1Password je najbolji password menadžer za Mac računare. Ovaj password menadžer je prepoznatljiv po svojoj kombinaciji sigurnosti i jednostavnosti korištenja, što ga čini idealnim izborom za sve korisnike koji traže pouzdan način za čuvanje lozinki i drugih važnih informacija. LastPass je također dobra opcija, posebno za one koji žele povoljno rješenje, uz podršku mračnog web monitoringa. S druge strane, Dashlane pruža dodatne sigurnosne funkcije, poput promjene lozinki za kompromitovane račune. BitWarden je idealan izbor za razvojne programere, jer je otvorenog koda i omogućava samostalno hostovanje u organizaciji. Enpass, sa svojom mogućnošću lokalnog skladištenja podataka na Mac računarima, pruža sigurno rješenje za one koji preferiraju tu opciju. Bez obzira na vaše potrebe, ovi password menadžeri su dizajnirani da zadovolje različite zahtjeve korisnika Mac računara.

Sadržaj

1Password je najbolji password menadžer za Mac računare

Pregled 1Password password menadžera

1Password je vrhunski password menadžer koji pruža izuzetnu zaštitu lozinki i podataka na Mac računarima. Ovaj password menadžer se ističe svojom jednostavnošću korištenja, besprijekornom integracijom sa Mac operativnim sistemom i dodatnim funkcionalnostima koje olakšavaju upravljanje lozinkama.

Zaštita lozinki i podataka

Jedna od ključnih karakteristika 1Password password menadžera je njegova izuzetna sigurnost. Sve lozinke i podaci su strogo zaštićeni enkripcijom, čime se osigurava da samo vi imate pristup tim informacijama. Također, 1Password ima ugrađenu funkcionalnost za generisanje složenih i jedinstvenih lozinki, čime se povećava otpornost na hakerske napade.

Jednostavnost korištenja

Upotreba 1Password password menadžera je jednostavna i intuitivna, čak i za nove korisnike. Program ima pregledno sučelje koje omogućava brzo i jednostavno upravljanje lozinkama i podacima. Također, 1Password se integriše sa web preglednicima i drugim aplikacijama na Mac računaru, omogućavajući automatsko popunjavanje i prijavljivanje na web stranice i aplikacije.

Integracija sa Mac računarima

Jedna od najvećih prednosti korištenja 1Password password menadžera na Mac računarima je njegova besprijekorna integracija sa operativnim sistemom. 1Password se može sinhronizovati sa iCloud-om, što omogućava pristup lozinkama i podacima sa svih Mac uređaja koji su povezani sa istim Apple ID-jem. Također, 1Password se integriše sa Touch ID ili Face ID funkcijom, čime se omogućava brzo i sigurno otključavanje aplikacije i pristup lozinkama.

Dodatne funkcionalnosti

Pored osnovnih funkcionalnosti za upravljanje lozinkama, 1Password pruža niz dodatnih funkcionalnosti koje olakšavaju upravljanje podacima. Na primjer, možete kreirati sigurnu i organizovanu arhivu važnih dokumenata i informacija, kao što su lične karte, pasoši i bankovni podaci. Također, 1Password omogućava dijeljenje lozinki i podataka sa drugim korisnicima, što se posebno korisno za timove ili porodično korištenje.

Cijena i dostupnost

1Password je dostupan za Mac računare putem pretplate. Postoje različiti planovi, uključujući individualne, porodične i poslovne planove, sa različitim cijenama zavisno od potreba korisnika. Također, 1Password se može besplatno isprobati u probnom periodu. Ova pretplata omogućava pristup svim funkcionalnostima i ažuriranjima, kao i korisničkoj podršci u slučaju bilo kakvih pitanja ili problema.

LastPass je najpovoljniji password menadžer za Mac računare

Pregled LastPass password menadžera

LastPass je jedan od najpoznatijih password menadžera koji je dostupan za Mac računare. Ovaj password menadžer se ističe svojom pristupačnom cijenom i podrškom za mračni web monitoring, što ga čini privlačnim izborom za korisnike koji žele efikasno upravljanje lozinkama.

Pristupačnost cijena

Jedna od glavnih prednosti korištenja LastPass password menadžera je njegova pristupačnost u pogledu cijene. LastPass nudi besplatan plan koji omogućava osnovno upravljanje lozinkama i podacima, dok se napredne funkcionalnosti mogu otključati uz pretplatu na LastPass Premium plan. Ova pretplata nudi dodatne sigurnosne funkcije i podršku za više uređaja.

1Password je najbolji password menadžer za Mac računare

Mračni web monitoring

LastPass također podržava mračni web monitoring, što je važna funkcionalnost za otkrivanje eventualnih kompromitovanih lozinki i informacija. Ova funkcionalnost omogućava LastPass da pretražuje mračni web kako bi pronašao eventualne slabosti u sigurnosti vaših lozinki i pružio vam obavještenja o tome. Ovo je posebno korisno za korisnike koji žele biti sigurni da su njihove lozinke i podaci zaštićeni.

Integracija sa Mac računarima

LastPass se također odlikuje odličnom integracijom sa Mac računarima. Ovaj password menadžer se može lako sinhronizovati sa iCloud-om, što omogućava pristup lozinkama i podacima sa svih Mac uređaja koji su povezani sa istim Apple ID-jem. Također, LastPass podržava autofill funkciju na Mac računarima, što omogućava brzo i jednostavno popunjavanje lozinki na web stranicama i aplikacijama.

Sigurnosne funkcije

LastPass pruža napredne sigurnosne funkcije koje su usmjerene na zaštitu vaših lozinki i podataka. Sve lozinke i podaci su strogo enkriptovani i čuvaju se na sigurnim serverima. Također, LastPass podržava višestruki faktor autentifikacije, što dodatno osigurava vaše podatke. Ova funkcionalnost zahtijeva unos dodatnog koda ili otisaka prsta prilikom pristupa lozinkama, čime se povećava sigurnost.

Dostupnost besplatnog plana

Kao što je već spomenuto, LastPass nudi besplatni plan koji omogućava osnovno upravljanje lozinkama i podacima. Ovaj besplatni plan je odlična opcija za korisnike koji žele isprobati LastPass prije nego se odluče na pretplatu na premium plan. Besplatni plan nudi većinu osnovnih funkcionalnosti i podršku za jedan uređaj, što je dovoljno za mnoge korisnike.

Dashlane je najsigurniji password menadžer za Mac računare

Pregled Dashlane password menadžera

Dashlane je izuzetno siguran password menadžer koji pruža napredne sigurnosne funkcije za upravljanje lozinkama na Mac računarima. Ovaj password menadžer ima jednostavno sučelje, ali nudi visok nivo sigurnosti koji je važan za zaštitu vaših lozinki i podataka.

Napredne sigurnosne funkcije

Dashlane se ističe svojim naprednim sigurnosnim funkcijama koje pružaju dodatnu zaštitu vašim lozinkama i podacima. Ovaj password menadžer koristi jaku enkripciju kako bi osigurao da samo vi imate pristup svojim informacijama. Također, Dashlane podržava višestruki faktor autentifikacije, što dodatno osigurava vaše podatke. Ova funkcionalnost zahtijeva unos dodatnog koda ili otisaka prsta prilikom pristupa lozinkama.

Promjena kompromitovanih lozinki

Jedna od korisnih funkcionalnosti Dashlane password menadžera je mogućnost promjene lozinki za kompromitovane račune. Dashlane može pretražiti web i pronaći račune koji su potencijalno pogođeni sigurnosnim propustima. Nakon toga, Dashlane vam može predložiti da promijenite lozinku za te račune kako biste osigurali njihovu sigurnost.

Integracija sa Mac računarima

Dashlane se odlično integrira sa Mac računarima, što olakšava korištenje ovog password menadžera. Dashlane se sinhronizuje sa iCloud-om, omogućavajući vam pristup lozinkama i podacima sa svih Mac uređaja koji su povezani sa istim Apple ID-jem. Također, Dashlane podržava autofill funkciju na Mac računarima, što olakšava popunjavanje lozinki na web stranicama i aplikacijama.

1Password je najbolji password menadžer za Mac računare

Jednostavnost korištenja

Iako Dashlane nudi napredne sigurnosne funkcije, sučelje ovog password menadžera je jednostavno i intuitivno za korištenje. Dashlane vam omogućava jednostavno dodavanje, uređivanje i brisanje lozinki i podataka. Također, Dashlane može automatski generisati složene i jedinstvene lozinke prilikom kreiranja novog računa, čime se povećava sigurnost vaših lozinki.

Cijena i dostupnost

Dashlane je dostupan za Mac računare putem pretplate. Postoje različiti planovi, uključujući individualne, porodične i poslovne planove, sa različitim cijenama zavisno od potreba korisnika. Dashlane također nudi 30-dnevnu garanciju povraćaja novca, što vam omogućava da isprobate ovaj password menadžer prije nego se odlučite na pretplatu.

BitWarden je najbolji password menadžer za razvojne programere

Pregled BitWarden password menadžera

BitWarden je jedan od najboljih password menadžera za razvojne programere koji koriste Mac računare. Ovaj password menadžer se ističe svojom otvorenom kodom, mogućnošću samostalnog hostovanja i integracijom sa razvojnim alatima, što ga čini idealnim izborom za programere.

Otvoreni kod

BitWarden je open-source password menadžer, što znači da je izvorni kod javno dostupan i može se pregledati i provjeriti od strane bilo kojeg korisnika. Ova otvorenost omogućava transparentnost i povjerenje u sigurnosne funkcionalnosti i zaštitu podataka. Također, otvoreni kod omogućava zajednici programera da doprinese unapređenju i razvoju BitWardena.

Samostalno hostovanje

Jedna od najvažnijih karakteristika BitWarden password menadžera za razvojne programere je mogućnost samostalnog hostovanja. To znači da možete sami kontrolisati gdje su vaše lozinke i podaci smješteni, umjesto da se oslanjate na treću stranu za čuvanje vaših podataka. Ova funkcionalnost je posebno korisna za korisnike koji žele potpunu kontrolu nad svojim podacima i žele osigurati njihovu sigurnost.

Integracija sa razvojnim alatima

BitWarden je vrlo fleksibilan kada je u pitanju integracija sa razvojnim alatima. Ovaj password menadžer podržava plugine i ekstenzije za popularne razvojne alate kao što su Visual Studio Code i Git. Ova integracija omogućava jednostavno korištenje lozinki i podataka prilikom razvoja aplikacija, što štedi vrijeme i olakšava rad programerima.

Sigurnost podataka

BitWarden pruža visok nivo sigurnosti za vaše lozinke i podatke. Svi podaci su strogo enkriptovani i čuvaju se na sigurnim serverima. BitWarden također podržava višestruki faktor autentifikacije, čime se povećava sigurnost prilikom pristupa lozinkama. BitWarden je također prošao rigorozne sigurnosne provjere kako bi osigurao njegovu pouzdanost i sigurnost.

Dostupnost za Mac računare

BitWarden je potpuno kompatibilan sa Mac računarima i može se lako koristiti na ovom operativnom sistemu. BitWarden je dostupan kao desktop aplikacija za Mac, kao i putem web preglednika. Ovo omogućava korisnicima da pristupaju svojim lozinkama i podacima sa svih svojih Mac uređaja, kao i sa drugih platformi.

Enpass je najbolji password menadžer za lokalno skladištenje podataka na Mac računarima

1Password je najbolji password menadžer za Mac računare

Pregled Enpass password menadžera

Enpass je vrhunski password menadžer koji se ističe po mogućnosti lokalnog skladištenja podataka na Mac računarima. Ova funkcionalnost omogućava korisnicima da potpuno kontroliraju gdje su njihove lozinke i podaci smješteni, čime se osigurava njihova sigurnost i privatnost.

Lokalno skladištenje podataka

Jedna od najvažnijih karakteristika Enpass password menadžera je njegova mogućnost lokalnog skladištenja podataka. To znači da svi podaci, uključujući lozinke, bilo kakve druge informacije i dokumente, ostaju na vašem Mac računaru i nisu preneseni na vanjske servere. Ova funkcionalnost je posebno korisna za korisnike koji žele potpunu kontrolu nad svojim podacima, kao i za one koji žele osigurati njihovu sigurnost i privatnost.

Sigurnost podataka

Enpass osigurava visok nivo sigurnosti za vaše lozinke i podatke. Svi podaci su strogo enkriptovani i čuvaju se na lokalnom disku. Enpass koristi jake algoritme šifriranja kako bi osigurao da samo vi imate pristup tim informacijama. Također, Enpass podržava višestruki faktor autentifikacije, čime se dodatno povećava sigurnost prilikom pristupa lozinkama.

Integracija sa Mac računarima

Enpass se lako integriše sa Mac računarima i pruža podršku za automatsko popunjavanje lozinki na web stranicama i aplikacijama. Ovaj password menadžer se sinhronizuje sa iCloud-om, omogućavajući vam pristup lozinkama i podacima sa svih svojih Mac uređaja koji su povezani sa istim Apple ID-jem. Također, Enpass podržava Touch ID ili Face ID funkciju za brzo i sigurno otključavanje aplikacije i pristup lozinkama.

Jednostavnost korištenja

Enpass nudi jednostavno i intuitivno sučelje koje olakšava korištenje ovog password menadžera. Dodavanje, uređivanje i brisanje lozinki i podataka je jednostavno i zahtijeva samo nekoliko klikova. Enpass također omogućava generisanje složenih i jedinstvenih lozinki, čime se osigurava sigurnost vaših podataka.

Cijena i dostupnost

Enpass je dostupan za Mac računare putem pretplate. Postoje različiti planovi, uključujući individualne, porodične i poslovne planove, sa različitim cijenama zavisno od potreba korisnika. Enpass također omogućava besplatno isprobavanje svih funkcionalnosti prije nego se odlučite na pretplatu. Ova pretplata omogućava pristup svim funkcionalnostima i ažuriranjima, kao i korisničkoj podršci u slučaju bilo kakvih pitanja ili problema.

Ugrađeni sistem za upravljanje lozinkama na Apple-ovim macOS i iOS

Šta je Keychain Access

Keychain Access je ugrađeni sistem za upravljanje lozinkama na Apple-ovim macOS i iOS operativnim sistemima. Ovaj sistem omogućava korisnicima da čuvaju, organizuju i upravljaju lozinkama i drugim važnim informacijama kao što su bankovne kartice, lične karte i drugi podaci. Keychain Access je automatski integrisan u Apple-ove operativne sisteme i pruža sigurno skladište za vaše podatke.

Ograničenja ugrađenog sistema

Iako Keychain Access pruža osnovne funkcionalnosti za upravljanje lozinkama, ovaj ugrađeni sistem ima neka ograničenja. Na primjer, Keychain Access može biti malo složen za korištenje, posebno za nove korisnike. Također, Keychain Access nema napredne sigurnosne funkcije koje nude vanjski password menadžeri, kao što je višestruki faktor autentifikacije. Ovo može predstavljati izazov za korisnike koji zahtijevaju visok nivo sigurnosti za svoje lozinke i podatke.

1Password je najbolji password menadžer za Mac računare

Potreba za dodatnim funkcionalnostima

Mnogi korisnici Apple-ovih operativnih sistema traže dodatne funkcionalnosti koje Keychain Access ne pruža. Neki korisnici žele jednostavnije sučelje, napredne sigurnosne funkcije ili mogućnost dijeljenja lozinki između uređaja. Ovi zahtjevi dovode do potrebe za vanjskim password menadžerima koji pružaju napredne funkcionalnosti i veću fleksibilnost u upravljanju lozinkama i podacima.

Koristi za poslovne svrhe

Vanjski password menadžeri kao što su 1Password, LastPass, Dashlane, BitWarden i Enpass pružaju mnoge prednosti za korisnike koji ih koriste u poslovne svrhe. Ovi password menadžeri omogućavaju organizacijama da sigurno dijele lozinke i podatke među članovima tima. Također, ovi password menadžeri omogućavaju administratorima da postave pristupne nivoe i pravila za upravljanje lozinkama, čime se osigurava siguran i organizovan sistem za upravljanje lozinkama unutar organizacije.

Prednosti korištenja password menadžera

Sigurno čuvanje lozinki i podataka

Jedna od najvećih prednosti korištenja password menadžera je mogućnost sigurnog čuvanja lozinki i podataka. Svi password menadžeri koriste snažne algoritme šifriranja kako bi zaštitili vaše lozinke i podatke od neovlaštenog pristupa. Ova sigurnost osigurava da samo vi imate pristup svojim informacijama, čime se smanjuje rizik od hakerskih napada ili krađe identiteta.

Automatsko popunjavanje

Password menadžeri omogućavaju automatsko popunjavanje lozinki prilikom prijavljivanja na web stranice i aplikacije. Ovo značajno štedi vrijeme i olakšava pristup vašim računima. Umjesto da ručno unesete svoje lozinke svaki put kada se prijavljujete, password menadžer će automatski popuniti polja za unos lozinke, čime se ubrzava proces i smanjuje mogućnost greške prilikom unosa lozinke.

Složene i jedinstvene lozinke

Password menadžeri omogućavaju generisanje složenih i jedinstvenih lozinki za svaki vaš račun. Ovo je veoma važno jer upotreba jedne te iste lozinke za više računa može predstavljati sigurnosni rizik. Korištenje složenih i jedinstvenih lozinki za svaki račun povećava sigurnost vaših podataka i smanjuje rizik od hakovanja ili krađe identiteta.

Sinhronizacija između uređaja

Jedna od velikih prednosti password menadžera je mogućnost sinhronizacije lozinki i podataka između različitih uređaja. Svi vaši lozinki i podaci mogu biti sinhronizovani putem oblaka, omogućavajući vam pristup njima sa svih vaših uređaja. Ova sinhronizacija olakšava korištenje lozinki i podataka na različitim uređajima i pruža vam sigurnost da uvijek imate pristup vašim informacijama.

Visok nivo sigurnosti

Svi password menadžeri rade na osnovu visokog nivoa sigurnosti kako bi zaštitili vaše lozinke i podatke. Ovi menadžeri koriste snažne algoritme šifriranja i ostale sigurnosne tehnike kako bi osigurali da samo vi imate pristup tim informacijama. Također, mnogi password menadžeri podržavaju višestruki faktor autentifikacije, čime se dodatno povećava sigurnost prilikom pristupa lozinkama.

Dodatne funkcionalnosti

Pored osnovnih funkcionalnosti za upravljanje lozinkama, mnogi password menadžeri pružaju dodatne funkcionalnosti koje olakšavaju upravljanje podacima. Na primjer, neki menadžeri omogućavaju dijeljenje lozinki i podataka sa drugim korisnicima, što je korisno za timski rad ili porodično korištenje. Također, neki menadžeri omogućavaju generisanje sigurnosnih rezervnih kopija podataka ili pronalaženje kompromitovanih lozinki na webu.

Zašto je 1Password najbolji izbor za Mac računare

1Password je najbolji password menadžer za Mac računare

Kombinacija sigurnosti i jednostavnosti korištenja

1Password se ističe kao najbolji izbor za Mac računare zbog svoje izuzetne kombinacije sigurnosti i jednostavnosti korištenja. Ovaj password menadžer pruža visok nivo sigurnosti za vaše lozinke i podatke, koristeći snažnu enkripciju i napredne sigurnosne funkcije. Istovremeno, 1Password ima jednostavno sučelje koje je intuitivno za korištenje, čak i za nove korisnike.

Integracija sa Mac računarima

1Password se odlično integrira sa Mac računarima, omogućavajući vam da pristupate lozinkama i podacima sa svih svojih uređaja. Ovaj password menadžer se sinhronizuje sa iCloud-om, omogućavajući vam pristup vašim lozinkama i podacima na svim uređajima koji su povezani sa vašim Apple ID-jem. Također, 1Password podržava Touch ID ili Face ID funkciju za brzo i sigurno otključavanje aplikacije i pristup vašim lozinkama.

Dodatne funkcionalnosti

1Password pruža mnoge dodatne funkcionalnosti koje olakšavaju upravljanje lozinkama i podacima. Na primjer, možete kreirati sigurnu i organiziranu arhivu važnih dokumenata i informacija, kao što su lične karte, pasoši i bankovni podaci. Također, 1Password omogućava dijeljenje lozinki i podataka sa drugim korisnicima, što je posebno korisno za timove ili porodično korištenje. Ove dodatne funkcionalnosti čine 1Password izuzetno korisnim i efikasnim alatom za upravljanje lozinkama i podacima na Mac računarima.

Podrška i ažuriranja

1Password je razvijen od strane kompanije koja je posvećena pružanju visokokvalitetnog proizvoda i korisničke podrške. Ovaj password menadžer redovno ažurira svoj softver kako bi osigurao sigurnost i primjenjivost najnovijih sigurnosnih standarda. Također, 1Password pruža korisničku podršku putem e-pošte, chata ili telefona, što vam omogućava da dobijete pomoć ili odgovore na pitanja u slučaju bilo kakvih problema ili nedoumica.

Korisničko iskustvo

Korisničko iskustvo je od izuzetne važnosti prilikom odabira password menadžera. 1Password se ističe svojim prijateljskim i intuitivnim sučeljem, koje omogućava korisnicima brzo i lako upravljanje lozinkama i podacima. Ovaj password menadžer je dizajniran sa fokusom na korisničko iskustvo, što ga čini izuzetno korisnim i jednostavnim za korištenje.

Cijena i planovi

1Password nudi različite planove i pretplate, tako da možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašim potrebama. Postoje individualni, porodični i poslovni planovi, sa različitim cijenama zavisno od broja korisnika i dodatnih funkcionalnosti. Također, 1Password nudi besplatno isprobavanje svih funkcionalnosti prije nego se odlučite na pretplatu. Ova pretplata omogućava pristup svim funkcionalnostima i ažuriranjima, kao i korisničkoj podršci u slučaju bilo kakvih pitanja ili problema.

Zašto je LastPass pristupačna opcija za Mac računare

Cijena i dostupnost

Jedna od glavnih prednosti korištenja LastPass password menadžera na Mac računarima je njegova pristupačna cijena. LastPass nudi besplatan plan koji omogućava osnovno upravljanje lozinkama i podacima, dok se napredne funkcionalnosti mogu otključati uz pretplatu na LastPass Premium plan. Ovaj Premium plan je dostupan po pristupačnoj cijeni i pruža dodatne sigurnosne funkcije i podršku za više uređaja.

Pregled funkcionalnosti

LastPass pruža sve osnovne funkcionalnosti potrebne za upravljanje lozinkama i podacima, uključujući generisanje i čuvanje složenih lozinki, automatsko popunjavanje forme, sinhronizaciju između uređaja i podršku za višestruki faktor autentifikacije. Ova funkcionalnost čini LastPass vrlo korisnim password menadžerom za Mac računare.

Mračni web monitoring

Jedna od posebnih karakteristika LastPass password menadžera je podrška za mračni web monitoring. Ova funkcionalnost omogućava LastPass da pretražuje mračni web kako bi pronašao eventualne kompromitovane lozinke i informacije. Kada LastPass otkrije da su vaše lozinke kompromitovane, on će vas obavijestiti i predložiti da promijenite lozinku za te račune. Ovo je izuzetno korisna funkcionalnost koja omogućava da ostanete sigurni na internetu.

Integracija sa Mac računarima

LastPass se odlično integrira sa Mac računarima, omogućavajući automatsko popunjavanje lozinki na web stranicama i aplikacijama. Ovaj password menadžer ima plugine i ekstenzije za popularne web preglednike, kao što su Chrome, Safari i Firefox, što omogućava jednostavno korištenje lozinki na tim platformama. Također, LastPass se sinhronizuje sa iCloud-om, omogućavajući vam pristup lozinkama i podacima sa svih Mac uređaja koji su povezani sa istim Apple ID-jem.

Sigurnost podataka

LastPass pruža visok nivo sigurnosti za vaše lozinke i podatke. Svi podaci su strogo enkriptovani i čuvaju se na sigurnim serverima. LastPass koristi snažne algoritme šifriranja kako bi osigurao da samo vi imate pristup tim informacijama. Također, LastPass podržava višestruki faktor autentifikacije, čime se dodatno povećava sigurnost prilikom pristupa lozinkama.

Besplatni plan

Jedna od velikih prednosti LastPass password menadžera je besplatni plan koji omogućava osnovno upravljanje lozinkama i podacima. Ovaj besplatni plan je odlična opcija za korisnike koji žele isprobati LastPass prije nego se odluče na pretplatu na premium plan. Besplatni plan nudi većinu osnovnih funkcionalnosti i podršku za jedan uređaj, što je dovoljno za mnoge korisnike.

Zašto je Enpass dobar izbor za lokalno skladištenje podataka na Mac računarima

Pregled funkcionalnosti

Enpass je izuzetno dobar izbor za lokalno skladištenje podataka na Mac računarima. Ovaj password menadžer pruža sve osnovne funkcionalnosti potrebne za upravljanje lozinkama i podacima, uključujući generisanje i čuvanje složenih lozinki, automatsko popunjavanje forme, sinhronizaciju između uređaja i podršku za višestruki faktor autentifikacije.

Lokalno skladištenje podataka

Enpass omogućava lokalno skladištenje lozinki i podataka na Mac računarima. Ova funkcionalnost omogućava vam potpunu kontrolu nad vašim podacima, čime se osigurava njihova sigurnost i privatnost. Svi podaci su strogo enkriptovani i čuvaju se na lokalnom disku, čime se smanjuje rizik od neovlaštenog pristupa vašim podacima.

Sigurnost podataka

Enpass pruža visok nivo sigurnosti za vaše lozinke i podatke. Svi podaci su strogo enkriptovani i čuvaju se na lokalnom disku. Enpass koristi jake algoritme šifriranja kako bi osigurao da samo vi imate pristup tim informacijama. Također, Enpass podržava višestruki faktor autentifikacije, čime se dodatno povećava sigurnost prilikom pristupa lozinkama.

Integracija sa Mac računarima

Enpass se lako integriše sa Mac računarima i pruža podršku za automatsko popunjavanje lozinki na web stranicama i aplikacijama. Ovaj password menadžer se sinhronizuje sa iCloud-om, omogućavajući vam pristup lozinkama i podacima sa svih svojih Mac uređaja koji su povezani sa istim Apple ID-jem. Također, Enpass podržava Touch ID ili Face ID funkciju za brzo i sigurno otključavanje aplikacije i pristup lozinkama.

Jednostavnost korištenja

Enpass nudi jednostavno i intuitivno sučelje koje olakšava korištenje ovog password menadžera. Dodavanje, uređivanje i brisanje lozinki i podataka je jednostavno i zahtijeva samo nekoliko klikova. Enpass također omogućava generisanje složenih i jedinstvenih lozinki, čime se osigurava sigurnost vaših podataka.

Cijena i dostupnost

Enpass je dostupan za Mac računare putem pretplate. Postoje različiti planovi, uključujući individualne, porodične i poslovne planove, sa različitim cijenama zavisno od potreba korisnika. Enpass također omogućava besplatno isprobavanje svih funkcionalnosti prije nego se odlučite na pretplatu. Ova pretplata omogućava pristup svim funkcionalnostima i ažuriranjima, kao i korisničkoj podršci u slučaju bilo kakvih pitanja ili problema.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.