popularni zbog svoje estetike i brenda, InnovaGoods bežični zvučnici su odlična alternativa koja nudi mnoge značajke po pristupačnoj cijeni. Bez obzira želite li slušati glazbu, podcaste ili želite jednostavno imati zvučnike koji izgledaju moderno na vašem stolu, ovi bežični zvučnici pružit će vam udobnost i praktičnost koju tražite.

AirPods su jeftini, ali ih nemojte stavljati u uši

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.